nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
puppet_58
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Το reading στο part 2 ήταν ασυνήθιστα δύσκολο και ασυνήθιστα εύκολο στο part 3.
Speaking ό,τι να 'ναι ήταν.
I doesn't likes.
puppet_58
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
puppet_58
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
puppet_58
Νεοφερμένος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιός χέστηκε εκεί πέρα για το αν έχουμε λεφτά εδώ στην Ελλάδα, δεν ψάχνουνε να μοιράσουνε πτυχία όπου μπορούνε, ψάχνουνε να βρούνε κάποιον να τα πάρει μπας και πάει στην Αγγλία.
έδιτ:
Α, βτγ είμαι το παιδί που καθόταν πίσω δεξιά και η εξετάστρια με πέρασε για κοπέλα στην αρχή του reading. (-.-')
nPb
Επιφανές μέλος
Κοίταξε, όσο και αν τους στοιχήσει μια μελλοντική αποχή υποψηφίων από την συμμετοχή τους στο C.P.E, και λόγω των υψηλών απαιτήσεων της συγκεκριμένης εξέτασης και λόγω αδυναμίας των οικογενειών των υποψηφίων να ανταπεξέλθουν οικονομικά στα 185ευρώ της εξέτασης, δεν νομίζω πως θα αρχίσουν να περνάνε άτομα μόνο και μόνο για αυτό και καλύτερα να μην το κάνουν. Όσοι είναι να περάσουμε, να περάσουμε με την αξία μας. Όχι σκόντο στην γνώση-αλοίμονο, αν φτάσουμε εκεί!! Πιστεύω πως έχω κάποιες πιθανότητες να το περάσω. Εσύ, τι feeling έχεις;
Σαφώς αλλά με όσα ακούγονται περί μεγάλου ποσοστού αποτυχίας του συγκεκριμένης εξέτασης κάθε χρόνο, δεν είναι εύκολο να δίνεις 185 €. Εξάλλου θέλει και λίγη τύχη η επιτυχία. Η γλώσσα είναι άβυσσος. Οπότε και 50 χρόνια να κάνεις μάθημα πάλι υπάρχει πιθανότητα να πας χάλια. Προσωπικά εν διάρκεια προετοιμασίας είχα κάποιον αποσυντονισμό από την έκτακτη εξεταστική του Πανεπιστημίου λόγω των καταλήψεων. Είχα βάλει άλλο πρόγραμμα να τελείωνα στις αρχές Σεπτεμβρίου με το Πανεπιστήμιο και βρέθηκα τέλη Νοεμβρίου να έχω μέτωπο και εκεί μπας και πάρω το πτυχίο. Γι' αυτό στην Ελλάδα δεν είναι κάνεις προγραμματισμό. Σε πηδάει το κ**λοσύστημα. Τέσπα, νομίζω ότι έχω πάει οριακά καλά (δεν λέω μεγάλα λόγια). Μακάρι να έχω και τύχη. Διάβασα αρκετά αλλά δεν είμαι ο γκουρού της αγγλικής. Μια προσπάθεια έκανα δεδομένου ότι το πτυχίο είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Όμως ήμουν προκατειλημμένος με τα παλιά θέματα για πολύ πιο περίεργα θέματα. Μου φάνηκαν γενικά βατά για proficiency, εκτός ίσως από το listening.
puppet_58
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Eυχαριστώ για τις ευχές σου.
Andreas12
Νεοφερμένος
Εμένα με δυσκόλεψε κυρίως το Reading-Part 3 (αν είχα μπροστά μου εκείνο τον κηπουρό θα τον πλάκωνα στο ξύλο!!) και το listening-Part2.Στο UoE έκανα απο βλάκεία μου 7 λάθη!!
Να σημειώσω βέβαια ότι πήγα να δώσω με 39 πυρετό! -Πήγα ετοιμοθάνατος και βγήκα zombie.. -
Τώρα μου μένουν τα προφορικά!!Να αγχωθώ;;
Μπορείτε να μου πείτε καποιο θέμα;;Pleeeeease
puppet_58
Νεοφερμένος
puppet_58
Νεοφερμένος
1)Where are you from? Well, what's the most interesting place for a visitor to see there?
2) What do you find changing most right now in your country?
3)How important is to have a routine when working or studying?
Part 2-Collaborative task: Project: The impact of art.
Part 3: My prompt card was: How much freedom a child must be given during the first years of his adolescence regarding making decisions on certain aspects?
Bullet points: food
clothes
education
Part 3: General discussion about making decisions in our life.
vagialena
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για το Reading, κι εγω τσατιστηκα με τον κηπουρο!! Στο Listening μπορω να πω οτι τα πηγα αρκετα καλα, δε μου φανηκε δυσκολο...
Andreas12
Νεοφερμένος
1. μέγεθος-ούτε μικρό ούτε μεγάλο
2. οχι λάθη
και τα άλλα σημεία ητάν κατίμε την χρήση της γλώσσας και να μην μοιάζει με πεζό κείμενο..
Άλλα θέματα προφορικών;;;
nPb
Επιφανές μέλος
Andreas12
Νεοφερμένος
same here...Νομίζω ότι σε κάθε εξεταστικό κέντρο ανά την επικράτεια δίναμε διαφορετικό listening. Στην Πάτρα είχαμε το Β.
nPb
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.