ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
πφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Καλό βράδυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Ευτυχως ειχαμε να διαβασουμε μονο 20 ερωτησεις καθως φετος αλλαξαμε 4 καθηγητριες...
Τ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Δεν είμαι σίγουρη αν τα ξέρω όλα καλά και δεν γίνει τίποτα και τη μπερδέψω. Και εμένα είναι λίγο αχταρμάς στο μυαλό μου τώρα, φοβάμαι πως ίσως το πρωί δεν θυμάμαι τίποτα. Αλλά νομίζω πως φταίει ότι είμαι ζαλισμένη τώρα, το πρωί θα είμαι κομπλέ.
Tsam.xX
Νεοφερμένος
Εμείς αύριο Έκθεση
ΘΕΜΑΤΑ (ΙΣΩΣ) :
Γλωσσομάθεια,
αναλφαβητισμός,
Αξία του διαλόγου και πως επιτυγχάνεται ένας σωστός διάλογος.
Χάσμα γενεών,
Επιπεδοποίηση,
Πρώτυπα-Είδωλα
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Γεια χαρά
Εμείς αύριο Έκθεση
ΘΕΜΑΤΑ (ΙΣΩΣ) :
Γλωσσομάθεια,
αναλφαβητισμός,
Χάσμα γενεών,
Επιπεδοποίηση,
Πρώτυπα-Είδωλα
Εμας μας ειπε οτι μπορει να πεσει και συνδιασμος θεματων .
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Δύσκολο το βρίσκω. Αυτή η "επιπεδοποίηση" τι είναι ρε παιδιά; Πρώτη φορά το ακούω!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Τυχεροί! Εμείς 70 σελίδες τελικά, όχι 50. Όλοι τέλεια θα γράψετεΛοιπον εμεις αυριο γραφουμε Ιστορια.
Ευτυχως ειχαμε να διαβασουμε μονο 20 ερωτησεις καθως φετος αλλαξαμε 4 καθηγητριες...
Άσε...Και εγώ χθες διάβασα πολύυυυυυ!Τώρα τελείωσα με την Βιολογία, από τις 9.30 το πρωί.
Δεν είμαι σίγουρη αν τα ξέρω όλα καλά και δεν γίνει τίποτα και τη μπερδέψω. Και εμένα είναι λίγο αχταρμάς στο μυαλό μου τώρα, φοβάμαι πως ίσως το πρωί δεν θυμάμαι τίποτα. Αλλά νομίζω πως φταίει ότι είμαι ζαλισμένη τώρα, το πρωί θα είμαι κομπλέ.
Γεια χαρά
Εμείς αύριο Έκθεση
ΘΕΜΑΤΑ (ΙΣΩΣ) :
Γλωσσομάθεια,
αναλφαβητισμός,
Χάσμα γενεών,
Επιπεδοποίηση,
Πρώτυπα-Είδωλα
Επιπεδοποίηση;
Σας έδωσε συγκεκριμένη ύλη; Εμάς μας είπε να τα διαβάσουμε ΟΛΑ. Εισήγηση και διάλεξη έχετε κάνει;Εμας μας ειπε οτι μπορει να πεσει και συνδιασμος θεματων .
Έλα μου ντε;Δύσκολο το βρίσκω. Αυτή η "επιπεδοποίηση" τι είναι ρε παιδιά; Πρώτη φορά το ακούω!
Πάντως πιο πολύ διάβασμα και πιο μεγάλη ύλη στις εξετάσεις του λυκείου.!
Assimakis
Νεοφερμένος
Εμείς τη Τρίτη γράψαμε Βιολογία
1ο θέμα - πολλαπλή επιλογή (όλο απο το αναπαραγωγικό)
2ο θέμα - Σ/Λ και αντιστοίχιση (Νευρικό και αναπαραγωγικό)
3ο θέμα - ο ρόλος του προμήκη μυελού και κάποιες φωτογραφίες ιστών(που δε φαίνονταν) να αναγνωρίσουμε το είδος τους
4ο θέμα - ένα σχήμα με περιοχή σύναψης και ερωτήσεις
Για να γράψει κάποιος έπρεπε να ήταν πολύ διαβασμένος αλλιώς .....
Σήμερα Οικονομία που ήταν σχετικά εύκολα
Σ/Λ κενά αντιστοίχηση και ανάπτυξης είχε
(1) παραδείγματα συγκρούσεων και προστριβών που προκύπτουν απο τα δικαιώματα χρήσης ... ( το έλεγε στο βιβλίο)
(2) λειτουργίες χρήματος (το ίδιο)
(3) τόκος - κέρδος ορισμοι
(4) ανταλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων (λίγο δύσκολο)
Την Τρίτη Ιστορία
marelpol
Νεοφερμένος
κος Παπαδοπουλος : κινδυνευω να χασω και το σπιτι και το αυτοκινητο μου εξαιτιας των χρεων της εταιριας μου .
κος δημητριου : σημερα εχουμε γενικο συμβουλιο στην εταιρια .
κος σπηλιωπουλος : θελω να πουλησω το μεριδιο μου αλλα πρεπει να ρωτησω και τους αλλους εταιρους .
κος γεωργιου : δεν εχω δικαιωμα να εκπροσωπω την εταιρια μου
ερωτησεις :
1) σε τι εταιρια ανηκει ο καθενας ?
2) τι υποχρεωσεις εχουν οι εταιροι καθε εταιριας ?
3) ποια απο αυτες τις εταιριες μετατρεπει το κεφαλαιο της σε μετοχες ?
ενταξει γενικα ευκολα ηταν αλλα ηθελε πολυ γραψιμο
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Assimakis
Νεοφερμένος
έσκισα άλγεβρα, πάμε τώρα για φυσική+αγγλικά την τρίτη
Τι θέματα είχε Άλγεβρα ;
Nikosagt
Νεοφερμένος
λοιπον πρώτο θεμα είχε σωστό λάθος με αρκετές παγίδες , συμπλήρωση κενών και να αποδείξουμε οτι το άθροισμα των γωνιών τριγώνου είναι 180
δευτερο θεμα μας είχε να φτίαξουμε ένα ισοσκελές τρίγωνο και να πάρουμε τα μέσα των ίσων πλευρώ και να αποδειξουμε οτι το τριγωνο που σχηματιζεται αμα ενωσουμε τα μεσα ειναι και αυτο ισοσκελες τα άλα δυο ληταν συνδυαστικα και σου ζητουσε να αποδειξει στο ένα οτι 2 τρίγωνα ειναι ίσα και να απαοδειξεις αλλη μια προταση και στο τελευταιο να δειξεις οτι ενα σχημα ηταν παραλληλογραμμο και ενα αλλο τριγωνο που σχηματιζοταν ισοσκελες..αα και οτι μια πλευρα ήταν διπλάσια της άλλης!!
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτο θέμα αντιστοίχηση. Δεύτερο θέμα είχε α και β και αφορούσε δημιουργία προτάσεων με τις λέξεις που έδινε. Τρίτο θέμα πανεύκολο ρωτούσε για φωτοϋποδοχείς και θερμοϋποδοχείς. Τέταρτο θέμα ότι να 'ναι. Έλεγε πως όλοι έχουμε ακούσει τη φράση "Όταν τον/την βλέπει χτυπάει η καρδιά μου" και ρωτούσε ποιοι αδένες δρουν και σε τι οφείλεγεται αυτή η <<έκρηξη>> που προκαλείται δήθεν στη καρδιά μας(αδρεναλίνη ήταν και εγώ έβαλα τεστοστερόνη χωρίς να σκεφτώ ότι οι γυναίκες δε παράγουν τεστοστερόνη. Fuck!)
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Πρώτο θέμα ήταν πολλαπλής επιλογής (εύκολα) μόνο το τελευταίο παίδεψε πολλά παιδιά, που ρώταγε ποιο δεν αντιδράει με οξύ και ήταν το N2O5.
Δεύτερο θέμα α)Σωστό/Λάθος χωρίς αιτιολόγηση και β) είχαμε 2 στοιχεία, κατανομή σε στοιβάδες, να τα ''τοποθετήσουμε'' στον περιοδικό πίνακα και να κάνουμε τον δεσμό (ετεροπολικός ήταν) και τέλος να γράψουμε την χημική εξίσωση.
Τρίτο θέμα α)ήταν ονοματολογία (από σύμβολα σε όνομα και το αντίστροφο), β) αντιδράσεις και γ) απλή άσκηση με mol, συγκέντρωση και άτομα.
Τέταρτο θέμα, το πιο περίπλοκο και σύνθετο, αφορούσε % w/v και συγκεντρώσεις, mols, n, V, Mr κλπ. Μια τσιμπημένη άσκηση στοιχειομετρίας.
Αυτά με λίγα λόγια. Συνεχίζουμε παιδιά! 3 εβδομάδες έμειναν ακόμα! Επόμενο μάθημα: Ιστορία.
Assimakis
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
1o μέρος
Συμπλήρωση κενών
Αντιστοίχιση
Σ/Λ
2ο μέρος
Δύο ερωτήσεις, η μία εξ αυτών κρίσεως.
Και να μην ήσουν διαβασμένος έγραφες
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
πρωτο και δευτερο θεμα οκ
μετα εβαλε 50 μοναδες στοιχειομετρια ο ηλιθιος
αμφιβαλω ααν εχωπιασει σε αυτα 20 / 50
δεν φτανει που δεν μας τα εξηγουσε
~Melania~
Περιβόητο μέλος
ναι ναι μελανια το δικο μας εβαλε ολο το μισος του
πρωτο και δευτερο θεμα οκ
μετα εβαλε 50 μοναδες στοιχειομετρια ο ηλιθιος
αμφιβαλω ααν εχωπιασει σε αυτα 20 / 50
δεν φτανει που δεν μας τα εξηγουσε
Δεν πειράζει Γιάννη! Θα τα πας καλύτερα σε κάποιο άλλο.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πειράζει Γιάννη! Θα τα πας καλύτερα σε κάποιο άλλο.
μωρε δεν με νοιαζει ο μεσο ορος της χημεια στο χειροτερο να εχω παρει 17 μεσο ορο σε αυτο
οτι δεν εγραψα ειναι το θεμα
~Melania~
Περιβόητο μέλος
μωρε δεν με νοιαζει ο μεσο ορος της χημεια στο χειροτερο να εχω παρει 17 μεσο ορο σε αυτο
οτι δεν εγραψα ειναι το θεμα
Εντάξει, μου το είχες πει ότι δεν περίμενες και πολλά στην Χημεία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.