Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω θα εχω μαζι το pc στην ιταλια..μην ανησυχεις...τελεια!!!!!!!!!!!!!κ εγω σε ποιον θα κλαφτω???????????ολοι οι φιλοι μου θα λειπουν
-----------------------------------------
μπορει και πιο νωρις..αλλα θυμαμαι ηταν πριν απο τς 24!το προηγουμενο καλοκαιρι τα εβγαλαν 22 ιουλιου!ρε παιδια....δηλαδη σε 3 μερες???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
να σας πω το story μου??... την μερα που βγηκαν περσυ τα αποτελεσματα... και εμα8α οτι δεν το πηρα..λυπο8υμησα και με τρεχανε στα νοσοκομια...μεγαλο δραμα εζησα....
αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ
ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi:
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
:no1:αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ
ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi:
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1:το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο...................
που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε...αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε...
Βetty
Δραστήριο μέλος
εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε???
στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα
επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε!Ρε παιδια...να ηρεμησουμε
εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε???
στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα
επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου!σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει!
Βetty
Δραστήριο μέλος
Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε!
για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας)
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1:
που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε...
exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα!exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα!
περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν
Βetty
Δραστήριο μέλος
περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν
+1000000000000000000000000000000000
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.