{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Ααα, οκ. Όμως σε μας η επιτηρήτρια μας είπε Αύγουστο και σε μια φίλη μου που έδινε αλλού τους είπαν μετά τις 20 Αυγούστου!!! Αποκλείεται να βγουν μετά τις 20 Αυγούστου!!!! Ας ελπίζουμε να τα βγάλουν όσο πιο νωρίς γίνεται... Δεν μπορώ να περιμένω άλλο! Μ' έχει φάει η αγωνία!Ναι..δυστυχως εχω δικιο..
Εχω δωσει 2 φορες michigan και παντα οταν μας λεει ο επιτηρητης πως 8α βγουν τοτε τοτε βγαινουν..εδινε η ξαδερφη μου τωρα και μου ειπε πως τους ειπε ο επιτηρητης πως θα βγουν αρχες αυγουστου..επισης περα απο τη πλακα αυτη στη hau οταν λενε αυγουστο το εννοουν..επιπλεον η καθηγητρια μου εει χρονια εμπειρια με το michigan και τους ξερει πολυ καλα...παντα ο επιτηρητης στη αιθουσα εχει δικιο..οποτε δυστυχως αρχες αυγουστου παιδια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EVA11
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
σε καταλαβαινω..δλδ ολους σας σας καταλαβαινω αλλα δε μπορουμε να κανουμε κτ..απλα υπομονη!Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};445845:Ααα, οκ. Όμως σε μας η επιτηρήτρια μας είπε Αύγουστο και σε μια φίλη μου που έδινε αλλού τους είπαν μετά τις 20 Αυγούστου!!! Αποκλείεται να βγουν μετά τις 20 Αυγούστου!!!! Ας ελπίζουμε να τα βγάλουν όσο πιο νωρίς γίνεται... Δεν μπορώ να περιμένω άλλο! Μ' έχει φάει η αγωνία!
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
IronMaiden
Νεοφερμένος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες?Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE???
voula_
Νεοφερμένος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα οσο καθεσαι εδω συνεχεια γιαυτο θα ακους γτ οπως το λεει και ο τιτλος συζηταμε για τα αποτελεσματαΌντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.??
IronMaiden
Νεοφερμένος
ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες?
20 ιουνίου
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
αρχες σεπτεμβριου τοτε να περιμενεις αποτελεσματα20 ιουνίου
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono:
Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου.
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
You never know with the AmericansΈχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί.
Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono:
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί.
τι εδωσες????
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!!κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα
Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!!
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι!Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia:
Βetty
Δραστήριο μέλος
Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!!
Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!!
παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.