3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να περασω φιλολογια γιατι τρελαινομαι για αρχαια,λογοτεχνια και γενικα για ολα τα μαθηματα της θεωρητικης απλα φοβαμαι το θεμα της αποκαταστασηςαλλα απ'την αλλη σκεφτομαι πως αν δεν μπορεσω να διοριστω,μια πολυ καλη λυση ειναι τα ,γνωστα για εμας, φροντιστηρια!!!Τι με συμβουλευετε??Καθε γνωμη δεκτη!!
κατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnDrOmaXh
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger
Νεοφερμένος

Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι...πρεπει να κανουμε αυτο που αγαπαμεκατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας..

αλλα αυτες οι σχολες του 1ου πεδιου εχουν κορεστει πολυ γμτ

thanous18
Περιβόητο μέλος

και στην αγγλικη φιλολογια τα ιδια!!σε μας 290 ειναι κοριτσια
και καμια 15 αγορια

-----------------------------------------
δυστυχως ετσι συμβαινει με αυτο το κωλοπρωτο πεδιο... το ατιμο...Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι...πρεπει να κανουμε αυτο που αγαπαμε
αλλα αυτες οι σχολες του 1ου πεδιου εχουν κορεστει πολυ γμτμακαρι να αλλαξει αυτη η κατασταση!
ακριβως επειδη δεν ξερουμε πως θα εξελιχτουν τα πραματα με την αποκατασταση στο πρωτο πεδιο καλυτερα να ακολουθειτε αυτο που γουσταρετε... εκτος αν πια ειναι τελειως τελειως αποτυχια αυτο...οπως κατι τελειως ακυρες σχολες...
-----------------------------------------
επειδη παρακολουθω απο παλια το τι γραφεις στο φορουμ νομιζα οτι εσυ τρελαινοσουν για ψυχολογια... καινουριο ειναι αυτο για την φιλολογια??κατα την γνωμη μ,καλυτερα να κανεις αυτο που πραγματικα αγαπας..αν σ αρεσουν τα φιλολογικα,να πας εκει...κ εγω φιλολογια ηθελα αλλα πηγα ψυχολογια κ το ψιλομετανιωσα.. αυτο που θες πραγματικα να κανεις,κ θελω να πιστευω οτι θα ανοιξει ο κλαδος της φιλολογιας..
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

επειδη παρακολουθω απο παλια το τι γραφεις στο φορουμ νομιζα οτι εσυ τρελαινοσουν για ψυχολογια... καινουριο ειναι αυτο για την φιλολογια??
οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα..

thanous18
Περιβόητο μέλος

ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ...οπως το ειπες...τρελαινομουν...πριν κανω μηχανογραφικο ημουν σε μεγαλο διλημμα τι να βαλω πρωτη επιλογη...εβαλα ψυχολογια γιατι ειναι κατι που με τραβουσε χρονια κ θεωρουσα οτι το κολλημα μου με αρχαια κ λατινικα ηταν προσωρινο λογω σχολειου..ελα ομως που εφτασα στο σημειο να ζηταω απο την κολλητη μ που ειναι φιλολογια να της κανω την εργασια στα λατινικα..anyway,ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στην σχολη το επομενο εξαμηνο η ετος γιατι μεχρι στιγμης μου φαινονται ολα απελπιστικα βαρετα...

3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι ε?εχω παντως κατι φιλους στην ψυχολογια που την βρισκουν φοβερα ενδιαφερουσα... ελπιζω να αρχισει να σου αρεσει πολυ...![]()
πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος..

thanous18
Περιβόητο μέλος

α ωραια...πρωτο ετος? πραγματικα με οσους μιλαω την βρισκουν πολυ πορωτικη..μονο εγω κ οι φιλες μου ειμαστε στο χαος..κ εγω εχω μια γνωστη αγγλικη φιλολογια..
![]()

3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

thanous18
Περιβόητο μέλος

εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες...χθες να σ πω την αληθεια δεν πηγα..το μαθημα που λεει ειναι το μονο το 1 απο τα 2 που καταλαβαινω κ μπορω να κρατησω σημειωσεις...αν κ θεωρω τον καθηγητη ξινο κ ψωναρα αλλα οκ.. γενικα με τα πρωινα μαθηματα δεν εχω κ καλες σχεσεις..
![]()

3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

εσεις δεν εχετε και υποχρεωτικα...μια χαρα ειστε...στο κεντρικο αμφιθεατρο....εμεις εχουμε και τρια υποχρεωτικα...σε ταξεις...αμφιθεατρικες...![]()
ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας...

thanous18
Περιβόητο μέλος

αντε ρε κλαιγεσαι και συ..ε 1μιση μερα κανουμε στο κεντρικο..της αλλες μερες στριμοχνωμαστε στην 106 κ κλαιμε την μοιρα μας...ναι,thank God δεν εχουμε υποχρεωτικα αλλιως θα ειχα ηδη χασει το εξαμηνο..:xixi:

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Serafinos
Νεοφερμένος

Platwnas
Νεοφερμένος

mar0oZz
Νεοφερμένος

ariskouklos
Νεοφερμένος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

GABRIELLA
Δραστήριο μέλος

mar0oZz
Νεοφερμένος

ρε παιδια εγω θελω να μπω στρατιωτικες σχολες με μαθημα επιλογης βιολογια ...ειμαι θεωριτικη....ξερετε καμια σχολη οπλων που να μπαινεις?
νομιζω οτι πρεπει να παρεις στατιστικη οχι βιολογια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Hased Babis
- Τρελας123
- Basilis0
- Viktor
- E.Z
- Girlll20
- mvas
- Magissoni
- spap2124
- Vas199
- Claire05
- phleidhs
- giorgos5002
- Alessandra Eliza
- Antonia Alexandra
- Schlimazel
- constansn
- Joji
- P.Dam.
- Χρήστος2006
- Scandal
- Νικολινα
- kiyoshi
- giannhs2001
- Nala
- EllieKal
- vavia
- Pharmacist01
- nicole1982
- Αναστασία197
- GeorgePap2003
- athinoula
- Aggel0sss
- ggl
- Steliosalm
- Guhahg5837
- angies
- thesecretfemme
- Maria_Xagorari
- augustine
- Barka
- Praxis
- redarrow
- pinelopikaxrila20@gm
- ladybookworm
- PanMoonlight
- Mammy Nun
- Libertus
- Nikitas18
- Eleme
- stefan
- Olympiacos
- Αριάνα123
- Marilinaa
- valiia
- Belle26
- MariaAdamantia
- Σταβι
- New member
- andreas2002
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.