Τεσπα για του Cambridge τα αποτελεσματα ξερω σιγουρα οτι ειναι τοτε.
Για τα αλλα ομως...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelo75
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην λετε πχ yeah αλλα yes
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
riaro
Νεοφερμένος
(πώς θα γινει η εξεταση και πιθανα σοσ που σας εχουν πει απο
το φροντηστηριο)?αντε ρε παιδια γιατι αλλιως δεν εχει νοημα
να υπαρχει αυτο το θεμα
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλα να γινεσαι κατανοητός θελουν και τιποτα αλλο!:no1:
riaro
Νεοφερμένος
Εγω τι να πω που στο ΚΠΓ μας εκανε συνεντευξη για κανα μισαωρο...?
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
καλη επιτυχια Χαιδω!!!!:no1::no1::no1::no1::no1:Αντε και τελειωνει το μαρτυριο
ευχαριστω!!επισης!:xixi:
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί κάνεις 8;
γιατι για 8 χρονια κανω αγγλικα.ω σορρι,7,την πρωτη χρονια δεν καναμε καλοκαιρινα!!απο την Α κανονικη αρχισαμε!πωπω,σαν τωρα το θυμαμαι....καθε πρωι στις 9 και στις 10-στην α γυμνασιου καναμε στις 3-να τρεχω για 2ωρα και 3ωρα...ολοι ελεγαν "αντε,μαζι με το σχολειο τελιωνω τα αγγλικα!!"κι εγω ελεγα "εγω εχω μεχρι τις 27 ιουνιου....".αυτα βεβαια τα ελεγα στο δημοτικο,που να ξερα οτι τις τελευταιες 2-3 χρονιες θα καναμε μεχρι το πρωτα 10ημερο του ιουλιου και τον αυγουστο ξανα
αλλο ΚΠΓ κι αλλο cpe.ρε εγω τα βρισκω πολυ μπερδευτικα τα προφορικα,ειδικα στο παρτ με τις εικονες!τα φοβαμαι!!!ασε που πρεπει να ακους τον αλλο για 2 λεπτα και μετα να προσθεσεις!δηλαδη τι να πεις??ειδικα εμεις που θα μπουμε απο το ιδιο φροντιστηριο....δηλαδη χαθηκα!
-----------------------------------------
ευχαριστω!!επισης!:xixi:
Thx!!!:xixi:
Δεν ειναι και αναγκη και να προσθεσεις κατι.Μπορεις απλα να συμφωνήσεις με αυτα που είπε ο Partner σου ή/και να διαφωνήσεις με αυτά που είπε!
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
πρεπει να πεις κατι και αντε βρες το.
Daisy
Δραστήριο μέλος
τώρα αυτο καλό είναι ?????Ενταξει τωρα δεν θα κανουμε και αναλυση τα καλοκαιρινα του καθενός...
Αντε τωρα και υπομονη μεχρι την 31η Ιουλίου ημέρα Παρασκευή οπου θα βγουν και τα αποτελέσματα...!
Καθε χρονο τετοιο καιρο τα βγαζει το Cambridge...
Daisy
Δραστήριο μέλος
αυτά για εμένα ήταν τα πιο εύκολα, το δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μιλήσω για 2 λεπτά ...αλλο ΚΠΓ κι αλλο cpe.ρε εγω τα βρισκω πολυ μπερδευτικα τα προφορικα,ειδικα στο παρτ με τις εικονες!τα φοβαμαι!!!ασε που πρεπει να ακους τον αλλο για 2 λεπτα και μετα να προσθεσεις!δηλαδη τι να πεις??ειδικα εμεις που θα μπουμε απο το ιδιο φροντιστηριο....δηλαδη χαθηκα!
Εδω στο City and Guilds μιλας 4 λεπτα μονος σου και χωρις prompts νομίζω όπως και στο ΚΠΓ Γ1 σου θετει μια ερωτηση και παλι μιλας για 2 λεπτα μονος σου.
Τουλαχιστον στο CPE απο οτι ξερω σου εχει και 2-3 prompts!
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
στο κουτακι με τα bullet points ελεγε how easy is it to motivate childern? κι εγω ανελυσα τα 2(γιατι το 3ο δεν το καταλαβα,το ανελυσε η φιλη μου)αλλα δεν ειπα αν ειναι ευκολο να τα motivate!απλα ειπε πως και ποιοι!
αφηστε που ο βρωιαρης ο Αγγλος μας διεκοπτε!δε μπορουσα να τελειωσω καμια προταση!συνεχεια μας διεκοπτε!και οταν με ρωτησε για το αγρινιο,εγω ειχα μια ολοκληρη εκθεση να του πω,και φανταστηκα οτι θα με αφησει να μιλησω γιατι ηταν απο τις πρωτες ερωτησεις!αλλα οχι,με αφησε μονο να του πω το πιο ακυρο,οτι εχει cultural history-αυτο μου ηρθε στο μυαλο γιατι κολλησα,πραγμα που ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ψέμα!
και σε μια ερωτηση ειπα 5 φορες το achieve και ολα τα παραγωγα:achieve,achiever,achievement...
τεσπα,καλα πιστευω,τι να πω...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.