rozer56
Νεοφερμένος
, υπάρχουν cyber-party σε περίπτωση που το πάρω?Nαι βρε αναγνωρισμενο ειναι κανονικα!
Απλα ειναι το user-friendly format του! Αντε και ποιος περιμενεις αλλες 4-5 μερες για τα αποτελεσματα ECPE!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πέρα απο την πλάκα μάζεψε 2-3 κολλητούς σου και "ποτισέ τους"!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rozer56
Νεοφερμένος
δεν θα προλάβω.. επειδή δευτέρα φεύγω.., όταν γυρίσω..., το πολύ πολύ επειδή πήρα εξοπλισμό ψαροτούφεκου να βαρέσω κανέναν.....(ροφό) απο την χαρά μου.., μου αρέσει που κάνουμε σχέδια, για το άν το πήρα...(το κακό είναι ότι τον εξοπλισμό τον πήρα επειδή και καλά το έχω πάρει.., άμα δεν το πάρω θα τον επιστρέψουμε πίσω μάλλον )Βγαίνεις στο δρομο και ουρλίαζεις."ΤΟ ΠΗΡΑ!""ΤΟ ΠΗΗΗΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Το λιγοτερο να σε περάσουν για τρελό.
Πέρα απο την πλάκα μάζεψε 2-3 κολλητούς σου και "ποτισέ τους"!
anna gk
Νεοφερμένος
_Silence_
Διάσημο μέλος
παιδια εδωσε ο αδερφος μου ecce και δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε με το φροντιστηριο....μπαινουμε απο χθες στο site τις hau συνεχει , τοποθετουμε τα στοιχεια κανονικα και μας γραφει results are not available yet...τι μπορει να συμβαινει???
Δοκιμασε τωρα εδω--------->https://results.hau.gr/
δεν γινεται να μην σου τα βγαζει εκτος αν πατας λαθος κωδικο
rozer56
Νεοφερμένος
αν πατούσε λάθος κωδικό θα του έβγαζε student not found..Δοκιμασε τωρα εδω--------->https://results.hau.gr/
δεν γινεται να μην σου τα βγαζει εκτος αν πατας λαθος κωδικο
_Silence_
Διάσημο μέλος
αν πατούσε λάθος κωδικό θα του έβγαζε student not found..
σωστο αλλα μπορει ο λαθος κωδικος που θα πατουσε να ανηκε σε καποιον αλλο μαθητη <ξερω λιγες οι πιθανοτητες αλλα υπαρχουν!!!!!!!!!!!!!!>
rozer56
Νεοφερμένος
δηλαδή πρέπει να παίξει και tzoker..σωστο αλλα μπορει ο λαθος κωδικος που θα πατουσε να ανηκε σε καποιον αλλο μαθητη <ξερω λιγες οι πιθανοτητες αλλα υπαρχουν!!!!!!!!!!!!!!>
_Silence_
Διάσημο μέλος
δηλαδή πρέπει να παίξει και tzoker..
χαχα αν θελει!!!<υπαρουν πιθανουητες να κερδισει!!εστω κ λιγες!!>
anna gk
Νεοφερμένος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Μαλλον Τριτη βγαινουν.
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
IronMaiden
Νεοφερμένος
H τηλεφωνητρια που μιλησα τελευταια φορα στις 20.30 περιπου μου ειπε να τσεκαρω Δευτερα-Τριτη στον ορφέα.
Μαλλον Τριτη βγαινουν.
Επιτέλους !!! Σε λίγες μέρες θα τα δούμε !!!
Παιδιά μόλις πήρα ένα μήνυμα από έναν συμμαθητή μου και μου είπε ότι τα αποτελέσματα βγαίνουν σήμερα......Και λογικά θα του το είπε ο καθηγητής μου.....Οπότε για get ready σιγά-σιγά!!!!!!!!
Σήμερα??? Σαββατιάτικα ???
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
IronMaiden
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω....πάντως έτσι μου είπαν...!!!! Ο καθηγητής μου έτσι και αλλιώς μας είχε πει εξ'αρχής ότι θα βγουν 23-25 Ιουλίου!!!! Τώρα δεν ξέρω αν κάνει λάθος!!!!
Απλά ούτε στη hau έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο...
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι δυνατόν να έχουν τόσες μέρες στην διάθεση τους και να τα βγάζουν Σάββατο;
Όχι πως με χαλάει δηλαδή, αλλά οκ.. Παραξενεύτηκα λίγο. 100% confirmed αυτό; Ή μπορεί να πρόκειται για παρεξήγηση, όπως με το άλλο το παιδί που του έλεγαν για το CPE και νόμιζε για το ECPE;
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η απάντηση στο πότε θα βγουνε ήταν "την άλλη εβδομάδα". Όταν την ρώτησα πότε ακριβώς, μου είπε "αρχές της επόμενης εβδομάδας, δεν μας έχουν πει ακριβώς". Δηλαδή σαν να μας λέει ότι το Michigan δεν τα έχει στείλει, και δεν τους έχει ενημερώσει κιόλας, και θα τα στείλει έτσι καμιά μέρα χωρίς προειδοποίηση... Ρε παιδιά μαζί με το ECCE δεν στάλθηκαν τα αποτελέσματα;
IronMaiden
Νεοφερμένος
Μόλις πήρα την HAU, εδώ στην Θεσ/νίκη.
Η απάντηση στο πότε θα βγουνε ήταν "την άλλη εβδομάδα". Όταν την ρώτησα πότε ακριβώς, μου είπε "αρχές της επόμενης εβδομάδας, δεν μας έχουν πει ακριβώς". Δηλαδή σαν να μας λέει ότι το Michigan δεν τα έχει στείλει, και δεν τους έχει ενημερώσει κιόλας, και θα τα στείλει έτσι καμιά μέρα χωρίς προειδοποίηση... Ρε παιδιά μαζί με το ECCE δεν στάλθηκαν τα αποτελέσματα;
Οπότε από Δευτέρα να τα περιμένουμε...Το λογικό θα ήταν να είχαν σταλθεί μαζί με του ECCE...αλλά κανείς δεν ξέρει...συν τοις άλλοις θα τα είχαν βγάλει σε διαφορά 2-3 ημερών από του ECCE...
Παιδιά μόλις πήρα ένα μήνυμα από έναν συμμαθητή μου και μου είπε ότι τα αποτελέσματα βγαίνουν σήμερα......Και λογικά θα του το είπε ο καθηγητής μου.....Οπότε για get ready σιγά-σιγά!!!!!!!!
Είχες κανένα νεότερο από το συμμαθητή σου???Μήπως μίλησες με τον καθηγητή σας??
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.