Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger
Νεοφερμένος
Ε ναι ειδικα το δευτερο!!Tο ακουστικο να υποθεσω καποια segments ηταν δυσκολα;
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
εδω ειμαι! λοιπον εγω ειχα το form C και το θεμα της εκθεσης ηταν πολυ ωραιο. Και γω το Ιντερνετ διαλεξα το αουστικο δεν ακουγοταν καλα ρε παιδια! ειδικα το segment με τα κωλοπροβατα!!!!! στο speaking μου επεσε θεμα να διαλεξουμε company για να τροφοδοτει για μεσημεριανο τους μαθητες του σχολειου μας... καριεςςςςςςρε παιδιά ο chris που είναι? πως τα πήγε?
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
-Writing: Πρέπει η κυβέρνηση να θέσει περιορισμούς στο Internet,προκειμενου να απαλλάξει τους πολίτες από τους κινδυνους(που κρυβουν μερικες ιστοσελίδες) {Σχετικά εύκολο}
-Listening:Τα δύο πρώτα Part ήταν ευκολα.Τα segments ήταν δυσκολουτσικα.Το πρώτο segments έλεγε κατι για το κυμα(ηχητικό) που δημιουργει η άμμος(κατι τέτοιο).Το δεύτερο segment δεν το θυμάμαι και το τριτο ήταν για τους αδερφούς Wright και γενικά για τα αεροπλάνα.Μετριας δυσκολίας
-Grammar:Πάρα πολύ εύκολη.Ειχε βασικους κανονες γραμματικής σε χρονους(future continious,past perfect,etc) γερουνδιακούς κανονες,2 σταθερες εκφρασεις,συντακτικους κανονες και 1 προταση που έπρεπε να επιλέξουμε το σωστο παράγωγο.
-Close:Επίσης εύκολο.Μίλαγε για τους ethnobotanologists,την συμβολή τους στην κοινωνία,τις παραδόσεις,γιατί έτρωγαν καλαμπόκι κάποια χωρα και πώς τους επηρρέασε στην υγεία
-Vocabulary:Συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές πιο εύκολο.Είχε βέβαια κάποια "τσιμπιμένα" τα οποία τα έπαιζες Lotto.Πάντως άμα είχες μελετήσει αρκετα Voc. το 75% το έχεις!
-Reading:Δεν ξέρω γιατί σας δυσκόλεψε παιδιά αλλά μου φάνηκε το πιο έύκολο Part από όλα.το πολύ να έχω 2 λάθη και αυτα στο τελευταίο κειμενο.
Το πρώτο κείμενο ήταν για τα υποβρύχιο και την εξέλιξη τους στον στρατό.Η πρώτη απάντηση ήταν ότι ο Burd (αμα θυμαμαι καλά το ονομα του) αναπτυξε την θεωρία της afloat.Μια άλλη απάντηση ήταν οτι δεν χρησιμοποιούσαν τα υποβρύχια στο στρατό γιατί ήθελαν να βλέπουν στο πρόσωπο τους εχθρούς τους.Η τελευταία ερώτηση ήταν το Α(Μιλαγε για U-German Submarines).Παρομοια απαιτιτικοτητα ειχαν και τα άλλα κειμενακια που το δευτερο ήταν για την επιρροη των ανθρωπων στο περιβαλλον και αποκάλυπτε το πόσο δύσκολο είναι να αλλάξουμε την κατασταση αφου πρώτα το εχουμε καταστρεψει.Το άλλο κειμενο ηταν για την εξέλιξη(το πιο δυσκολο απο τα 4) και το αλλο δεν το θυμαμαι
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η sUPERVISOR ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ)
whitegod
Νεοφερμένος
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
:no1::no1::no1:Ακριβως!!!IRON boy θα συμφωνισω σε ολα μαζι σου εκτος απο grammar που προσωπικα οπως κ αλλα παιδια π ρωτησα ηταν δυσκολη αλλα τεσπα.Σ ολα τ αλλα συμφωνω.Τιποτα το σπουδαιο.Και οσο αφορα το u german sub ηταν αυτο που ελεγε για military ktl ktl?γτ η τελευτεα παραγραφος γι αυτο ελεγε..
kankourkal
Νεοφερμένος
Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κανείς εάν το BF είναι 50-64%?γιατι εγώ ξέρω για 59-64.
50-64% ειναι απλα αυτα τα ποσοστα δεν ειναι σταθερα!
Ironboy ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις!:no1:
Ησου κατατοπιστικοτατος.
Περσι αν επιτρεπεται σε ποιο παρτ της εξετασης ειχες κοπει;
Demand
Νεοφερμένος
maria90
Δραστήριο μέλος
είναι 50%-64%
Kαι γω αυτο ηθελα να πω και απορω πως μου ξεφυγε...
-----------------------------------------
Εγώ ξέρω οτι είναι 60-64 % στο GVR ενώ στο listening 30-32 (στο να μείνει οριακά εννοώ)...ποοο,το σάββατο προφορικά lower
Οχι 50-64% ειναι και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος για το ECCE.
Με 32 ή 33 στα 50 περνας στο ακουστικο!
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αφου το αλλαξα παλι καλα...
kankourkal
Νεοφερμένος
The listening and grammar, cloze, vocabulary, and reading (GCVR) sections of the ECPE are scored by computer at ELI-UM using Item Response Theory (IRT). In this method, more credit is given for answering a difficult question correctly than for answering an easy one correctly.
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.