Mar.ia
Εκκολαπτόμενο μέλος

![]()
Στην πρώτη γυμνασίου ήθελα να πάω θεωρητική αλλά μετά κατάλαβα πως ήμουν καλύτερη στα θετικά μαθήματα και έτσι είπα πως θα παω θετική όμως ούυυπς βρέθηκε στον δρόμο μου ένας στόχος και τα ανέτρεψε όλα
Θεωρητική λοιπόν![]()
Φαντασου αμα πας θετικη πως θα ειναι η φυσικη κατευθυνσης.!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Φαντασου αμα πας θετικη πως θα ειναι η φυσικη κατευθυνσης.!![]()

Βασικά δεν έχω τι να κάνω από θετική... Εννοώ δεν βρίσκω κάτι που να με ενδιαφέρει...
Μου αρέσει μόνο το μαθηματικό αλλά μόνο να το ακούω όχι να είμαι μαθηματικός

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικά δεν έχω τι να κάνω από θετική... Εννοώ δεν βρίσκω κάτι που να με ενδιαφέρει...
Μου αρέσει μόνο το μαθηματικό αλλά μόνο να το ακούω όχι να είμαι μαθηματικός![]()
Εγω στα μαθηματα θεωρητικης ειμαι καλυτερη απότι σε αυτα της θετικης(αρχαια 19,εκθεση 19,κειμενα 20,ιστορια 20)..Οπότε ποιος ο λογος να παω θετικη;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εγω στα μαθηματα θεωρητικης ειμαι καλυτερη απότι σε αυτα της θετικης(αρχαια 19,εκθεση 19,κειμενα 20,ιστορια 20)..Οπότε ποιος ο λογος να παω θετικη;
Εγώ πάντα ήμουν καλή σε όλα επομένως αποφασίζω με το κριτήριο ''τι θέλω να κάνω στην ζωή μου'' και δόξα τω Θεώ το βρήκα

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εσυ μια χαρα με την φυσικη;Παιδια μονο εγω ειμαι που δεν την καταλαβαινω;![]()
Στο φυσικό θέλω να περάσω άρα λογικό είναι

Είμαι σίγουρη πως αν ξεκινήσεις να διαβάζεις πιο σωστά θα την καταλάβεις σίγουρα και εύκολα.Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ύλη φέτος.
Και ο Θούκυ ωραίο μωρό... Και σοφό μωρόΒγάζει και κάτι άγριο!
Όντως κάτι κάνει.Και είναι ίδιος με τον μαθηματικό μου στο γυμνάσιο

(τι λέμε Θεέ μου)
Καλημέρα!!
Με την τάξη μου κάναμε μια έρευνα με θέμα: ''ποιος ήταν ο βαθμός σας στην φυσική στις εξετάσεις της α με την τάδε καθηγήτρια''
Αποτελέσματα:
Εξετάσεις χωρίς φροντιστήριο/ ιδιαίτερο: μεγαλύτερος πιθανός βαθμός 12
Εξετάσεις με φροντιστήριο/ιδιαίτερο: μεγαλύτερος πιθανός βαθμός 14-15
Γέμισα ελπίδες.
Θα γράψεις τέλεια μην παραπλανείς τον κόσμο.
Εγώ πάντα ήμουν καλή σε όλα επομένως αποφασίζω με το κριτήριο ''τι θέλω να κάνω στην ζωή μου'' και δόξα τω Θεώ το βρήκα![]()
Πάντως όλοι έτσι πρέπει να αποφασίζουμε την κατεύθυνση και όχι με βάση τα μαθήματα.Είμαι κάθετη σε αυτό.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ξέρεις τον πόνο μου στην φυσική φέτος. Καλύτερα από τον καθένα θα έλεγα.
Mar.ia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο φυσικό θέλω να περάσω άρα λογικό είναι
Είμαι σίγουρη πως αν ξεκινήσεις να διαβάζεις πιο σωστά θα την καταλάβεις σίγουρα και εύκολα.Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ύλη φέτος.
Όντως κάτι κάνει.Και είναι ίδιος με τον μαθηματικό μου στο γυμνάσιο
(τι λέμε Θεέ μου)
Θα γράψεις τέλεια μην παραπλανείς τον κόσμο.
Πάντως όλοι έτσι πρέπει να αποφασίζουμε την κατεύθυνση και όχι με βάση τα μαθήματα.Είμαι κάθετη σε αυτό.
Όταν λες πιο σωστά;Εσύ π.χ πως την διαβάζεις και την καταλαβαίνεις;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ολα καλα με τους αρχικουςςςςςςςςςςςςςςςςςς
![]()
Λιώωωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

9.5 Μεσο ορο σε ολα τα μαθηματα μαζι.. Αμα δεν το καταλαβες παλι απλα σου λεω οτι δεν γινεται να μεινεις ..

teronimo
Νεοφερμένος

S¡mos
Νεοφερμένος

Λιώωωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Παρομοίως...

Όσοι γράφετε αρχαία αύριο, το συντακτικό των κειμένων το διαβάσατε; Μόνο σε μένα κάτι τέτοιο μοιάζει ακατόρθωτο;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Παρομοίως...![]()
Όσοι γράφετε αρχαία αύριο, το συντακτικό των κειμένων το διαβάσατε; Μόνο σε μένα κάτι τέτοιο μοιάζει ακατόρθωτο;
Γράφω αρχαία και όχι... Δεν μπορείς να μάθεις όλες τις λέξεις τι είναι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.