EleniKat
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kinezaki9312
Νεοφερμένος
ειναι αποφαση της σχολης αν θα τον δεχτουν ή οχι!
Απλά μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος να περάσει πολυτεχνείο στο Βόλο για παράδειγμα και να πάει έτσι απλά ΕΜΠ, ενώ οι δύο σχολές μπορεί να έχουν σχεδόν 2.000 μόρια διαφορά!!!
Πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό που εισάγεται με μετεγγραφή, αλλιώς θα φτάσουν οι περιζήτητες σχολές Της Αθήνας, πολυτεχνεια, ιατρικη κ.λπ. να έχουν 500 φοιτητές στο έτος, και την ίδια στιγμή τα αντίστοιχα περιφερειακά να έχουν 30 (οκ, υπερβάλλω, αλλά λέμε τώρα).
Δε μου φαίνεται καθόλου λογικό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος να περάσει πολυτεχνείο στο Βόλο για παράδειγμα και να πάει έτσι απλά ΕΜΠ, ενώ οι δύο σχολές μπορεί να έχουν σχεδόν 2.000 μόρια διαφορά!!!
Πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό που εισάγεται με μετεγγραφή, αλλιώς θα φτάσουν οι περιζήτητες σχολές Της Αθήνας, πολυτεχνεια, ιατρικη κ.λπ. να έχουν 500 φοιτητές στο έτος, και την ίδια στιγμή τα αντίστοιχα περιφερειακά να έχουν 30 (οκ, υπερβάλλω, αλλά λέμε τώρα).
Δε μου φαίνεται καθόλου λογικό...
Τα πτυχια ειναι ισοδυναμα,ειτε ειναι απο εμπ ειτε απο βολο.
evani
Νεοφερμένος
Τα έχει εξηγήσει πολύ ωραία η dreamboxer στην ανάρτησή της αριθμ. 225 στο θέμα "Μετεγγραφές 2013-2014". Δες το.
Δεν το βρισκω ποιο ειναι το σαιτ ακριβως μπορεις να μου το γραψεις?
Kinezaki9312
Νεοφερμένος
ΑΠΛΑ προσπαθώ να βγάλω άκρη, οπότε αν κάποιος έχει καταλάβει τα περί μετεγγραφών, ας μου εξηγήσει. Αυτό
Guest 699855
Επισκέπτης
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχω σκοπό να θίξω κάποια σχολή, εξάλλου βλέπεις ότι σχολιάζω αρνητικά το γεγονός "αδειάσματος" των άλλων σχολών
ΑΠΛΑ προσπαθώ να βγάλω άκρη, οπότε αν κάποιος έχει καταλάβει τα περί μετεγγραφών, ας μου εξηγήσει. Αυτό
Υπαρχει οικογενεια που να μπωρει να διατηρει 3 διαφορετικα σπιτια?(2 παιδια που σπουδαζουν)
Δεν νομιζω,αληθεια.
Kinezaki9312
Νεοφερμένος
Ρώτησα κάτι γιατί μου φαίνονται παράλογα αυτά που γίνονται!!!!!
Guest 699855
Επισκέπτης
Kinezaki9312
Νεοφερμένος
aristotelis
Νεοφερμένος
EleniKat να δηλώσεις πρώτα την Ιατρική Αθήνας και μετά όλες τις άλλες Ιατρικές. Εσύ κοπέλα μου δεν πληροίς ένα κριτήριο αλλά όλα μαζί. Και τριτεκνία και δίδυμη και εισοδηματικό κριτήριο και πολλά μόρια έχεις βγάλει, αν δεν δώσουν σε σένα σε ποιον θα δώσουν? Βέβαια έτσι που τα έχουν μπλέξει δεν μπορείς να είσαι 100/100 σίγουρη αλλά η κοινή λογική λέει ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.
εμενα που ειμαι σε 9μελη οικογενεια με χαμηλο εισοδημα δεν με δωσαν για απθ περυσι, τιποτα δεν ειναι σσιγουρο
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kinezaki9312
Νεοφερμένος
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή τύχη!!!
Ευχαριστώ! θα τη χρειαστούμε
Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
evani
Νεοφερμένος
δεν μου βγαζει καν τη σελιδα dreamboxer ως κατι σχετικο με τετοια θεματα μονο ακυρα αν μπορεις γραψε μου ακριβως το λινκ αλλιως δεν πειραζειΜπες στο θέμα " Ελεύθερες μετεγγραφές". Από το μεσημέρι προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη μετά τα τελευταία νέα αλλά εις μάτην.
Βάσω(Μαρία)
Νεοφερμένος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Και εγώ πολύτεκνη είμαι,αλλά κατάλαβα ότι μας κοροιδεύουν.... Όλοι περιμένουν να δουν αν ισχύουν οι μετεγγραφές για να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό(και εγώ αυτό περίμενα) αλλά ο καθένας λέει ότι θέλει.Γι'αυτό ας βάλουμε τώρα ότι θέλουμε και βλέπουμε....και μερικοί που λένε οτι η επαρχία όλη θα μαζευτεί στις πόλεις,πόσοι πολύτεκνοι και τρίτεκνοι νομίζετε ότι υπάρχουν;Όλοι στις μεγαλουπόλεις θα πάνε;Και τι δηλαδή,δεν είμαστε άξιοι εμείς να σπουδάσουμε στις "πόλεις";
το θεμα δεν ειναι αν ειστε αξιοι να σπουδασετε στις πολεις, το θεμα ειναι τα πανεπιστημια και τει στις πολεις να μπορεσουν να λειτουργησουν φυσιολογικα. και αν εχουν υπεραριθμους φοιτητες δεν μπορουν. ηδη μπαινουν πολυ περισσοτεροι απο οτι θα επρεπε γιατι το υπουργειο δεν νοιαζεται ουτε αν τα ιδρυματα λειτουργουν φυσιολογικα ουτε βεβαια για τον κορεσμο (αυτο ειναι αλλη συζητηση).
στην σχολη που ημουν εγω το πρωτο ετος ειδικα που υπηρχε μεγαλη προσελευση αλλοι ηταν ορθιοι και επαιρναν σημειωσεις στο ποδι, αλλοι στα πατωματα, αλλοι στο περβαζι, αυτα δεν ειναι νορμαλ πραγματα. το θεμα δεν ειναι να τους αφησουμε ολους "ικανοποιημενους", το θεμα ειναι αυτη η κατασταση να λειτουργει κιολας.
Βάσω(Μαρία)
Νεοφερμένος
Συμφωνώ με όλα όσα έχεις αναφέρει παραπάνω....Πιστεύω πως δεν έπρεπε να γίνει αύξηση των εισακτέων απο τη στιγμή που υπάρχει ήδη κορεσμός,αλλά δυστυχώς δεν αποφασίζουμε εμείς. όπως είπες το ίδιο το υπουργείο δεν νοιάζεται,και φαντάζομαι πως εξελίσσονται και θα εξελιχθούν τα πράγματα...το θεμα δεν ειναι αν ειστε αξιοι να σπουδασετε στις πολεις, το θεμα ειναι τα πανεπιστημια και τει στις πολεις να μπορεσουν να λειτουργησουν φυσιολογικα. και αν εχουν υπεραριθμους φοιτητες δεν μπορουν. ηδη μπαινουν πολυ περισσοτεροι απο οτι θα επρεπε γιατι το υπουργειο δεν νοιαζεται ουτε αν τα ιδρυματα λειτουργουν φυσιολογικα ουτε βεβαια για τον κορεσμο (αυτο ειναι αλλη συζητηση).
στην σχολη που ημουν εγω το πρωτο ετος ειδικα που υπηρχε μεγαλη προσελευση αλλοι ηταν ορθιοι και επαιρναν σημειωσεις στο ποδι, αλλοι στα πατωματα, αλλοι στο περβαζι, αυτα δεν ειναι νορμαλ πραγματα. το θεμα δεν ειναι να τους αφησουμε ολους "ικανοποιημενους", το θεμα ειναι αυτη η κατασταση να λειτουργει κιολας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.