Meow
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Carpe_Diem
Νεοφερμένος

Εγώ σήμερα έγραφα έκθεση και θρησκευτικά και δεν ξέρω για εσάς αλλά είχα πολύ κουραστικό πρόγραμμα εξετάσεων αυτή την χρονιά... Όλα τα μαθήματα τα γράφαμε καθημερινά και διπλά (εκτός από τις μέρες των πανελληνιών) και οι καθηγητές, τουλάχιστον στο δικό μας σχολείο είχαν απίστευτες απαιτήσεις...
Τέλος πάντων, το καλό είναι ότι τελείωσε επιτέλους.. Καλή ξεκούραση σε όλους και καλή αρχή στα θερινά παίδες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Meow
Νεοφερμένος

Annanoula
Νεοφερμένος

Katerinaa
Νεοφερμένος

Επιτέλους βρήκα ένα θέμα με συνομηλίκους!!
Εγώ σήμερα έγραφα έκθεση και θρησκευτικά και δεν ξέρω για εσάς αλλά είχα πολύ κουραστικό πρόγραμμα εξετάσεων αυτή την χρονιά... Όλα τα μαθήματα τα γράφαμε καθημερινά και διπλά (εκτός από τις μέρες των πανελληνιών) και οι καθηγητές, τουλάχιστον στο δικό μας σχολείο είχαν απίστευτες απαιτήσεις...
Τέλος πάντων, το καλό είναι ότι τελείωσε επιτέλους.. Καλή ξεκούραση σε όλους και καλή αρχή στα θερινά παίδες![]()
Να'ξερες πόσο σε νιώθω...

Παιδιά, μια από τα ίδια... κουράστηκα απίστευτα στις φετινές ενδοσχολικές.. και στα περισσότερα μαθήματα δεν μας είχαν βοηθήσει καθόλου.. καλό κουράγιο σε όλους μας για τα θερινά! Εσείς αρχίζετε Δευτέρα;
Carpe_Diem
Νεοφερμένος

Εγώ είμαι Βόρεια Ελλάδα και ξεκινάμε στις 27Εσείς αρχίζετε Δευτέρα;

Katerinaa
Νεοφερμένος

Εγώ είμαι Βόρεια Ελλάδα και ξεκινάμε στις 27Καλή αρχή και σε σας που ξεκινάτε νωρίτερα!
Αα μάλιστα δεν το ήξερα ότι εκεί πάνω ξεκινάτε λίγο πιο αργά!

ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ανυπομονω να ξεκινησουμε καθολου παντως, λουφα τελος

Carpe_Diem
Νεοφερμένος

Δεν ανυπομονω να ξεκινησουμε καθολου παντως, λουφα τελος![]()
Λούφα τέλος δεν λες τίποτα!
Εγώ έχω μια μικρή ανυπομονησία, γενικά οι καινούργιες αρχές μ αρέσουν πολύ και προσπαθώ να τις βλέπω θετικά

ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ έχω μια μικρή ανυπομονησία, γενικά οι καινούργιες αρχές μ αρέσουν πολύ και προσπαθώ να τις βλέπω θετικά![]()
Αν εχεις επιλεξει θετικη κατευθυνση δε μπορεις να κανεις κι αλλιως

(συγγνωμη)
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Carpe_Diem
Νεοφερμένος

Αν εχεις επιλεξει θετικη κατευθυνση δε μπορεις να κανεις κι αλλιως
(συγγνωμη)
Τώρα είδα την απάντηση σου!
Θεωρητική είμαι

Georgia110
Νεοφερμένος

jims
Πολύ δραστήριο μέλος

Από τον κλάδο Ελληνική Γλώσσα μόνο η Νεοελληνική γλώσσα και λογοτεχνία
Από τον κλάδο Μαθηματικά μόνο η Άλγεβρα
Από τον κλάδο φυσικές επιστήμες μόνο η βιολογία
Ιστορία
Αγγλικά
Αρχαία ή Μαθηματικά Προσανατολισμού
Λατινικά ή Φυσική Προσανατολισμού

Απόφαση: Ομάδες και κλάδοι μαθημάτων, εξετάσεις, βαθμολόγηση, τρόπος διατύπωσης των θεμάτων

Georgia110
Νεοφερμένος

Ευχαριστώ πολυΤα μαθήματα που θα εξεταστούν στις ενδοσχολικές εξετάσεις της β λυκείου είναι 7:
Από τον κλάδο Ελληνική Γλώσσα μόνο η Νεοελληνική γλώσσα και λογοτεχνία
Από τον κλάδο Μαθηματικά μόνο η Άλγεβρα
Από τον κλάδο φυσικές επιστήμες μόνο η βιολογία
Ιστορία
Αγγλικά
Αρχαία ή Μαθηματικά Προσανατολισμού
Λατινικά ή Φυσική Προσανατολισμού
![]()
Απόφαση: Ομάδες και κλάδοι μαθημάτων, εξετάσεις, βαθμολόγηση, τρόπος διατύπωσης των θεμάτων
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση που καθορίζει: τις Ομάδες και τους κλάδους μαθημάτων, τον τρόπο και χρόνο εξέτασης και βαθμολόγησης, τις υποχρεώσεις των επιτηρητών, τις υποχρεώσεις των μαθητών κατά τη διάρκεια της εξέτασης, τον τρόπος διατύπωσης των...www.esos.gr
nearos
Επιφανές μέλος

Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

BTW, πολύ γλυκούλα γάτα στην υπογραφή σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.