Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι παρεμετρικές είναι ωραίες ρε Βασικά όλη η Άλγεβρα της πρώτης είναι ωραίαΕγω δε θελω αυριο αλγεβρα να πεσει παραμετρικη -.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
παιδια εχει γραψει καποιος βιολογια να πει θεματα?
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3801902&postcount=860
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Εγω δε θελω αυριο αλγεβρα να πεσει παραμετρικη -.-
Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μην πέσει... Τουλάχιστον σε εμάς αποκλείεται να μην.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Eμας μας λεει οτι εδω κανουμε Χημεια και οχι Αλγεβρα.εμας αν υπαρχει αριθμητικο μπορει να βαλει Χ σε ολη την ασκηση
Τον Χημικο μας απο την αρχη τον συμπαθησα , οχι μονο επειδη ειχα την αξιολατρευτη γυναικα του περσυ στη Βιολογια. Ειναι απο τους καθηγητες που μπαινει στην ταξη , θελει απολυτη ησυχια και προσοχη στο μαθημα του. Φαινεται αυστηρος ομως ειλικρινα δεν ειναι , τουλαχιστον οχι πολυ. Στο σχολειο τα παιδια η τον μισουν και ελαχιστοι τον λατρευουν...Τον φωναζουν super Mario μιας και...του μοιαζει αρκετα...
22; Εμείς έχουμε 29! και μόνο μισή μέρα να διαβάσουμε...
Εγω διαβασα το Πασχα τα 10 κεφαλαια Οικονομιας . Ηταν η δευτερη αντε η τριτη φορα που διαβαζα για το συγκεκριμενο μαθημα...Ειναι αυτες οι κρισεις συνειδησης που με πιανουν και ακομη και στο πιο αχρηστο μαθημα , βασικη η καθηγητρια ειναι αχρηστη, διαβαζω
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
καπως ετσι ειναι και μας, αλλα τυχαινει να ειμαι ο ΜΟΝΟΣ που τον συμπαθωEμας μας λεει οτι εδω κανουμε Χημεια και οχι Αλγεβρα.
Τον Χημικο μας απο την αρχη τον συμπαθησα , οχι μονο επειδη ειχα την αξιολατρευτη γυναικα του περσυ στη Χημεια. Ειναι απο τους καθηγητες που μπαινει στην ταξη , θελει απολυτη ησυχια και προσοχη στο μαθημα του. Φαινεται αυστηρος ομως ειλικρινα δεν ειναι , τουλαχιστον οχι πολυ. Στο σχολειο τα παιδια η τον μισουν και ελαχιστοι τον λατρευουν...Τον φωναζουν super Mario μιας και...του μοιαζει αρκετα...
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
καπως ετσι ειναι και μας, αλλα τυχαινει να ειμαι ο ΜΟΝΟΣ που τον συμπαθω
Οταν τους λεω οτι ο κος Ρ. ειναι ο αγαπημενος μου καθηγητης (τους περισσοτερους τους προειδοποιω καλου κακου ) με κοιτανε καπως :
marelpol
Νεοφερμένος
πείτε κανά θέμα όσοι γράψατε φυσική ρε
Τα θεματα που γραψαμε εμεις τα εχω γραψει ηδη ... αν θες ειναι στην 81 σελιδα...
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Assimakis
Νεοφερμένος
1ο θέμα - πολλαπλή επιλογή και Σωστό Λάθος
2ο Θέμα - ηλεκτρονιακή κατανομή, να πούμε σε ποια ομάδα και περίοδο ανήκουν τα στοιχεία και άσκηση με αριθμό οξείδωσης
3ο Θέμα - άσκηση με αντιδράσεις , και μια άσκηση στοιχειομετρίας
4ο Θέμα - άσκηση με συγκέντρωση, αραίωση κτλ
Πιστεύω τα πήγα καλά (εξάλλου θεωρητική θα πάω)
Τη Δευτερα Αρχαία !!!
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
παλι ρε παιδια τα θεματα εποιηκως για τον λουτσο ηταν
αν υποθεσουμε οτι το θεμα 2 δεν ηταν για θεμα 2 τι να πω δεν προλαβα να γραψω ολη την θεωρια γτ ειπα να κανω τα υπολοιπα πρωτα γαμωωω
τα υπολοιπα τα τελειωσα αλλα οχι ολη την θεωρια
τελος παντων θεωρια επεσε το θεμα με την ευθεια που τεμνει την υποτεινουσα
ενα 15-16-17 πιστευω
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχε στη πρώτη ομάδα Σ-Λ, αντιστοίχηση, κύκλωση σωστού και στη δεύτερη ομάδα δύο ασκήσεις ανάπτυξης(σύντομη).
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Σημερα μας εδωσαν χαρτι για την κατευθυνση και μαθημα επιλογης. Εβαλα Αστρονομια (κατευθυνση θετικη ) αλλα σιγα μη γινει τμημα
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Α1. Γιατί οι άγιοι αποτελούν πρότυπα.
Α2. Θεία Οικονομία: Ορισμός και οι 3 φάσεις.
Α3. Αντιστοίχιση
Α4. Πολλαπλής επιλογής.
Β1. Η σημασία της Ανάστασης και πώς ο χριστιανός μπορεί να προσεγγίσει ουσιαστικά τον Χριστό.
Β2. Αναλυτική περιγραφή της Λειτουργίας των πιστών.
Πάμε για άλγεβρα! Καλή μας συνέχειααα!!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
στο α1 τι ακριβώς απάντησες?Θρησκευτικά Σε μια ώρα είχα τελειώσει .
Α1. Γιατί οι άγιοι αποτελούν πρότυπα.
Α2. Θεία Οικονομία: Ορισμός και οι 3 φάσεις.
Α3. Αντιστοίχιση
Α4. Πολλαπλής επιλογής.
Β1. Η σημασία της Ανάστασης και πώς ο χριστιανός μπορεί να προσεγγίσει ουσιαστικά τον Χριστό.
Β2. Αναλυτική περιγραφή της Λειτουργίας των πιστών.
Πάμε για άλγεβρα! Καλή μας συνέχειααα!!!
~Melania~
Περιβόητο μέλος
στο α1 τι ακριβώς απάντησες?
Έλα όχι . Ό,τι λέει το βιβλίο βασικά -το είχα όλο μάθει απέξω.
Ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από το δημιουργό του λόγω της εγωιστικής τάσης του για ισοθεΐα. Η απολυτοποίηση του εγώ επέφερε την αλλοτρίωση του ανθρώπου, δηλαδή την αποκοπή του από την πηγή της ζωής (τον Πλάστη του) και τη διατάραξη των σχέσεων του με την υπόλοιπη δημιουργία (το φυσικό περιβάλλον). Η εικόνα του Θεού στον άνθρωπο αμαυρώθηκε.
Όταν όμως ο άνθρωπος στρέφεται στο Χριστό και αγωνίζεται με ταπείνωση, φθάνει στην «καταλλαγή» με το Θεό, δηλαδή στη συμφιλίωση και στην οικείωση, στην ενότητα που είχε το δημιούργημα με τον Πλάστη του πριν από το προπατορικό αμάρτημα. Αυτός, ακριβώς, είναι και ο αγώνας των αγίων, οι οποίοι παραμέρισαν το εγώ τους, ώστε να φανερωθεί μέσα τους η χάρη του Θεού. Στα πρόσωπα των αγίων, βλέπουμε τον αληθινό άνθρωπο, εκείνον που έπλασε ο Θεός με προοπτική τη θέωση
Ο άγιος αποδέχεται πλήρως το συνάνθρωπο του, χωρίς να προσμετρά την ομορφιά ή την ασχήμια του, τον πλούτο ή τη φτώχια του, τη σοφία ή την
άγνοιά του. Αγκαλιάζει ολόκληρη τη δημιουργία με τρόπο αφανή, μυστικό. Σε κάθε εποχή, η γνησιότητα της ζωής τους, η μεγάλη τους απλότητα και οι αρετές τους προσελκύουν τους πιστούς, οι οποίοι τους θεωρούν ως το «αλάτι της ζωής.»
Η μίμηση των αγίων είναι μίμηση του Χριστού κατά το λόγο του Απ. Παύλου (μιμηθείτε εμένα, όπως κι εγώ μιμούμαι το Χριστό) (Α' Κορ. 11, 1). Η «καταλλαγή» με το Θεό, το συνάνθρωπο και τη φύση είναι το ζητούμενο στο σύγχρονο ανθρωπολογικό προβληματισμό. Οι γιορτές στις μνήμες των αγίων δεν είναι, επομένως, αφορμές μόνο για πανηγύρεις αλλά και για ανακάλυψη (από πλευράς του πιστού) της αλήθειας ότι το μοναδικό στοιχείο που αξίζει στην ανθρώπινη ζωή είναι ο αγώνας για την αγιότητα.
Πηγή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.