nefneff
Νεοφερμένος
χαχαχαχ ε και δεν έδινες ένα pet ? και μένα τα ίδια...για αυτο έδωσα και πετ και κετ....και μια μια φορά λοουερ (βαριέμαι να το γυρίζω στα αγγλικά συνεχώς...)φτάνειπόση ακόμα εμπειρία?
ναι βασικά.μπούχτισες πιά.κανονικά έπρεπε να σου δώσουν το lower απο την πολύ εμπειρία και μόνο...όχι εγώ μόνο πετ κετ κάτι απο αυτά έδωσα....
ΠΑΡΑΝΟΊΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ LOWER ΓΙΑ 95 ΦΟΡΑ... .. .. :xixi:
αα..μ αρέσει!συνέχισε έτσι..θα γίνεις διάσημος... (πλάκα κάνω!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george0694
Νεοφερμένος
χαχαχαχα όχι πιστεύω ότι το χω πάρει (το πτυχίο) αυτή τη φορά αχ συγκινήθηκα χαχαχναι βασικά.μπούχτισες πιά.κανονικά έπρεπε να σου δώσουν το lower απο την πολύ εμπειρία και μόνο...όχι εγώ μόνο πετ κετ κάτι απο αυτά έδωσα....
ΠΑΡΑΝΟΊΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ LOWER ΓΙΑ 95 ΦΟΡΑ... .. .. :xixi:
αα..μ αρέσει!συνέχισε έτσι..θα γίνεις διάσημος... (πλάκα κάνω!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefneff
Νεοφερμένος
χαχαχαχα όχι πιστεύω ότι το χω πάρει (το πτυχίο) αυτή τη φορά αχ συγκινήθηκα χαχαχ
συγχαρητήρια ....:bravo: τα σέβη μου....
Βασικα το listening δεν ήταν παλουκι;μου πέφταν και τα ακουστικα...
george0694
Νεοφερμένος
τα listening είναι συνήθως διαφορετικά ! Εμείς είχαμε CD player ...το δεύτερο παρτ έλεγε για έναν zookeeper και νταξι δεν ήταν και τόσο δύσκολο ....Αυτό που ήταν Παλούκι ήταν το READING !!!!!συγχαρητήρια ....:bravo: τα σέβη μου....
Βασικα το listening δεν ήταν παλουκι;μου πέφταν και τα ακουστικα...
nefneff
Νεοφερμένος
τα listening είναι συνήθως διαφορετικά ! Εμείς είχαμε CD player ...το δεύτερο παρτ έλεγε για έναν zookeeper και νταξι δεν ήταν και τόσο δύσκολο ....Αυτό που ήταν Παλούκι ήταν το READING !!!!!
Το reading? το πιο εύκολο απο όλα ήταν αυτο!!! ανάποδο πλάσμα....εμένα το listening με έχει καταστρέψει αν δεν περάσω...εμα στο τρίτο και το τέταρτο παρτ ήταν αναποφάσιστοι...ειδικά στο τελευταίο αυτή την κοπελιά που θα απόφάσιζε στο μέλλον......αν την βρούν σκοτωμένη εγω θα φταίω...
george0694
Νεοφερμένος
xaxaxax Καλά εμάς το τρίτο παρτ ήταν τελείως ελεινό ! Το reading εύκολο? Χριστός και απόστολος και όλο του το σόιΤο reading? το πιο εύκολο απο όλα ήταν αυτο!!! ανάποδο πλάσμα....εμένα το listening με έχει καταστρέψει αν δεν περάσω...εμα στο τρίτο και το τέταρτο παρτ ήταν αναποφάσιστοι...ειδικά στο τελευταίο αυτή την κοπελιά που θα απόφάσιζε στο μέλλον......αν την βρούν σκοτωμένη εγω θα φταίω...
nefneff
Νεοφερμένος
xaxaxax Καλά εμάς το τρίτο παρτ ήταν τελείως ελεινό ! Το reading εύκολο? Χριστός και απόστολος και όλο του το σόι
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ!ρε..διαφορετικα δωσαμε?:what: γιατι πράγμα μιλάμε τόση ώρα;
george0694
Νεοφερμένος
LOWER .....Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ!ρε..διαφορετικα δωσαμε?:what: γιατι πράγμα μιλάμε τόση ώρα;
nefneff
Νεοφερμένος
βασικά εξαρτάται το πόσο έχει διαβάσει κανείς για reading listening κ.λ.π και πόσο δύσκολα είχε κάνει στο παρελθόν...
george0694
Νεοφερμένος
με λες άσχετο ? χαχαχαχα κοίτα σε σχέση με τα θέματα του προηγούμενου μάιου ήταν πολύ πιο εύκολα :iagree:cambridge..τον δεκέμβριο...τότε απλά είμαστε ηλίθια και τα δύο ...ή κάνεις λάθος...διάλεξε.....
βασικά εξαρτάται το πόσο έχει διαβάσει κανείς για reading listening κ.λ.π και πόσο δύσκολα είχε κάνει στο παρελθόν...
nefneff
Νεοφερμένος
με λες άσχετο ? χαχαχαχα κοίτα σε σχέση με τα θέματα του προηγούμενου μάιου ήταν πολύ πιο εύκολα :iagree:
α ναι;τότε πάσο..είναι η πρώτη φορά που δίνω και δεν έχω μέτρο σύγκρισης...
εσυ είπαμε...έχεις εμπειρία...:xixi:
george0694
Νεοφερμένος
Αρα δεν τιθεται θεμα.
26/01 θα ναι online.
george0694
Νεοφερμένος
george0694
Νεοφερμένος
Ένα το οποίο εδρεύει στην ΣαλόνικαMε ποιο εξεταστικό κέντρο έδωσες;
Μηπως ειναι το HAS ASSESSMENT?
george0694
Νεοφερμένος
Δεν μου θυμίζει κάτι το όνομα...Όπως και να χει....έδωσαTοτε απο κει θα μάθεις τα απολεσματα σου.
Μηπως ειναι το HAS ASSESSMENT?
nefneff
Νεοφερμένος
Δεν έδωσα με British Council.Μόνο μια φορά είχα δώσει,το ΚΕΤ,αλλά οι συνθήκες του χώρου που εξετασθήκαμε ήταν άθλιες ! Δεν πειράζει όμως θα το πιο και τούτο το ποτήριον
Βασικά εγώ έδωσα με British Council και οι συνθήκες ήταν πολύ καλές μπορώ να πω..αν εξαιρέσουμε μια σκύλα υπέυθυνη καλά ήταν...και σε πολυτέλες ξενοδοχείο..μια χαρά..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.