x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα πάντα! Και φωτογραφίες καινούργιες και τα λοιπά δικαιολογητικά που ζητάνε!
Ωχ την έκατσα χαχαχ
να σαι καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστίνα!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωχ την έκατσα χαχαχ
να σαι καλά!
χαχαχα εντάξει θέλω να πιστεύω ότι εξαρτάται από την σχολή μην φανταστείς ότι μου ζήτησαν τίποτα το ιδιαίτερο, 1 φωτογραφία μονάχα, τον αριθμό πρωτοκόλλου από την αίτηση διαγραφής μου και μια φωτοτυπία την ταυτότητά μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilispolitop9
Νεοφερμένος
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια καλησπερα. Εχω κανει αιτηση για μετεγγραφη με το εισοδηματικο κριτηριο απο το τμημα Μηχανικων ΠΛηροφορικης και Τηλεπικοινωνιων Κοζανης στο τμημα Μηχανικων Πληροφορικης και Η/Υ του Πανεπιστημιου Ιωννινων. Καθε φορα ομως που επισκεπτομαι τη σελιδα των μετεγγραφων του Υπουργειου Παιδειας μου βγαζει μηνυμα οτι τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν μετα απο ελεγχο που θα γινει απο το Υπουργειο Οικονομικω. Εχουν αρχισει να εγκρινονται σε καποιους απο εσας οι αιτησεις με το οικονομικο κριτηριο? Επισης,γνωριζει κανεις ποτε αναμενεται να ανακοινωθουν τα αποτελεσματα? Ευχραιστω
προς το παρών έχουν εγκριθεί μόνο τα κοινωνικά κριτηρία όπου έγιναν δεκτές όλες οι αιτήσεις μετα τον ελεγχο που πραγματοποιηθηκε απο την εκαστοτε σχολή.
Οι εγκρισεις για τα οικονομικά κριτήρια δεν εχουν αρχισει ακόμα οπότε μην ανυσηχείς.
στο υπουργείο που πήρε γνωστός του είπαν το νωρίτερο το δεκεμβρη αλλα τις περισσοτερες φορες δεν σου δίνουν συγκεκριμενη απαντηση στο υπουργείο..
καλή τυχη σου ευχομαι!
vasilispolitop9
Νεοφερμένος
x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχα εντάξει θέλω να πιστεύω ότι εξαρτάται από την σχολή μην φανταστείς ότι μου ζήτησαν τίποτα το ιδιαίτερο, 1 φωτογραφία μονάχα, τον αριθμό πρωτοκόλλου από την αίτηση διαγραφής μου και μια φωτοτυπία την ταυτότητά μου
Τελικά δεν μου ζήτησαν τίποτα άλλο εκτός απο ταυτότητα και αίτηση διαγραφής/εγγραφής, όλα τα άλλα θα τα στείλει το προηγούμενο τμήμα.
Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια!
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά δεν μου ζήτησαν τίποτα άλλο εκτός απο ταυτότητα και αίτηση διαγραφής/εγγραφής, όλα τα άλλα θα τα στείλει το προηγούμενο τμήμα.
Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια!
εγώ εστειλα την αιτηση διαγραφης στο τμημα που πετυχα και ζητησα να την στειλουν στο τμημα το οποιο πηρα μεταγραφη..τι αλλο πρεπει εγω να εχω μαζι μου κατα την εγκραφη; εκτος απο απολυτηριο και φωτογραφια;
φυσικα θα εχω κανει και την ηλεκτρονικη εγκραφη πριν..
x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ εστειλα την αιτηση διαγραφης στο τμημα που πετυχα και ζητησα να την στειλουν στο τμημα το οποιο πηρα μεταγραφη..τι αλλο πρεπει εγω να εχω μαζι μου κατα την εγκραφη; εκτος απο απολυτηριο και φωτογραφια;
φυσικα θα εχω κανει και την ηλεκτρονικη εγκραφη πριν..
Εμένα μου έστειλαν την βεβαίωση διαγραφής με φαξ και την πήρα στο καινούριο τμήμα υποδοχής. Επίσης μαζί μου είχα και φωτοτυπία ταυτότητας, εκτυπωμένη την αίτηση ηλεκτρονικής εγγραφής, και ταυτότητα.
vasilispolitop9
Νεοφερμένος
Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 699855
Επισκέπτης
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Mercury
Επιφανές μέλος
Απο τους 82 αιτούντες δεχτήκανε 76.
Guest 699855
Επισκέπτης
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Να γιατι ο Λοβερδος ειπε να παρακολουθήσουμε το πρωτο εξάμηνο εκεί που περάσαμε Ωραία η Πάτρα ε;Πήρα μεταγραφή αλλά δε θέλω να γυρίσω Αθήνα. Τι κάνω, απλά δεν καταθέτω τα δικαιολογητικά;
Navarro1996
Νεοφερμένος
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά , γνωρίζετε αν οι μεταγραφές για τριτεκνους/πολύτεκνους θα ισχύουν και για την φετινή σεζόν ; Αναφέρομαι στις πανελληνιες 2015!! ευχάριστη εκ τον προτέρων!!!
Φετος επειδη υπηρχαν τοσες δυσκολιες με τις φετινε που ειπαν πώς αποκλιεται να επαναληφθουν οι ελευθερες μεταγραφες για τις πανελληνιες του 15.
Ομως ποτε δεν ξερεις τι γινεται,και ισως εχουν τις παλιες βασεις των τριτεκων/πολυτεκνων αντι για τις μεταγραφες
Navarro1996
Νεοφερμένος
Απλα επειδη αλλαξε η κυβερνηση, ενδεχομενως να υπαρξουν και διαφορετικες τοποθετησεις για το συγκεκριμενο θεμα!! Μεχρι σημερα νομιζω δεν εχουν κανει καποια αναφορα για τις μεταγραφες..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.