βρε chris_veria γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξος και μας ταράζεις και εμάς;;
γενικά τους αμερικανούς τους έχω για νορμαλ ανθρωπους τέτοια θα περίμενα από τους αγγλους και κατά κόρον από έλληνες(γι'αυτο δε πρόκειται να δώσω τίποτα από κπγ!!)
σε 25 λεπτά πάντως,για να επανέλθω,προλαβαινω να γραψω περίπου 220...με ωραίο λεξιλόγιο,δομή,σωστή σύνταξη και γραμματική...μια αξιοπρεπη και κατανοοητη έκθεση τελοσπάντων..δυσκολεύομαι να φτάσω το όριο των λέξεων όμως..όσες φορές είναι περιπου 280 λέξεις υστερεί κάπου αλλού...
Mην ειστε απαισιοδοξοι ρε παιδια!
Τωρα για τις λεξεις προσπαθησε να γραψεις γυρω στις 250.Αν γραψεις τοσες εισαι καλλυμενη.Μην γραψεις παντως κατω απο 220 γιατι ρε συ μετα δεν λεει και πολλα.250 ειναι εφικτος στοχος.Ασε που εκεινη τη στιγμη το μυαλο σου θα στροφαρει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδες μη φοβαστε! να σκεφτεστε θετικα! η θετικη σκεψη εχει παντα εμφανη και σιγουρα καλα αποτελεσματα! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΥΥΣ! *(ΤΕΟΛ! για ονομα του θεου...... μπηκαμε στην επομενη εξεταστικη και το πιστοποιητικο μου ΔΕΝ τοχω παραλαβει ακομα!τι συμβαινει πια? μου ειχε πει η κυρια μου τον νοεμρβη θαρθει αλλα πουντο?! θα ξαναρωτησω απο δευτερας...ειμαι περιεργος να δω τι θ μου πει...
Συμφωνω!
Γερα παιδια με τσαμπουκα!
Καλα και συ με το πιστοποιητικο.Ολοι μα ολοι το εχουν λαβει.
Για παρε και ενα τηλεφωνο στην HAU!
nikolas365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνω!
Γερα παιδια με τσαμπουκα!
Καλά και συ με το πιστοποιητικό. Όλοι μα όλοι το έχουν λάβει.
Για πάρε και ένα τηλέφωνο στην HAU!
Μην είσαι και τόσο σίγουρος τεο.
Και εκεί δεν ξέρουν τι τους γίνετε.
Πήρα να ρωτήσω για ένα θέμα και μου έδωσαν να μιλήσω με 4 άτομα επί 1 ώρα ήμουν στο τηλέφωνο (φυσικά για να καταλάβει το κάθε άτομο έπρεπε να πω ξανά απ' την αρχή το θέμα) ΕΛΕΟΣ!!!
Α! και σημειωτέων απάντηση δεν πήρα...
[/font][/color]
Μην είσαι και τόσο σίγουρος τεο.
Και εκεί δεν ξέρουν τι τους γίνετε.
Πήρα να ρωτήσω για ένα θέμα και μου έδωσαν να μιλήσω με 4 άτομα επί 1 ώρα ήμουν στο τηλέφωνο (φυσικά για να καταλάβει το κάθε άτομο έπρεπε να πω ξανά απ' την αρχή το θέμα) ΕΛΕΟΣ!!!
Α! και σημειωτέων απάντηση δεν πήρα...
Πραγματικα ενα σου λεω και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.
ΔΕΝ εχεις δει ακομα ΤΙΠΟΤΑ.Που να δεις τι θα γινει με τα αποτελεσματα.
Παντως γενικα τα ECCE/ECPE σε οσους εχουν στειλει τις εξουσιοδοτησεις τα εχουν λάβει.Τωρα οποιος εστειλε αργα τις εξουσιοδοτησεις θα παρει και αργα τα πιστοποιητικα!
nikolas365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα είναι δυνατόν; Τι αλλα έχει δηλαδή???η
Πραγματικα ενα σου λεω και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.
ΔΕΝ εχεις δει ακομα ΤΙΠΟΤΑ.Που να δεις τι θα γινει με τα αποτελεσματα.
Παντως γενικα τα ECCE/ECPE σε οσους εχουν στειλει τις εξουσιοδοτησεις τα εχουν λάβει.Τωρα οποιος εστειλε αργα τις εξουσιοδοτησεις θα παρει και αργα τα πιστοποιητικα!
Ξερεις τι ειναι να μην ξερουν 4 μερες πριν ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα,να πεφτει ο σερβερ τους για κανα 6ωρο απο την κινηση.Για να πιασεις γραμμη να περιμενεις κανα 50λεπτο και μετα να πεφτει και φτου απο την αρχη.Να μαθαινουν τα παιδια τα αποτελεσματα απο τις τηλεφωνητριες της HAU.Να υπαρχει γενικοτερα μια κατασταση πανικου.Δεν εχεις δει τίποτα...
nikolas365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
σιγα ρε αγγελοπουλε!Θα δειτε.
Ξερεις τι ειναι να μην ξερουν 4 μερες πριν ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα,να πεφτει ο σερβερ τους για κανα 6ωρο απο την κινηση.Για να πιασεις γραμμη να περιμενεις κανα 50λεπτο και μετα να πεφτει και φτου απο την αρχη.Να μαθαινουν τα παιδια τα αποτελεσματα απο τις τηλεφωνητριες της HAU.Να υπαρχει γενικοτερα μια κατασταση πανικου.Δεν εχεις δει τίποτα...
-----------------------------------------
παιδια σε 2 ώρες δίνουμε!!!!!
maria_apost
Νεοφερμένος
Severous
Νεοφερμένος
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γραμματικη εεε;
Για πες για τα υπολοιπα πως τα πηγες μεσες ακρες;
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο Listening τι σε δυσκολεψε κατα την γνωμη σου;
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα αποτελεσματα τοτε!
Καλη επιτυχια στα παιδια που δινουν τωρα!
Περιμενουμε εντυπωσεις και απο την δευτερη βαρδια!!!:no1:
Severous
Νεοφερμένος
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.