jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νατ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα συνέχεια με έκ8εση και άλγεβρα .... :/
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
1ο θέμα|επιλογής ήταν είχε 5 προτάσεις 1)να επιλέξουμε τον αριθμό οξείδωσης 2)να πούμε ποια ταχύτητα είναι λάθος γραμμένη 3)αν έχουμε έναν όγκο αρχικά και μετά υποδιπλασιάσουμε τον όγκο τότε τι κάνει η ταχύτητα 4)να επιλέξουμε ποιο είναι το Kc της αντίδρασης 5)το Κc εξαρτάται από
2ο θέμα| Α)μας είχε μια αντίδραση και έλεγε τι θα κάνει η ταχύτητα και η σταθερά Kc αν α)αυξήσουμε την θερμοκρασία β)μειώσουμε την πίεση γ)προσθέσουμε αυτή την ουσία δ)κόψουμε σε κομματάκια τον Fe αντί να τον βάλουμε να αντιδράσει σε μεγάλα κομμάτια.(αυτά χωρίς αιτιολόγηση)
2ο θέμα|Β)μας έδινε μια αντίδραση και ζήταγε να πως μεταβάλλεται η απόδοση και πως η Χημική ισορροπία.Η αντίδραση είναι εξώθερμη αν α)αυξήσουμε την θερμοκρασία β)προσθέσουμε He αέριο γ)προσθέσουμε αντιδρών O2 δ)αυξήσουμε την πίεση (ή μειώσουμε την πίεση δεν θυμάμαι και πολύ καλά)
Γ)είχαμε τρεις αντιδράσεις οξειδοαναγωγής μια με ΚΜΝΟ4 και δύο με Κ2Cr2O7
3ο θέμα|Είχαμε έναν πίνακα κάπως έτσι :
ΠΕΙΡΑΜΑ cA cB cΓ u
1 0.05M 0.04M 0.01M 2*10-3mol/(l.s)
2 0.05M 0.04M 0.02M 4*10-3mol/(l.s)
3 0.05M 0.08M 0.02M 8*10-3mol/(l.s)
4 0.15M 0.04M 0.01M 6*10-3mol/(l.s) (τα νούμερα δεν είναι αυτά ένα πρότυπο πίνακα έβαλα)
α)τι τάξης είναι η αντίδραση; β)την τιμή του Κ(με μονάδες) γ)(ένα κενό μνήμης)
4ο θέμα|εισάγονται δύο ισομοριακές ποσότητες (και είχαμε την αντίδραση οι συντελεστές ήταν όλοι 1).Γνωρίζουμε ότι 25%v/v CO2(το οποίο και ήταν στα προϊόντα). α)να βρείτε την απόδοση β)να βρείτε το Kc γ)αν η πίεση αρχικά ήταν P=4atm και τώρα υποδιπλασιάσουμε τον όγκο πόση θα είναι η νέα πίεση.
Αν έχω κάτι γραμμένο λάθος να με σχωράτεΈτσι όπως τα έχω γράψει βέβαια είναι πολύ κάπως αλλά η προσπάθεια μετράει.....
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
440-475 αλλά μετάφραση μόνο 456 με 464! Καλοί ήταν!Ποιοι στίχοι έπεσαν τελικά;
Tzannetos94
Νεοφερμένος
Λοιπον θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται καποιος να μεινει μετεξεταστεος το Σεπτμβρη.Να πω παω 2α λυκειου και σημερα εγραφα Αντιγονη.Εχουμε και λεμε στο 1ο τετραμηνο εβγαλα 15 ακριβως στο 2ο τετραμηνο εβγαλα 15,6 και στην Αντιγονη 1ο τετραμηνο ειχα 12 και στο 2ο ειχα 14 και λοιπον σημερα που γραφαμε ωραια και καλα ειχα κανει σκονακι(σμικρυνση τη μεταφραση) και εκει που εγραφα λοιπον με βλεπει το μ&#(@%@$ο ο καθηγητης με επιασε(πως το καωε δεν ξερω απο δημοτικο αντεγραφα και απο γυμνασιο σκονακια πως με επιασε δεν ξερω) και μου το μηδενισε και τωρα δεν ξερω αν μενω μετεξεταστεος στην Αντιγονη. Αν μπορει καποιος να μου πει αν με 12 στο 1ο τετραμηνο στην Αντιγονη και 14 στο 2ο και με 0 στις εξετασεις αν εμεινα (1ο τετραμηνο μεσο ορο 15 και 2ο τετραμηνο 15,6 και στις εξετασεις στη χειροτερη να βγαλω μεσο ορο 10)
prinCess.
Επιφανές μέλος
(αν λέω μ*λακίες πείτε το)
Tzannetos94
Νεοφερμένος
Επειδή σας βαρέθηκα να ρωτάτε όλο τα ίδια και τα ίδια, σας έφτιαξα ένα προγραμματάκι να υπολογίζετε μόνοι σας τους βαθμούς σας και να βρίσκετε αν περνάτε ή όχι.
Μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ (Για Β' Λυκείου).
Καλή διασκέδαση!!!
Το πραγραμμα δεν μου ανοιγει(ανοιγει με excel αλλα λεει δεν μπορει να ανοιξει το αρχειο ).Θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται καποιος να μεινει μετεξεταστεος το Σεπτμβρη.Να πω παω 2α λυκειου και σημερα εγραφα Αντιγονη.Εχουμε και λεμε στο 1ο τετραμηνο εβγαλα 15 ακριβως στο 2ο τετραμηνο εβγαλα 15,6 και στην Αντιγονη 1ο τετραμηνο ειχα 12 και στο 2ο ειχα 14 και λοιπον σημερα που γραφαμε ωραια και καλα ειχα κανει σκονακι(σμικρυνση τη μεταφραση) και εκει που εγραφα λοιπον με βλεπει το μ&#(@%@$ο ο καθηγητης με επιασε(πως το καωε δεν ξερω απο δημοτικο αντεγραφα και απο γυμνασιο σκονακια πως με επιασε δεν ξερω) και μου το μηδενισε και τωρα δεν ξερω αν μενω μετεξεταστεος στην Αντιγονη. Αν μπορει καποιος να μου πει αν με 12 στο 1ο τετραμηνο στην Αντιγονη και 14 στο 2ο και με 0 στις εξετασεις αν εμεινα (1ο τετραμηνο μεσο ορο 15 και 2ο τετραμηνο 15,6 και στις εξετασεις στη χειροτερη να βγαλω μεσο ορο 10)
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Μπράβο,Ραφ!!!!
Εγώ Αρχαία την Πέμπτη. Έχει να πέσει...................γέλιο
Καλή συνέχεια!
Στην άλγεβρα να δεις γέλια...
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Επειδή σας βαρέθηκα να ρωτάτε όλο τα ίδια και τα ίδια, σας έφτιαξα ένα προγραμματάκι να υπολογίζετε μόνοι σας τους βαθμούς σας και να βρίσκετε αν περνάτε ή όχι.
Καλή διασκέδαση!!!
Πολύ καλό !! Στην αρχή περίμενα να είναι κανονικό πρόγραμμα και ενώ ήμουν έτοιμος να σου ζητήσω τον κώδικα είδα ότι είναι λογιστικό φύλο. (Μην μου βάζεις τέτοιες ιδέες τώρα και γράφουμε Ιστορία μεθαύριο)!!Χρήσιμο!!
Άνοιξε μια χαρά με το LibreOffice!!
Tzannetos94
Νεοφερμένος
Σορρυ που spammarw αλλα με εχει φαει η αγωνια
Αρίσταρχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ουφφφ!!!
Ξεμπερδέψαμε νωρίς!
Τώρα χαλαράάά....
Dias
Επιφανές μέλος
Καλή διασκέδαση!!!
Δοκίμασε HERE (office 2003)Το πραγραμμα δεν μου ανοιγει...()
Tzannetos94
Νεοφερμένος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
Πόσο πιάνει η θεωρία στην άλγεβρα;
Μάλλον το πρώτο θέμα θα είναι μόνο η θεωρία(25 μόρια), όμως δεν αποκλείεται να έχει κάτι "θεωρητικό" στο 2ο θέμα.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Μάλλον το πρώτο θέμα θα είναι μόνο η θεωρία(25 μόρια), όμως δεν αποκλείεται να έχει κάτι "θεωρητικό" στο 2ο θέμα.
Ωραία, ευχαριστώ!
Να μάθω καμιά απόδειξη, μπας κ γράψω κάτι.
elka ♡
Νεοφερμένος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- nearos
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.