rakels
Δραστήριο μέλος
Ε ρε τι λούκι έχουμε να τραβήξουμε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nafs
Διάσημο μέλος
Δε θέλω να σας χαλάσω τη διάθεση αλλά τα αποτελέσματα θα αργήσουν πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Γκαντεμιά. Παιδιά, άρχισα να αγχώνομαι.
Όσοι το δώσατε, ήταν δύσκολο;
calvinklein
Νεοφερμένος
Καλή επιτυχία!!!
Li@Ν@
Νεοφερμένος
calvinklein
Νεοφερμένος
Επίσης το grammar και το listening είναι πιο δύσκολο.
Giorgos1987
Εκκολαπτόμενο μέλος
Morfoula97
Νεοφερμένος
γενικα ειναι απο τα part που δεν φοβαμαι ..
με προβληματιζει το writing παρα πολυ..οσο για το GCVR συνηθως πετυχαινω 35/40 γραμματικη,15/20 close και 17/20 reading..εεε και ενα 15 στο vocabulary να μην εχω???καλα στο speaking δεν εχω καθολου αγχος,περυσι στο advanced πετυχα 20/20!
nigeo
Νεοφερμένος
μην φοβάσαι την έκθεση...για να σε κόψουν με BF ή F πρέπει να έχει προβλήματα η έκθεσή σου νοηματικά, συντακτικά και γραμματικά και να φαίνεται έλλειψη λεξιλογίου...μία μέτρια έκθεση περνάει με ένα LP...απλά μην την αφήσεις ανολοκλήρωτη...Παιδια εγω στο listening συνηθως πετυχαινω 39-44/50!!(ecpe)
γενικα ειναι απο τα part που δεν φοβαμαι ..
με προβληματιζει το writing παρα πολυ..οσο για το GCVR συνηθως πετυχαινω 35/40 γραμματικη,15/20 close και 17/20 reading..εεε και ενα 15 στο vocabulary να μην εχω???καλα στο speaking δεν εχω καθολου αγχος,περυσι στο advanced πετυχα 20/20!
Morfoula97
Νεοφερμένος
Γραμματικα λαθη δεν κανω,ουτε συντακτικα..γενικα γραφω μετριες εκθεσεις,ελπιζω να εχω ενα LP !!να περασω θελω,δεν με νοιαζει και πολυ αν θα εχω Pass και τα σχετικα..ευχαριστωω παντωςμην φοβάσαι την έκθεση...για να σε κόψουν με BF ή F πρέπει να έχει προβλήματα η έκθεσή σου νοηματικά, συντακτικά και γραμματικά και να φαίνεται έλλειψη λεξιλογίου...μία μέτρια έκθεση περνάει με ένα LP...απλά μην την αφήσεις ανολοκλήρωτη...
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
ECCE ή ECPE;εγώ έχω ανγχωθει πολύ..έχω κάνει άψογη προετοιμασία.. πιστεύω πως θα το πάρω.. αλλα ακούω απο παιδιά που τα αγγλικα τα παίζουν στα δάχτυλα να κόβονται 3-4 φορές.. και δεν ξέρω...γιατι να το παρω εγώ;
Giorgos1987
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ έχω ανγχωθει πολύ..έχω κάνει άψογη προετοιμασία.. πιστεύω πως θα το πάρω.. αλλα ακούω απο παιδιά που τα αγγλικα τα παίζουν στα δάχτυλα να κόβονται 3-4 φορές.. και δεν ξέρω...γιατι να το παρω εγώ;
Άστα να πάνε, αλλά μην αγχώνεσαι πιστεύω άμα έχεις καλή προετοιμασία θα το πάρεις. Εγώ προετοιμαζόμουν σε φροντηστήριο για το ΕCCE και επειδή με έποιασαν κάτι ψυχολογικά τον χειμώνα και αρρώστησα πρίν 2 μήνες και έτρεχα στα νοσοκομεία δεν έκανα καθόλου καλή προετοιμασία, το listening στο φροντηστήριο παλούκι ούτε 50% δεν φέρνω, δώσαμε ένα μάτσο χρήματα και καίγομαι να το πάρω γιατί θέλω να ψάξω για δουλειά σύντομα, είναι και ακριβά αυτά τα εξέταστρα γμτ.
Giannis721
Νεοφερμένος
nafs
Διάσημο μέλος
nigeo
Νεοφερμένος
όπως θα σας πει και η συντονίστρια εκείνη την ημέρα " from one and a half to two pages"Παιδιά η έκθεση στο ECPE πόση περίπου πρέπει να είναι...;
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Libertus
Συντονιστής
Αυτοί την έκταση θα προσέξουν περισσότερο.Βασικά εγώ γράφω κάτι λιγότερο από μία σελίδα τετραδίου σπιράλ α4... αλλά είναι σίγουρα 300 λέξεις , μπορεί και παραπάνω... Φαντάζομαι αυτή η κόλλα α4 θα έχει αραιές γραμμές
Εάν κατάλαβα καλά απ' το μέγεθος, νομίζω ότι χρειάζεται να γράφεις λίγο παραπάνω.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.