Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Όπως είπε και η Έλενα, πιάνει 10 μονάδες.η εκθεση ξερεις ποσο πιανει?
Μην αγχώνεσαι, πάντως. Προσωπικά, εγώ δε διαβάζω ποτέ ασκήσεις κλπ και γράφω πολύ καλά στα διαγωνίσματα και στην Έκθεση Γενικά, η γλώσσα δεν είναι μάθημα παπαγαλίας και εφαρμογής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
και νομιζω απο τα αλλα 10, τα 5 εχουν να κανουν με το κειμενο, ερωτησεις, δομη παραγραφου...
εκθεση παντως μ'αρεσει πιο πολυ απ τα φιλολογικα
συμφωνω! το ιδιο μου συμβαινει και με τη λογοτεχνια... ενω ειναι αρκετα ενδιαφερον μαθημα τα κειμενα που εχει δε μου λενε και πολλα.. τα περισσοτερα τουλαχιστον..για εμένα μεγάλη σημασια παιζει να εμπνεει το θεμα...τωρα τελευταια μας βαζουν κατι χαζα θεματα για εκθεση....
εσυ jj! τι γραφεις?
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Αρχαίαεσυ jj! τι γραφεις?
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Σημερα γραψαμε Ιλιαδα ο Παπαστρουμφ(ο φιλολογος που μας κανει Ιλιαδα!) εβαλε πανευκολα θεματα.... viola!!
Ραψωδια Ζ στ.440-493
1) Να γραψετε τι ειναι θεμα και τι περιεχομενο
2) να γραψετε τις διαφορες Ιλιαδας-Οδυσσειας(μονο 4!)
3) να γραψετε περιλιψη των στοιχων
5) να χαρακτιρισετε τον Εκτορα και να περιγραψετε τη συναισθηματικη του κατασταση
6)Ποια ειναι η γνωμη του Εκτορα για την μοιρα;
7) τι ειναι προικονομια και τι τραγικη ειρωνεια; να γραψετε ενα παραδειγμα
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μας έβαλε το κείμενο της Καλλιπάτειρας και τα πιο sos (μετοχές, εγκλιτική αντικατάσταση, χρονική αντικατάσταση, αντικείμενα, υποκείμενα κλπ). Πιστεύω ότι τα πήγα μια χαρά
edit: Τελικά, LiViNGtheLiFe, είσαι γουρλού
Loreley
Περιβόητο μέλος
Να γράψουμε το θέμα της Ιλιάδας και γιατί ονομάστηκε το έπος Ιλιάδα και όχι Αχιηλλίς
Να γράψουμε τα στοιχεία ανθρωπομορφισμού της Θέτιδας και στη σχέση της με το γιο της
Περίληψη
Ενότητες/Πλαγιότιτλοι
Τα συναισθήματα και ο χαρακτήρας του Αχιλλέα στο συγκεκριμένο απόσπασμα
Ποιά είναι τα παράπονα του Αχιλλέα σύμφωνα με το κείμενο
Πιστεύω πως έγραψα πολύ καλά
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ενα κειμενο μπορει να ταν απο το τετραδιο εργασιων, δεν ξερω, κατι μου θυμιζε αλλα δε μπορω να το προσδιορισω..
μια ερωτηση κειμενου, να δωσουμε ενα τιτλο στο κειμενο, να βρουμε τη δομη μιας παραγραφου του κειμενου
Γραμματικη-Συνταξη
μια ασκηση με υποκειμενα αντικειμενα
μια με συνθετα
αλλες 2 ή 1 που δεν θυμαμαι
Εκθεση: κατι με μελλοντικα σχεδια για εργασια
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
παιδια τι γραφετε επομενο μαθημα?
εγω φυσικη την τριτη
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Σήμερα ήταν το χειρότερό μου
Στη θεωρία είχε Πυθαγόρειο Θεώρημα, αντίστροφο και εφαρμογή Και το 2ο θέμα είχε κάτι για τις γραφικές παραστάσεις. (Όλα σωστά, τα έγραψα)
Στις ασκήσεις, είχε ανισώσεις και κοινές λύσεις αυτών (Σωστά την έκανα). Στη δεύτερη είχε ένα κύκλο με εγγεγραμμένη που έβαινε στο ίδιο τόξο της επίκεντρης, ζητούσε να βρούμε πόσων μοιρών ήταν η επίκεντρη και τη βάση του τριγώνου (της επίκεντρης)*. Τη τρίτη άσκηση δεν την επέλεξα, οπότε δεν τη θυμάμαι
*Πώς μπορούμε να βρούμε τη βάση ενός ισοσκελές τριγώνου, όταν ξέρουμε ότι οι ίσες πλευρές του είναι 4cm και η γωνία Ο είναι 60° (δες συνημμένο).
Edit: Είμαι χαζό, είμαι χαζό. Δεν πάω καλά
Μήπως μπορείς να μου πεις και εμένα πως λύνεται αυτή η άσκηση για να την έχω υπόψην μου άμα πέσει;;
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Εμείς την Τρίτη γράφουμε γεωγραφία
καλα 5 μερες για γεωγραφια σας εβαλαν?
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Είναι πολύ απλόΜήπως μπορείς να μου πεις και εμένα πως λύνεται αυτή η άσκηση για να την έχω υπόψην μου άμα πέσει;;
Αφού η γωνία Ο είναι 60°, το τρίγωνο είναι ισόπλευρο, αφού 60+60+60=180°, άρα η πλευρά ΑΒ=4cm
(Τζάμπα έχασα το 20 μέσα από τα χέρια μου)
Livingthelife: Εγώ έλεγα να βάλουμε Πέμπτη (σήμερα) τη γεωγραφία και την Τρίτη τα αρχαία. Άλλα τα χαζά ήθελαν όλα τα "δύσκολα" μαζί (μαθηματικά, αρχαία)
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
τι αλλο γραφετε αυτη την βδομαδα?
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Άσεοντως κουφο ειναι, αλλα τουλαχιστον τελειωσατε... με πιεση βεβαια...
τι αλλο γραφετε αυτη την βδομαδα?
Μετά τη γεωγραφία, γράφουμε κείμενα την Πέμπτη και την Παρασκευή Αγγλικά.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
πολυ καλα, εκανα και ενα προχειρο πλανο με παραγοντες-κριτηρια, μια χαρα εσυ ποτε γραφεις γλωσσα?
παιδια τι γραφετε επομενο μαθημα?
εγω φυσικη την τριτη
Και εγω την Τριτη γραφω Φυσικη οποτε καταλαβαινεις οτι χρειαζεται αρκετο διαβασμα!!!Εγω γραφω Πεμπτη γλωσσα.....το μονο που με φοβιζει ειναι η γραμματικη στη Γλωσσα :/
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
καθισιο δηλαδηΆσε
Μετά τη γεωγραφία, γράφουμε κείμενα την Πέμπτη και την Παρασκευή Αγγλικά.
εμας τα ευκολα τα εβαλαν τελευταια βδομαδα, και μαζευτηκαν 4 μαθηματα..
εγω σημερα καθισα εννοειται, αυριο θα βγαλω εισαγωγη και ενα κεφαλαιο, το Σαββατο 1 κεφαλαιο που ναι ολοκληρο και ενα μισο, Κυριακη ενα ακομη μισο και επαναληψη, Δευτερα εντελως καθισιο και μια ψευτοεπαναληψη κει περα να τα θυμηθω λεμε τωρα...Και εγω την Τριτη γραφω Φυσικη οποτε καταλαβαινεις οτι χρειαζεται αρκετο διαβασμα!!!Εγω γραφω Πεμπτη γλωσσα.....το μονο που με φοβιζει ειναι η γραμματικη στη Γλωσσα :/
ανετα βγαινουν νομιζω..
για την γραμματικη που λες δεν εχεις να φοβιθεις κατι... χρονοι διαθεσεις και σχετικα ειναι στανταρ, συνθετα τα βγαζεις εκεινη την ωρα, αντωνυμιες κοιτα λιγο και θα σκισεις!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.