iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εχεις ενα χαρτι που λεει τις ωρες που δινεις και τα μερη??
Ναι,μαζί με την απόδειξη που πλήρωσα (φαρμακείο η τιμή btw).Εκεί βρίσκεται ο κωδικός πρόσβασης;;;;Που ακριβώς;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
δικιο εχεις για την τιμη...τον βρηκες??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα τον εχει διπλα απο το ονομα μου σε μια παρενθεση....
δικιο εχεις για την τιμη...τον βρηκες??
Αυτό λές;;;hmm:
Μπήκα στο results.hau.gr,έβαλα τον κωδικό που είναι στην παρένθεση και την ημερομηνία γεννήσεως μου αλλά μου βγάζει "Student not Found" .WTF?
Συνημμένα
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Αυτό λές;;;hmm:
Μπήκα στο results.hau.gr,έβαλα τον κωδικό που είναι στην παρένθεση και την ημερομηνία γεννήσεως μου αλλά μου βγάζει "Student not Found" .WTF?
Σε ολους τα ιδια. Ειναι μεχρι να βγουν τα αποτελσματα. ΜΗν ανησυχεις!
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν θες να ζεις με την απορια αν περασες τα αγγλικα μην το πεταξεις...Τα χαρτιά που μας έδωσαν (Προσωπικά στοιχεία,τόπος και την απόδειξη) τα κρατάμε ή μπορούμε να τα πετάξουμε;;
Καλου κακου θα σου λεγα να το κρατησεις μηπως χρειαστουν στο (ελπιζω πολυ) κοντινο μελλον που θα βγουν τα αποτελεσματα...!
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
Open-minded
Νεοφερμένος
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
μετα απο τα αποτελεσματα οταν ερθει το statement of results κανε οτι θεσ ομως την αποδειξη μπορει να την θελουν οι γονεις σου για την φορολογικη δηλωση
Τι είναι αυτό;;;;Τέλος πάντων.Θα τα κρατήσω όπως είναι,Έτσι κι αλλιώς δεν πιάνουν πολύ χώρο.
Βetty
Δραστήριο μέλος
ευχομαι μονο να αξιζει τον κοπο κ να περασαααααααααα!!!!!
στην αναγκη ας συνωμοτησει το συμπαν για να με περασουν!! ποσως με ενδιαφερει!!!!!!!!!!!!!!!!~!~!
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
σε λιγο θα βλεπω στον υπνο μου ημερομηνιες...................
ευχομαι μονο να αξιζει τον κοπο κ να περασαααααααααα!!!!!
στην αναγκη ας συνωμοτησει το συμπαν για να με περασουν!! ποσως με ενδιαφερει!!!!!!!!!!!!!!!!~!~!
Εγώ δεν αγχώνομαι ακόμα.Όταν θα μάθω την ημερομηνία των αποτελεσμάτων θα αγχωθώ.
Βetty
Δραστήριο μέλος
Εγώ δεν αγχώνομαι ακόμα.Όταν θα μάθω την ημερομηνία των αποτελεσμάτων θα αγχωθώ.
Mπραβο βρε παιδι μου ετσι!!!!!!!!!!την καλυτερη δουλεια κανεις!!!!!!!!!!!!!!εγω ομως σκαω....γτ νομιζω οτι κοπηκα....
τεσπα,υπομονη:thanks:
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Mπραβο βρε παιδι μου ετσι!!!!!!!!!!την καλυτερη δουλεια κανεις!!!!!!!!!!!!!!εγω ομως σκαω....γτ νομιζω οτι κοπηκα....
τεσπα,υπομονη:thanks:
Και εγώ νομίζω ότι κόπηκα.Μην σου πώ ότι κατά 65% πιστεύω ότι κόπηκα.Ποτέ δεν πήρα τα αγγλικά με καλό μάτι.Τα δύο τελευταία χρόνια άρχισαν να μου αρέσουν.Αν τα αποτελέσματα έβγαιναν μαζί με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του σχολείου ή στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς θα είχα αγχωθεί,αλλά τώρα που είναι καλοκαίρι έχω χαλαρώσει και δεν αγχώνομαι...
Βetty
Δραστήριο μέλος
αλλα αγχωθηκα κ να τα αποτελεσματα!κ αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι μπορουσα να τα εχω παει καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!! απο βλακειες κινδυνευω να κοπω:nono::nono:....κ κοντευω να σκασω!!!!!!!!ενω τα ηξερα κολλουσα.....κ ειναι κριμα
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
Open-minded
Νεοφερμένος
οχ, ο μικρος αδερφος μου το εγραψε αυτο!!!!!!!!!!!!!!θα τον σκοτωσω!!!pote 8a r8oun ta apotelesmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
με εκνευριζει που το λετε αυτο συνεχεια νομιζω πως ειμαι χαζηενα εχω να πω μη φοβαστε τα γραπτα και τα προφορικαολα παιζονται στο ακουστικο:no1:
οχι οχι εγω την προηγουμενη φορα ειχα hp listennig και κοπικα στα κειμενα και στην εκθεση...
-----------------------------------------
χεχεχεεχ...μικρα αδερφια τι να κανεις??οχ, ο μικρος αδερφος μου το εγραψε αυτο!!!!!!!!!!!!!!θα τον σκοτωσω!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.