Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ πήρα και μου είπαν οτι δεν έχουν κάτι νεότερο! Τους ρώτησα εαν τα έλαβαν και μου είπαν οχι! Εσείς πήρατε και σας είπαν οτι τα ελαβαν?
Οh Jesus...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
ΙΣΑΑΑΚ , Πότε πήρες τηλ.;
The17Tsakali
Νεοφερμένος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
The17Tsakali
Νεοφερμένος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Μπορεί να πάρει κανείς τηλ;
The17Tsakali
Νεοφερμένος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα...
Mόνο μην δώσεις τα στοιχεία και σου αλλάξουν το αποτέλεσμα
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει;
E.C.C.E
- Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις.
- Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση.
- Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009).
- Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση.
- Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα.
- Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης.
- Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις.
- Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση.
- Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009).
- Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση.
- Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα.
- Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση?
Πήραν αλλά όχι σήμερα.
ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP.
Ζητάω πολλά;;;;;;;;
ΕΛΕΟΣ!
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμ.. όχι
Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν
Και εγώ!
Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Για εμένα λες;Και εγώ!
Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.