Li@Ν@
Νεοφερμένος
σε εμενα δεν εχει ερθει,και ουτε σε καποια αλλα παιδια που ξερω,οποτε δεν χρειαζεται να πολυανησυχουμε....(Σε όσους δίνουν) Σας έχει έρθει το χαρτί για τις εξετάσεις? Γιατί σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα και ανησυχώ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nafs
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
nigeo
Νεοφερμένος
γιατί, θα γίνουν εκλογές τελικά?παιδιά τι θα γίνει με τις εξετάσεις του ecpe που πέφτουν την ίδια μέρα με τις εκλογές?
marinap
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατί, θα γίνουν εκλογές τελικά?
έτσι λένε οτι θα γίνουν...αλλα΄δεν έχουν προκηρυχθεί επίσημα....τελος πάντων ουτως ή άλλως σε άυτή τη χώρα δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.......Εμένα ήρθε το πτυχίο μου με πήραν τηλέφωνο απο το φροντιστήριο να πάω να το πάρω
cpt.Miller
Νεοφερμένος
Λοιπόν όπως πολλοί έτσι και εγώ δίνω τον μάιο το ecce.Αν γίνουν εκλογές θα αλλάξει η ημερομηνία?? Τα προφορικά δίνωντε και αυτά σε ξενοδοχείο ή αλλού??Το χαρτί που λέει πότε δίνουμε προφορικά πότε θα έρθει περίπου?? Ευχαριστώ!!!
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για το ecce και αν ξέρετε να μου απαντήσετε!
Λοιπόν όπως πολλοί έτσι και εγώ δίνω τον μάιο το ecce.Αν γίνουν εκλογές θα αλλάξει η ημερομηνία?? Τα προφορικά δίνωντε και αυτά σε ξενοδοχείο ή αλλού??Το χαρτί που λέει πότε δίνουμε προφορικά πότε θα έρθει περίπου?? Ευχαριστώ!!!
Μην αγχώνεσαι, είτε γίνουν εκλογές είτε όχι η ημερομηνία δεν αλλάζει. Οι εξετάσεις της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης πραγματοποιούνται σε ιδιωτικούς χώρους όχι σε σχολεία ή άλλα δημόσια κτήρια όπως το ΚΠγ (συνήθως σε ξενοδοχεία). Τα χαρτιά θα έρθουν περίπου 1-2 βδομάδες πριν από τις εξετάσεις και ναι τα προφορικά γίνονται και αυτά σε ξενοδοχείο.
cpt.Miller
Νεοφερμένος
Libertus
Συντονιστής
cpt.Miller
Νεοφερμένος
Libertus
Συντονιστής
Μην αγχώνεσαι, είτε γίνουν εκλογές είτε όχι η ημερομηνία δεν αλλάζει. Οι εξετάσεις της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης πραγματοποιούνται σε ιδιωτικούς χώρους όχι σε σχολεία ή άλλα δημόσια κτήρια όπως το ΚΠγ (συνήθως σε ξενοδοχεία). Τα χαρτιά θα έρθουν περίπου 1-2 βδομάδες πριν από τις εξετάσεις και ναι τα προφορικά γίνονται και αυτά σε ξενοδοχείο.
Ευχαριστώ!!! Απλά επειδή πείρα τηλ. στην HAU δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι θα γίνει.Ναι τα γραπτα ξέρω ότι θα γίνουν σε ξενοδοχεία, ξέρω και σε ποιό δίνω απλά κάτι είχα ακούσει ότι τα προφορικα θα τα δωσουμε στην ένωση αλλά δεν νομίζω να ισχύει...
Και να ρωτήσω κάτι ακόμα η έκθεση θα πρέπει να είναι 1 φύλλο Α4??
Libertus
Συντονιστής
Τα προφορικά του ECPE, πάντως, δίνονται συχνά στην ένωση.Συνεπώς, δε θεωρώ απίθανο να διεξαχθούν οι προφορικές εξετάσεις εκεί.Εν πάση περιπτώσει, περίμενε το χαρτί που θα τα γράφει όλα.Ναι τα γραπτα ξέρω ότι θα γίνουν σε ξενοδοχεία, ξέρω και σε ποιό δίνω απλά κάτι είχα ακούσει ότι τα προφορικα θα τα δωσουμε στην ένωση αλλά δεν νομίζω να ισχύει...
Χοντρικά ναι.Και λίγες γραμμές μικρότερη ή μεγαλύτερη να είναι δεν υπάρχει πρόβλημα.Και να ρωτήσω κάτι ακόμα η έκθεση θα πρέπει να είναι 1 φύλλο Α4??
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Και να ρωτήσω κάτι ακόμα η έκθεση θα πρέπει να είναι 1 φύλλο Α4??
Ναι είναι ΠΕΡΙΠΟΥ Α4 (είναι λίγο μεγαλύτερο), είναι ένα φύλλο μπρος-πίσω, εσύ πρέπει αν κάνεις letter να γεμίσεις περίπου τα 3/4 της μπροστά σελίδας ενώ για essay συνήθως πηγαίνεις και γράφεις και στο πίσω μέρος.
ECCE: Σάββατο 26 Μαΐου 2012
ECPE: Κυριακή 27 Μαΐου 2012
- Οι υποψήφιοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο προηγούμενο πρόγραμμα εξετάσεων πρόκειται να μεταφερθούν στο νέο πρόγραμμα με ευθύνη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
- Όλοι οι υποψήφιοι θα λάβουν έγκαιρα το ατομικό τους πρόγραμμα προφορικών και γραπτών εξετάσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης:
T: 2103680000 (Αθήνα), 2310557600 (Θεσσαλονίκη)
Email: exams@hau.gr
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.