Gate4
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paul95
Δραστήριο μέλος

Γράψατε αντιγόνη;; Ποιο σημείο έπεσε στην μετάφραση;;
Γράψαμε. Έπεσε αυτό που ο Κρέοντας λέει ''Πάψε, προτού με γεμίσεις οργή με τα λόγια σου για να μην αποδειχθείς ανόητος αν και είσαι γέρος". Μεταφρασμένο έπεσε από σελίδα 53
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Κι εγώ "Παύσαι, προτού οργής μεστώσαι καμών λέγων"Οκ, ευχαριστώ! Πάντως από ότι άκουσα είναι sos οι μονόλογοι..
Δεν το θυμάμαι ακριβώς, έτσι έλεγε περίπου.
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα είναι αργά...άσε που τα αρχαία τα υπόλοιπα θεωρητικά μαθήματα δεν τα αλλάζω με τίποτα...μετά από αυτά πάει η χημεία!Έλα θετική, εκεί να δεις χημεία!!

Και μένα αυτό .."πάψε πριν με γεμίσεις θυμό με τα λόγια σου..." κάτι τέτοια έλεγε...πρώτος μονόλογος του Κρέοντα!Γράψατε αντιγόνη;; Ποιο σημείο έπεσε στην μετάφραση;;
paul95
Δραστήριο μέλος

Οκ, ευχαριστώ! Πάντως από ότι άκουσα είναι sos οι μονόλογοι..
Ναι οι μονόλογοι είναι περισσότερο sos από τις στιχομυθίες.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Ναι, το ξέρω ότι κάνουν φυσική. Τι πολυτεχνείο θα ήταν άλλωστε;είμαι μπερδεμένος
Αλλά κάνουν φυσική κι εκεί!![]()
Απλώς για να θέλεις χημικός μηχανικός, πρέπει στο μυαλό σου να ισχύει το εξής: Χημεία > Φυσική .

katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εμεις γραψαμε και επεσε 11-20Γράψατε αντιγόνη;; Ποιο σημείο έπεσε στην μετάφραση;;

xrictinaki16
Νεοφερμένος

saktop
Νεοφερμένος

Και σ' εμάς αυτό έπεσε...Συννενοημένοι ήταν...;Γράψαμε. Έπεσε αυτό που ο Κρέοντας λέει ''Πάψε, προτού με γεμίσεις οργή με τα λόγια σου για να μην αποδειχθείς ανόητος αν και είσαι γέρος". Μεταφρασμένο έπεσε από σελίδα 53

STRATOS111
Νεοφερμένος

Ποιες αποδείξεις είναι οι πιο sos από αυτά τα κεφάλαια???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος

και σε εμας αυτο επεσε..!!Και σ' εμάς αυτό έπεσε...Συννενοημένοι ήταν...;![]()
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

και σε εμας αυτο επεσε..!!
Και σε 'μας!
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι στο καλο...αν ειναι να το πουμε και στα παιδια του χρονου να μην παιδευονται αδικα.....!!! δεν εχω καθολου ορεξη για διαβασμα...!!! βαριεμαι!!! και θελω επειγοντως υπνο!!!!3 μαθηματα ειναι....3... δεν θα περασουν ....θα περασουν...!!!!Και σε 'μας!
gregory nub
Διάσημο μέλος

Ναι, το ξέρω ότι κάνουν φυσική. Τι πολυτεχνείο θα ήταν άλλωστε;
Απλώς για να θέλεις χημικός μηχανικός, πρέπει στο μυαλό σου να ισχύει το εξής: Χημεία > Φυσική .![]()
Μπα όχι, απλά είναι το μόνο πολυτεχνικό τμήμα με χημεία. Το χημικό πάλι έχει μόνο χημεία

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

πυθαγόρειο-γενίκευση πυθαγορείου, θεωρήματα διαμέσων, τέμνουσες, λ3,λ4,λ6. Γενικά πιο σοσ είναι το 9ο κεφάλαιο. Σε εμάς μπήκε η πρώτη από το 9ο και ήταν και το μόνο που έγραψαΣτη γεωμετρία έχουμε τα κεφάλαια 9,10 και 11.
Ποιες αποδείξεις είναι οι πιο sos από αυτά τα κεφάλαια???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

γεωμετρία όποιος γράφει και θέλει θεωρία ας μου στείλει να του παραθέσω ερωτήσεις συγκεντρωμένες (τις μάζεψε η καθηγήτριά μου όλες και από αύριο θα τις διαβάσω μία μία).,
Εγώ θα τις ήθελα.

hakuna matata23
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.