Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα!Τόσους αγώνες έχουμε δώσει γι αυτά τα χαζοπτυχία και θα είναι αδικία να μην ανταμειφθούμε.Άλλωστε και το άγχος έχει τα όρια του και δε βλέπω κάποιον/κάποια να τα ξεπέρασε!!Αυτην την στιγμη μας κανεις να αισθανομαστε ασχημα!!!!!!!!!δεν το καταλαβαινεις???οσο χαζο κ αν σου φαινεται εχουμε αγχος για αυτα τα πτυχια!κ ξερεις γιατι????γιατι εχουμε κοπιασει για αυτα!!!!!!!!!!κ ακομη κ αν δεν τα χρειαστουμε (π.χ εγω πιστευω πως δεν θα μου χρειαστει γιατι δεν απαιτειται στα επαγγελματα που με ενδιαφερουν) το θελουμε το πτυχιο...ετσι για το γαμωτο!!!!!!!!:iagree::iagree::iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty
Δραστήριο μέλος
Υπό πρoϋποθέσεις, να είσαι σίγουρος ότι μόνο αυτό δε θα έχεις καταφέρει: να τελειώσεις τελείως τα αγγλικά και να φύγει ένα βάρος από πάνω σου.
Εκτός από μένα που ανέφερα περιστατικό, μίλησε ένας καθηγητής μετά από μένα που είπε ότι έτσι είναι τα πράγματα. Αλλά κανείς, μα κανείς δε στάθηκε εκεί, αλλά στο ατέλειωτο spammάρισμα.
οκ ρε παιδι μου!πως το θες???θες να εχουμε το βαρος επανω μας οκ θα το εχουμε!!!!!!ικανοποιηθηκες τωρα>???
Υ.Γ : με συγχωρεις για το χαζος!εγω το ειχα πει,αλλα φυσικα δεν το εννοουσα...κ πιστεψα πως το ειχες καταλαβει..συγγνωμη για αυτο κ μονο.για τιποτα αλλο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωστό!Ευτυχώς λείπει ο Τεο αλλιώς...Παντως αυτη η συζητηση μονο καλο δεν κανει!Ειδικα αυτες τις μερες!Αλλο που μας χαλαει την αισιοδοξια και τη ψυχολογικη μας ισορροπια, ο Τεο θα μας μαδησει!!!
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
phanispal
Νεοφερμένος
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχεις δίκιο το θέμα δεν οδηγεί πουθενά...Τι Αύγουστο ρε (προς kos maverik) άμα τα βγάλουν Αύγουστο θα τους βρίσωπιστευω πως το θεμα πρεπει να κλεισει εδω.αλλιως αμα συνεχιστει θα οδηγησει σε προσωπικη επιθεση κατα του phanispal...το θεμα κλεινει εδω!
phanispal
Νεοφερμένος
[...]το θεμα κλεινει εδω!
Wys..
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
+1 Αλλα εδω ειναι τοπικ για ecce και ecpe και αν διαφωνεις καλυτερα φτιαξε ενα αλλο τοπικ οπου θα λεμε τις γνωμες μας!Μονο μην φαγωθουμε εκει μεσα παλι!Σε καμία περίπτωση δεν τα λέω για να ξενερώσω κάποιον, αλλά για να δείτε ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς νομίζετε.
---------------------------------------------------
Παλι πισω!Λετε οτι θα βγουν τελικα ιουλη η αυγουστο τα αποτελεσματα για ECPE;;!
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
ημαρτον!!εχει ειπωθει ενα σωρο φορες!!κατανταει πολεμος νευρων!Αρα λετε οτι θα βγουν για ECPE σε μερικες μερες η αυγουστο οπως ελεγε η hau πριν απο κατι μερες;;!
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
βιολογικοΠροτιμας πυρηνικο;;!!!
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
phanispal
Νεοφερμένος
ημαρτον!!εχει ειπωθει ενα σωρο φορες!!κατανταει πολεμος νευρων!
Αααα.. καταντάει πόλεμος νεύρων; Εγώ νόμιζα ότι έτσι αποβάλλετε το άγχος.
Για να μην παραθέσω μηνύματα άλλων μελών που έχουν κουραστεί να διαβάζουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
;;;;;;;;;;;;;;;;ΟΚαν και δεν το καταλαβα!!!:no1:βιολογικο
-----------------------------------------
Πλζ κανεις εδω δεν θελει να αρχισουμε τα ιδια:nono:!Για να αλλαξω το θεμα το ειπα αλλα μαλλον διαλεξα λαθος ερωτηση!!!Αααα.. καταντάει πόλεμος νεύρων; Εγώ νόμιζα ότι έτσι αποβάλλετε το άγχος.
Για να μην παραθέσω μηνύματα άλλων μελών που έχουν κουραστεί να διαβάζουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω πως το θέμα έχει κλείσει αν δε σ'αρέσει μην απαντάς!Αααα.. καταντάει πόλεμος νεύρων; Εγώ νόμιζα ότι έτσι αποβάλλετε το άγχος.
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
η συγκεκριμενη ερωτηση εχει ειπωθει αμετρητες φορες...Αααα.. καταντάει πόλεμος νεύρων; Εγώ νόμιζα ότι έτσι αποβάλλετε το άγχος.
και ο φιλος την ειπε επιτηδες για να γελασουμε...
ομως δεν καταλαβαινω γτ καθομαι και σου εξηγω..σου το ειπα πως αμα δεν σου αρεσει κτ δεν εισαι υποχρεωμενος να απαντησεις...
οσες φορες εχεις ποσταρει ειναι για να κατακρινεις και να σολιασεις αρνητικα...στην προκειμενη μπορει εμεις να εχουμε πολυ αγχος αλλα αποτι φαινεται εσυ παρακολουθεις το θεμα μονο για να βρεις ευνοοικο περιβαλλον για τσακωμο!
Ironboy
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.