lonelybutterfly
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστούμε (κα.) Ανίτα για την ενημέρωση!Καλημέρα παιδια.
Μόλις έλαβα μηνυμα απο hau.
Αυριο Δευτερα στις 11 :00 τα αποτελεσματα θα ειναι διαθεσιμα για φροντιστηρια και μεμονωμενους.
Καλα αποτελέσματα σε όλους
Παίδες μην αγχώνεστε! Όλα καλά θα πάνε! Άντε άντε να περάσουν και αυτές οι 22 ώρες που μας χωρίζουν από τα αποτελέσματα να τελειώνει η αγωνία μας! Θετική σκέψη παιδιά! Όλοι με Ηonours θα το πήραμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λογικά θα είναι της μορφής:να μαι και εγώ! τι κάνετε παιδιά? καιρό είχα να γράψω! αύριο ECPE e????? έχω τόσο άγχος....από τις 20 ιουλίου μπαίνω κάθε μέρα στο hau ανά μιση ώρα να δω αν βγήκαν! η υπομονή μας εξαντλείται πιστεύω!! άντε να έχουμε όλοι καλά αποτελέσματα! να ρωτήσω k κάτι...στη σελίδα τα αποτελέσματα θα είναι για μεμονωμένα parts (πχ LISTENING BF κτλ..) η θα σου βγάζει αν το πέρασες η όχι κατευθείαν?? ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι τις κλίμακες και αν είναι έτσι θα τα δω και δεν θα καταλάβω αμέσως!
Αν είναι σαν το ECCE. Αυτό το πήρα από τα αποτελέσματα 2008, όταν έδωσα.Student
Name:
Student Code:
E-mail:
Birthdate:
Exam Results
Examination: E.C.P.E. MAY 2010
Final:
P/F:
ORAL:
LST:
GVR:
WRI:
We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations!
Performance Range
HP = High Pass.
P = Pass.
LP = Low Pass.
BF = Borderline-Fail.
F = Fail.
Y = Examinee did not take this section of the examination.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα παιδια.
Μόλις έλαβα μηνυμα απο hau.
Αυριο Δευτερα στις 11 :00 τα αποτελεσματα θα ειναι διαθεσιμα για φροντιστηρια και μεμονωμενους.
Καλα αποτελέσματα σε όλους
Πολλά ευχαριστώ Ανίτα!!!Καλή επιτυχία στους μαθητές σου!!!Και σε όλους στο φόρουμ φυσικά!!!
FregMar
Νεοφερμένος
Η καθηγήτρια μου είπε πως όχι....
FregMar
Νεοφερμένος
Σε ποιο part δυσκολεύτηκες ?
Βασικά GCVR τα ψιλο έβαζα στην τύχη και δε πιστεύω να πέρασαν.. Και φοβάμαι στην έκθεση μη με κόψουν ..............
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Φέτος έδωσε η ξαδέλφη μου και τώρα περιμένει αποτελέσματα,ωστόσο ομολογώ πως αγχώνομαι κι εγώ μαζί της.
Βλέπω και τα πόστ σας και θυμάμαι και τα δικά μου όταν έδινα!
Είναι απίστευτο όμως το πως θα νιώσετε όταν σας ανακοινώσουν ότι το πήρατε!!
Όλη η προσπάθεια σας θα ανταμειφθεί!
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά! =)))
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δύο είναι οι περιπτώσεις:Παιδιά.. Εγώ που κάνω ιδιαίτερα δεν μπορώ να δω τα αποτελέσματα αύριο ??????
Η καθηγήτρια μου είπε πως όχι....
1) Είσαι δηλωμένη σαν individual candidate, οπότε μπορείς να τα δεις μόνη σου στο https://results.hau.gr
2) Είσαι δηλωμένη μέσω "φροντιστηρίου", όποτε θα πρέπει να τα δει η καθηγήτρια σου στο https://orfeas.hau.gr
Και στις 2 περιπτώσεις, μπορείς να τα δεις. Αν ισχύει η πρώτη περιπτωση, απλώς πες στην καθηγήτρια σου να σου δώσει τον κωδικό της (αν αυτή δεν έχει πρόσβαση στο internet και δεν μπορεί να τα δει) για να δεις πως τα πήγες. Αλλιώς, περιμένεις 2 μέρες και τα βλέπεις την Τετάρτη στο https://results.hau.gr.
gime
Εκκολαπτόμενο μέλος
gime
Εκκολαπτόμενο μέλος
FregMar
Νεοφερμένος
alex2395
Δραστήριο μέλος
ε καλα ρε παιδια μην κανετε ετσι...και να τα παρετε μια μερα μετα δεν χαλασε ο κοσμος!!
FregMar
Νεοφερμένος
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
IronMaiden
Νεοφερμένος
Βασικά GCVR τα ψιλο έβαζα στην τύχη και δε πιστεύω να πέρασαν.. Και φοβάμαι στην έκθεση μη με κόψουν ..............
Θετικές σκέψεις !!! Δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει η θετική ενέργεια !!!
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.