Daisy
Δραστήριο μέλος
όλα μαζίΚαλησπερα.
Θα ηθελα να ρωτησω αν ΟΛΑ τα μελη αυτου του πτυχιου συμψηφιζονται ή αν καποια συγκεκριμενα μεταξυ τους.
Βλεπετε κοπηκα στο ecpe και πλεον αναζητω το "θαυμα" για να σωσω την παρτιδα...
Αα στην περιπτωση της αναβαθμολογησης του ecpe γινεται τιποτα, ή απλως υπαρχει για να σου φανε παραπανω λεφτα? (κοπηκα στο listening και δεν μπορω ακομα να το πιστεψω)
Ευχαριστω εκ των υστερων.
good luck μας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αα στην περιπτωση της αναβαθμολογησης του ecpe γινεται τιποτα, ή απλως υπαρχει για να σου φανε παραπανω λεφτα? (κοπηκα στο listening και δεν μπορω ακομα να το πιστεψω)
Το ειχα δοκιμάσει πέρσι και δεν ειχε αποτελεσμα!
Τσαμπα λεφτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emmanuella
Νεοφερμένος
Σε κάποιες ώρες θα ξέρω αν οι κόποι εντατικών μαθημάτων διάρκειας 6 μηνών.. θα ανταμειφθούν επιτέλους!
Οσόν αναφορά το παραπάνω PsyJ, εάν είσαι διατεθειμένος να διαβάσεις αρκετά και να πας σωστός εκεί κάνε το.. Στη θέση όμως, θα έδικα άλλη μια ευκαιρία στο Michigan.. Αφού κόπηκες μόνο στο listening σημαίνει ότι έχεις τις γνώσεις του Gcvr και της έκθεσης.. απλώς σκάλωσες στο listening.. Το cambridge είναι διαφορετικό και πρέπει να πιάσεις και την κουλτούρα των Άγγλων..
Δώστου άλλη μια στοπ Michigan! Έχεις που έχεις μάθει όλο αυτό το λεξιλόγιο.. ( απαπα για λεξιλόγιο! )
Just give it a try!
:no1:
Φιλικά,
Εμμανουέλα
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε 12 1/2 ωρες απο τωρα θα τα στειλει το Cambridge ESOL UK στα εξεταστικα κέντρα!
Ολα πλέον έχουν τελειώσει...
Αλλα εσείς... κουλ...:no1:
-----------------------------------------
Θελω να κανω μια ερωτηση. Χθες εμαθα οτι περασα το ΕCPE με Α:s . Σε περιπτωση που εχω αποτυχει στο cambridge να το ξαναδωσω????(επειδη λενε οτι εχει περισσοτερο κυρος)
Ειχες 4 ΗΡ στο Μισιγκαν ρε θηρίο???..:no1:
Εγω στην θεση σου θα το δινα...
Αν κοβομουν...
Αν και δεν νομιζω...
Θα το περάσεις!
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν εχεις 4 ΗΡ παίρνεις πτυχίο with Honors!:no1:
Aλλα και παλι ειναι πολυ καλοι οι βαθμοί σου!
evoula...
Νεοφερμένος
πιστευεις οτι ετσι μας ξεαγχωνεις??????????????????????????εεεεεεεε?????????κι οτι ειχα αρχισει ν το ξεχναω!!!!!!!!!Παιδια πλεον η αγωνια φτανει στα ύψη...
Σε 12 1/2 ωρες απο τωρα θα τα στειλει το Cambridge ESOL UK στα εξεταστικα κέντρα!
Ολα πλέον έχουν τελειώσει...
Αλλα εσείς... κουλ...:no1:
btw, πως 8α μα8οθμε την ακριβη ωρα που 8α βγουν στο british council??
Οπως και το Δεκέμβριο!
Daisy
Δραστήριο μέλος
μια απ τα ίδιαπιστευεις οτι ετσι μας ξεαγχωνεις??????????????????????????εεεεεεεε?????????κι οτι ειχα αρχισει ν το ξεχναω!!!!!!!!!
btw, πως 8α μα8οθμε την ακριβη ωρα που 8α βγουν στο british council??
αν και μπορώ άνετα να φανταστώ το αποτέλεσμα
Εδω μαθατε του Μισιγκαν...
Θα κανετε και ενα κοπο για το Cambridge!!!:no1:
Daisy
Δραστήριο μέλος
του μισιγκαν το έμαθα το ΝοέμβριοEλατε βρε παιδια!
Εδω μαθατε του Μισιγκαν...
Θα κανετε και ενα κοπο για το Cambridge!!!:no1:
chriszgr
Νεοφερμένος
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν λεγονται αυτα 1 μερα πριν τα αποτελεσματα!:no1:
Επρεπε κατευθειαν να τα πείτε και να κάνετε παράπονα...
'Eve =)
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος...
και στα αγγλικα και στα γαλλικα που εχω δωσει 4 μεχρι τωρα παντα μας ρωταγανε αν ειναι καλος ο ηχοσ...
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμας στα γαλικα ποτε δεν μας ρωτησαν και εχει χαλια ηχο με αποτελεσμα απο τα22 στ 25 που παιρνω στο σπιτι μου (και με σιγουρια) να παιρνω στις εξετασεις 16 στα 25(φετος στο β1 διοτι α2 11 στα 25:nono και με λιγο τζοκερ,,...και ειμαι και ακουστικος τυπος...ακους εκει να εχω καλυτερο βαθμο στην εκθεση.....(σορρυ για το οφ αλλα...)και στα αγγλικα και στα γαλλικα που εχω δωσει 4 μεχρι τωρα παντα μας ρωταγανε αν ειναι καλος ο ηχοσ...
Αν σου τυχει κακη μικροφωνική ή χαλια κασετόφωνο το χασες το παιχνίδι..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.