makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος

λογοθεραπεια ??? απαντηστε μ
νομίζω πρέπι να μπεις απο θετική για αυτο!αν κανω λαθος διορθωστε με
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

νομίζω πρέπι να μπεις απο θετική για αυτο!αν κανω λαθος διορθωστε με
Κι απο τα δύο μπαίνεις φίλε,κυρίως θεωρητική.Εδώ ανεβασα τους ιστότοπους των τριών τμημάτων,για όποιον ενδιαφερεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι απο τα δύο μπαίνεις φίλε,κυρίως θεωρητική.Εδώ ανεβασα τους ιστότοπους των τριών τμημάτων,για όποιον ενδιαφερεται.![]()
αλήθεια?μπορεις να μου πεις τα μόρια που χρειάζονται και σε ποιες πολεις υπάρχουν σχολές?
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Πατησε στον συνδεσμο που σου δινω,βρες το μηνυμα μου και θα σου λυθει η απορία.αλήθεια?μπορεις να μου πεις τα μόρια που χρειάζονται και σε ποιες πολεις υπάρχουν σχολές?

makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://anosi.tripod.com/panorama sxolvn/1PEDIO.htm
ria17
Νεοφερμένος

φυσικο ειναι!!!!!!!!!!!!Ναι ρε παιδια και έγω έχω ακούσει ότι είναι πολλοί αυτοί!Τελικά οι καλύτερες σχολές της θεωρητικής έχουν πολύ υψηλές βάσεις!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

+ απ'όσο γνωριζω εχει αποκατασταση...
Διαφημιστικες εταιριες,βιομηχανιες,σχολεια,φροντιστηρια,καθώς και ιατρειο...
Μετα ειναι και η λογοθεραπεια που εχει αυξηθει αρκετα η "ζητηση" της!
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

navarhos
Νεοφερμένος

Civilara
Περιβόητο μέλος

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

joann
Νεοφερμένος

nPb
Επιφανές μέλος

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

χαχαχαααα!!! τυχαίο? δε νομίζω!Από άποψη ενδιαφέροντος αλλά και πολύ καλής επαγγελματικής αποκατάστασης (εφόσον ο πτυχίουχος είναι δραστήριο άτομο και όχι μούχλας), έχω ακούσει ότι είναι η επιστήμη των Ξένων Γλωσσών, της Μετάφρασης και της Διερμηνείας.

annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

κατα τη γνωμη μου οι καλυτερες ειναι
Φιλολογίας
Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (αν και δε μ αρεσουν τα αγγλικα εχει αρκετα καλη αποκατασταση)
Ξένων Γλωσ. Μετάφρ. & Διερμ. Ιονίου - Ειδ. Μετ. ή Διερμ.
Στρατολογικό (ΣΣΑΣ) Γεν. Σειρά
Ψυχολόγων (ΣΣΑΣ) Γεν. Σειρά
Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπ/σης
Παιδαγωγικό Προσχολ. Εκπ/σης
και μετα υπαρχει το 5ο πεδιο που εχει πολυ ωραιες σχολες
Ναυτιλιακών Σπουδών
Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Οικ. Παν. Αθήνας
Οικονομικών Επιστημών
Διοίκησης Επιχειρήσεων
Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής
Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Οικ. Παν. Αθήνας
Οικονομικό (ΣΣΑΣ) Γεν. Σειρά
Αξιωματικών Ελλ. Αστυνομίας Γεν. Σειρά
Αστυφυλάκων Γεν. Σειρά
riku321
Νεοφερμένος

Και αν πρέπει γενικά να ασχοληθώ με αυτά τα άθλια τα μαθηματικά;
Σας παρακαλώ,απαντήστε μου.
makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρε παιδιά συγγνώμη.....μήπως μπορείτε να μου πείτε αν περνάω αστυνομία από θεωρητική;
Και αν πρέπει γενικά να ασχοληθώ με αυτά τα άθλια τα μαθηματικά;
Σας παρακαλώ,απαντήστε μου.
αστυνομια μπορεις να περασεις απο οποια κατευθυνση θες αρκει στην γ λυκειου να παρεις ως 7ο εξεταζομενο μαθημα πανελλαδικως το Α.Ο.Θ(αρχες οικονομικης θεωριας) και να γραψεις υποχρεωτικα ως μαθημα επιλογης Μαθηματικα στατιστικης(δεν ειναι δυσκολα) για να ανοιξεις το 5ο πεδιο που εχει τις αστυνομικες σχολες.στη θεωρητικη πρεπει να ασχοληθεις περισσοτερο με αρχαια και ιστορια αφου ειναι τα 2 μαθηματα βαρυτητας αλλα και τα αλλα ειναι σημαντικα.κι αφου θα δωσεις και μαθηματικα ως μαθημα επιλογης στο τελος χρειαζεται να διβασεις στη γ λυκειου και αυτο το μαθημα
astathmitos
Δραστήριο μέλος

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

ααααααα συγγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι τα λες σωστά! άσε που παρεξηγήθηκα κιόλας!Τι μανία και αυτή με την ψυχολογία....Λοιπόν όταν λέμε σοβαρές σχολές με μόρφωση απο θεωρητική λέμε νομικές και φιλολογικά τμήματα ΤΈΛΟΣ![]()

από την στιγμή που δεν γνωρίζεις τα προγράμματα σπουδών και άλλων σχολών από τις οποίες πιστεύεις ότι βγαίνουν "αμόρφωτοι" κατ' εσε, δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Hased Babis
- Τρελας123
- Basilis0
- Viktor
- E.Z
- Girlll20
- mvas
- Magissoni
- spap2124
- Vas199
- Claire05
- phleidhs
- giorgos5002
- Alessandra Eliza
- Antonia Alexandra
- Schlimazel
- constansn
- Joji
- P.Dam.
- Χρήστος2006
- Scandal
- Νικολινα
- kiyoshi
- giannhs2001
- Nala
- EllieKal
- vavia
- Pharmacist01
- nicole1982
- Αναστασία197
- GeorgePap2003
- athinoula
- Aggel0sss
- ggl
- Steliosalm
- Guhahg5837
- angies
- thesecretfemme
- Maria_Xagorari
- augustine
- Barka
- Praxis
- redarrow
- pinelopikaxrila20@gm
- ladybookworm
- PanMoonlight
- Mammy Nun
- Libertus
- Nikitas18
- Eleme
- stefan
- Olympiacos
- Αριάνα123
- Marilinaa
- valiia
- Belle26
- MariaAdamantia
- Σταβι
- New member
- andreas2002
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.