Johnny15
Επιφανές μέλος
Δεν ειμαι σιγουρος για κανενα παντως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lonelybutterfly
Νεοφερμένος
αυτο με την μνημη, λοιπον, η ερωτηση γιατι αναφερει το φλασ απαντησα οτι το αναφερει gια να συγκρίνει...το δ ηταν. η τελευταια ρωτουσε κατι γενικο και απαντησα οτι εκεινη η "ειδικη μνημη" δεν ειναι τιποτα σπεσιαλ. επισης πιο πριν απαντησα οτι αυτοι συνδεουν κατι που εχει λογικη συνεχεια, σχεση (δεν θυμαμαι πως το ελεγε) αντι random pieces
Δεν ειμαι σιγουρος για κανενα παντως
Τα ιδια και εγω με το πρωτο και το τριτο που λες-εκει για το σκακι-... αλλα στην τελευταια δεν εβαλα οτι δεν ειναι τιποτα σπεσιαλ...κατι σε compare contrast απαντησα...γενικοτερα σ εκεινο το κειμενο το κειμενο διαλεγα αυτες τις απαντησεις δεν ξερω γιατι! Οταν τελειωσα το καταλαβα αλλα δεν ειχα χρονο να το ξανακοιταξω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lonelybutterfly
Νεοφερμένος
Νομιζω εβαλα το c εκει.Μου φανηκε ευκολο.Στα πτερυγια νομιζω ελεγε ή κατι τετοιο.
lonelybutterfly
Νεοφερμένος
imoun form h.stin ekthesi tin 2h elege gia ta paidia pou simmetexoun olo kai perisotero se sports teams ktl.k meta rwtage an thimamai kala an prepei ta paidia na simmetexoun se organwmenes omades i einai kalitero na paizoun xwris tin epivlepsi enilikou.swsta????kai twra thelw na rwtisw,ennoouse oti ta paidia vriskontai upo epivlepsi stis organwmenes omades i oti ekei einai eleuthera?????
Λοιπον αν και εγραψα την αλλη εκθεση....απο αυτην καταλαβα οτι σου ελεγε και καλα οτι πολλα παιδια στην αμερικη τα βαζουν σε ομαδες απο μικρα -πχ μου ρχεται σε σχολειο ας πουμε που ολοι ασχολουνται- και σε ρωτουσε αν θα ηταν καλυτερο να μην εχουν επιβλεψη και να ασχολουνται μονοι τους! Εγω αυτο καταλαβα! Δηλαδη μαζευομαστε εμεις 11 ατομα και παιζουμε μπαλα πχ για την παρτη μας! Ασ πουμε εκει δεν υπαρχει τοσο ο ανταγωνισμος και η επιθυμια να κερδισεις, η η πικρα της απογοητευσης και ουτε καποιος να σε επιβλεπει! Οπως σε μια ομαδα με προπονητες κτλ! Μη σε παρω και στο λαιμο μου σου λεω εγω τι καταλαβα! Και δεν το εγραψα! Αλλος???
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ποιο ηταν το κειμενο 3?Στο 3ο κειμενο που βαλατε οτι αναφεροτανε το where?
Νομιζω εβαλα το c εκει.Μου φανηκε ευκολο.Στα πτερυγια νομιζω ελεγε ή κατι τετοιο.
και γω ως οργανωμένη ομαδα πήρα π.χ. μια ομάδα βόλλευ οπου μπορούν να πανε τα παιδια και εκει υπαρχει επιβλεψη ενω ως αντίθετο πήρα το παιχνίδι στην γειτονιαΛοιπον αν και εγραψα την αλλη εκθεση....απο αυτην καταλαβα οτι σου ελεγε και καλα οτι πολλα παιδια στην αμερικη τα βαζουν σε ομαδες απο μικρα -πχ μου ρχεται σε σχολειο ας πουμε που ολοι ασχολουνται- και σε ρωτουσε αν θα ηταν καλυτερο να μην εχουν επιβλεψη και να ασχολουνται μονοι τους! Εγω αυτο καταλαβα! Δηλαδη μαζευομαστε εμεις 11 ατομα και παιζουμε μπαλα πχ για την παρτη μας! Ασ πουμε εκει δεν υπαρχει τοσο ο ανταγωνισμος και η επιθυμια να κερδισεις, η η πικρα της απογοητευσης και ουτε καποιος να σε επιβλεπει! Οπως σε μια ομαδα με προπονητες κτλ! Μη σε παρω και στο λαιμο μου σου λεω εγω τι καταλαβα! Και δεν το εγραψα! Αλλος???
lonelybutterfly
Νεοφερμένος
Στο 3ο κειμενο που βαλατε οτι αναφεροτανε το where?
Με τους κολυμβητες ναι! Και εγω αυτο εβαλα νομιζω!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Με τους κολυμβητες ναι! Και εγω αυτο εβαλα νομιζω!
πηγαμε στο listening? καλα εκεινο το εκανα οπως να'ναι.
λοιπον, οταν ελεγε πως περνουν ανασες εβαλα οτι εχει ... air οπου οι τελιτσες ενα επιθετο δεν θυμαμαι πιο
και γιατι το αναφερει εβαλα οτι γινονται συχνα τετοιες κατασκευες και βουτανε (αυτο εντελως στην τυχη. δεν το ακουσα)
και το πως αντιμετωπιζεται η αρρωστια εβαλα οτι βγαζουν κατι φουσκες απο το αιμα η κατι τετοιο...ειχα κατααγχωθει εκει, δεν ακουγα τιποτα...
Ποιο ηταν το κειμενο 3?
Eκεινο με τους κολυμβητες στους ολυμπιακους αγωνες και ενα τεχνολογικο καταορθωμα για να κολυμπανε πιο γρηγορα.
lonelybutterfly
Νεοφερμένος
Eκεινο με τους κολυμβητες στους ολυμπιακους αγωνες και ενα τεχνολογικο καταορθωμα για να κολυμπανε πιο γρηγορα.
Ρε παιδια δεν μπαινουμε στο chat καλυτερα?? γιατι ετσι μπερδευομαι με τα μηνυματα που να πρωτοαπαντησουμε!
Johnny15
Επιφανές μέλος
οπα αυτο δεν το θυμαμαι...μαλλον ειχα αλλο...Eκεινο με τους κολυμβητες στους ολυμπιακους αγωνες και ενα τεχνολογικο καταορθωμα για να κολυμπανε πιο γρηγορα.
Hταν και παλουκαρα.
Στο κειμενο του σεγκμεντ με το αλατι θυμαστε τι προκαλει καταστροφη?
Κατι με δεντρα εβαλα εγω.Οτι και καλα καταστρεφονται τα δεντρα.
Johnny15
Επιφανές μέλος
συμφωνω στο οτι ηταν παλουκαρα αλλα απαντηση δεν θυμαμαιΠαιδια καλα εγω χαθηκα και λιγο στο Listening.
Hταν και παλουκαρα.
Στο κειμενο του σεγκμεντ με το αλατι θυμαστε τι προκαλει καταστροφη?
Κατι με δεντρα εβαλα εγω.Οτι και καλα καταστρεφονται τα δεντρα.
lonelybutterfly
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Και εγω δεν θυμαμαι γενικα αλλα μαλλον για τις ριζες εβαλα του δεντρου! Γιατι το αλλο με τους ουρανοξυστες και τις φαρμες!!! ΕΛΕΟΣ! Οπως να ναι απαντουσα....
σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!
Δεν εχω καμια ορεξη να ξαναδωσω!
lonelybutterfly
Νεοφερμένος
Mονο να ειναι BF και οχι F.
Δεν εχω καμια ορεξη να ξαναδωσω!
Ουτε εγω! Και μας παραμυθιασαν εντελως με το τεστ που ειχαν στη σελιδα τους!!! Συγκρινοταν με αυτο που γραφαμε??? Ρε παιδια μπορει κανεις να μου εξηγησει τα BF F LP??? Δεν εχω ιδεα! Θα μπω να δω αποτελεσματα και ουτε που θα καταλαβω! αχαχαχαχαχα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.