Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Composition σαν ορολογια δεν θα βρειτε στο test paper.Εssay θα βρειτε και ειναι το ιδιο πραγμα.
Η διαφορα του article απο το essay ειναι πως στο article γραφεις και τιτλο και αναλογα το target group εχεις και το αναλογο υφος.
That' s right!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ στο FCE έκανα πάντα story αν υπήρχε σε όλα τα past papers και στο ίδιο το τεστ. Γαμώτο στο CPE δεν έχει.review και story δεν μου λενε και πολλα... article κατι παει και ερχεται... τα αλλα μου αρεσουν... ειδικα opinion και application
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ στο FCE έκανα πάντα story αν υπήρχε σε όλα τα past papers και στο ίδιο το τεστ. Γαμώτο στο CPE δεν έχει.
Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!!
Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story???
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
καλά το application είναι φανταστικό...πάντα οι μαθητές δίνουν τις καλύετρες εκθέσεις σε αυτό το είδος...
Ωραίο είναι αλλά εξαρτάται και από το τι θέμα θα έχει το application. Και το complaint είναι υπέροχο.. Γενικά μου αρέσουν οι εκθέσεις με formal ύφος,,
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ναι και complaint μου αρεσει παρα πολυ δυστυχως δεν πεφτει ποτε...
Όχι βέβαια, ό,τι θες διαλέγεις χωρίς επιπτώσεις....Πεθαίνω για Story!!! Η φαντασία μου οργιάζει και καταλαβαίνεις πως είναι το στοιχείο μου!!!
Ερώτηση: Μετράει καθόλου στο βαθμό τι έχουμε επιλέξει;; Δηλαδή μετράει καλύτερα αν γράψεις essay παρά story???
Παιδιά έχω απίστευτο άγχος για το CPE... Καμία συμβουλή της τελευταίας στιγμής;
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι.Το σαββατο δινεις? καλη επιτυχια!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Ω ναι ευχαριστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί σε κάποιο τεστ αλλά φοβάμαι.
Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία;
Παιδιά σήμερα άκουσα πως στις εξετάσεις του Cambridge γίνεται της Πόπης μέσα στην αίθουσα: αντιγράφει όποιος θέλει κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;;;
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... βασικα πιστευω εξαρταται απο απο τους επιτηρητες
Ναι μου είπαν πως ο επιτηρητής ήταν γιούχου.. FCEfS or FCE θα δώσεις;
Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις.Ε τότε τι φοβάσαι; Νιώθεις ότι χρειαζόσουν περισσότερη προετοιμασία;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ξέρω δεν νομίζω... Σε μερικά past papers ήμουν οριακή και σε άλλα αρκετά πιο άνετα αλλά το CPE είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό και αγχωτικό όπως και να το κάνεις.
Καλά κι εγώ που δίνω FCE είχα παστ πέιπερς στα οποία ήμουν οριακά(βλέπε γιουζ οφ ινγλις).. Το θέμα είναι εκεί τι θα κάνουμε!!!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Από το FCE προσωπικά είχα μια πολύ ωραία εμπειρά αλλά δεν βλέπω το ίδιο με το CPE. Α, που δίνετε; Εγώ σε ένα ξενοδοχείο δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μου φαίνεται Μεταξουργείο θα κατέβω....
Εγώ προφορικά στο Αθηναΐς, Αθηναίς(δεν ξέρω που τονίζεται!!) και γραπτα στο συνεδριακό κεντρο της εθνικής ασφαλιστικης! Θα είναι κανένας εκεί;;; i don't want to be alone!
Θα χρειαστειτε:
1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα)
2)Μια σβηστρα
3)2 στιλο μπλε ή μαυρο
4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως
5)Το Statement of Entry
6)Ενα μπουκαλακι νερο
Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα.
Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Kαλη επιτυχια να ευχηθω.Κοιμηθειτε νωρις,ξυπνηστε νωρις και ετοιμαστε τα απαραιτητα απο σημερα.
Θα χρειαστειτε:
1)2 μολυβια ΗΒ2(τα κλασικα μαυροκιτρινα)
2)Μια σβηστρα
3)2 στιλο μπλε ή μαυρο
4)Tαυτότητα ή διαβατηριο ή πιστοποιητικο γεννήσεως
5)Το Statement of Entry
6)Ενα μπουκαλακι νερο
Τιποτα αλλο δεν θα σας χρειαστει μεσα στην αιθουσα.
Περιμενουμε σχολιασμο των θεματων αυριο!
Γιατί;;
Καλή Επιτυχία σε Όσους δίνουν Αύριο!
Πφφφ δίνω Ιταλικά αύριο!
Παιδιά, το 'χετε!
Το νερο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.