johnnakisss
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι και στην ιστοσελιδα τησ hau λεει οτι η βαση ειναι 60-65%...ενω οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι πανω απο 65% μονο τελικα τι ισχιει?
Ρε παιδία η βασή είναι 65%.Δεν ειναι ουτε περισσότερο ούτε λιγότερο.
Το 60% το έχουν κατι σαν κραχτη για να λενε πως μπορεί να κατεβει η βαση λογω χαμηλής επίδοσης των υποψηφίων!
Η βαση συνηθως δεν κατεβαινει.Μενει εκει γυρω στο 65%.Τετοιες ράδιο αρβύλες μην τις πιστεύετε για μεγαλυτερη βαση και μην σας αγχώνουν.
Καλη επιτυχία σε ολους!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultimatesr
Νεοφερμένος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Vanesa
Νεοφερμένος
dinei kanenas athina??
εγω δινω αθηνα proficiency mischigan..
17/05 τα γραπτα στο Park Hotel ή στο Titania HoteL (μπερδευομαι κ μ τις εξετασεις των γερμανικων)
01/06 τα προφορικα στη Λεοντιο στα Άνω Πατησια..
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Καλη επιτυχια σε ολους μας παιδια?
Οι υπολοιποι που δινετε?
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενω στο ECCE το σπικινγκ στο ΔΙΑΚΟΝΙΑ και τα αλλα δεν ξερω!
παιδια μιας και η αγωνια μεγαλωνει και εγω δινω αυτην την κυριακη sto michigan speaking μπορει κανεις που εδωσε περσυ να μου πει καμια ερωτηση που ερωτηθηκαν??just for practise
johnnakisss
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
και μην ξεχναμε οτι φετοσ αλλαζει και το speaking στο ecpe....γινεται πιο δυσκολο...μπορει κανεισ να μου δωσει καμια πληροφορια για αυτο...δηλαδη αν θα ειναι πιο αυστηροι ή επειδη ειναι πρωτη φορα θα ειναι πιο ελαστικοι...και πωσ θα ειναι περιπου
και μην ξεχναμε οτι φετοσ αλλαζει και το speaking στο ecpe....γινεται πιο δυσκολο...μπορει κανεισ να μου δωσει καμια πληροφορια για αυτο...δηλαδη αν θα ειναι πιο αυστηροι ή επειδη ειναι πρωτη φορα θα ειναι πιο ελαστικοι...και πωσ θα ειναι περιπου
Koιτα εμεις που εχουμε μιλησει και το ELI τα κριτήρια θα παραμείνουν τα ίδια μας είπανε τα κριτήρια.
Το νεο προφορικο θα έχει 5 μερη.Και θα διαρκεί 25-35 λεπτά.
Επίσης θα συμμετέχουν 2 εξεταστές-2 υποψήφιοι και θα βαθμολογείσαι και απο τους δύο εξεταστές και αυτοι μετα θα σου δωσουν τον τελικο βαθμό!
Για όποια αλλη απορία εδω είμαστε...
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
το βαθμο θα τον μαθαινεις εκεινη τη στιγμη?Koιτα εμεις που εχουμε μιλησει και το ELI τα κριτήρια θα παραμείνουν τα ίδια μας είπανε τα κριτήρια.
Το νεο προφορικο θα έχει 5 μερη.Και θα διαρκεί 25-35 λεπτά.
Επίσης θα συμμετέχουν 2 εξεταστές-2 υποψήφιοι και θα βαθμολογείσαι και απο τους δύο εξεταστές και αυτοι μετα θα σου δωσουν τον τελικο βαθμό!
Για όποια αλλη απορία εδω είμαστε...
το βαθμο θα τον μαθαινεις εκεινη τη στιγμη?
Oχι φυσικα!:nono:
Με το που βγεις απο την αίθουσα εξετασης οι εξεταστες εχουν 5 λεπτα για να περασουν τους βαθμούς τους στα mark sheets των υποψηφίων.
Ο καθένας βαθμολογεί με A,B,C,D ή Ε. Και μετα αν οι βαθμοι διαφερουν πχ ο ενας C και ο αλλος D αποφασίζουν τι βαθμό θα βαλουν.
Αυτα στο ECPE παντα.
Στο ΕCCE η εξεταση γινεται 1-1!
prinCess.
Επιφανές μέλος
-----------------------------------------
oke τωρα το ειδα
andreas1990
Νεοφερμένος
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Η Παναγιά μαζί μας.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Σημερα διαπιστωσα οτι σε 10 μερες δινω Campridge και τα επαιξα "λιτεραλι". Δινω ταυτοχρονα και ECPE και εστιαζω κυριως στο latter. Συγκεκριμενα εχω κανει 16 τεστ Μισιγκαν και μονο 6 Κεμπριτζ . Τι βαθμους πιανεται στα Practice tests??????? Εγω πιανω MICHIGAN: Listening 40-45/50 GCVR:80% Writing: Μπορω και Α η Β αν τα θεματα ειναι Normal Speaking: O Θεος και η ψυχη του!!! CAMPRIDGE: Use of English: 75% Reading:65-75%?? Listening:85-90%(το πρωτο μου ηταν 50%!!!!!!)
Χαλάρωσε και μη δίνεις και μεγάλη σημασία στους βαθμούς των practice tests. Στα listening tests του ECPE ποτέ δεν κατάφερα να πάρω βαθμό μεγαλύτερο από 80-83% (χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, η ακουστική της αίθουσας ήταν χάλια). Στις εξετάσεις τελικά πήρα HP. Βλέπεις πως άλλες συνθήκες επικρατούν εκεί και άλλες στο φροντιστήριό σου. Αν δεν αφήσεις το άγχος να σε καταπιεί, η εξέταση είναι μια σχετικά εύκολη και ευχάριστη (αλήθεια) διαδικασία.
Καλή επιτυχία.
kostantin
Νεοφερμένος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγώ.....Εγω δινω ecce τωρα στις 16
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.