Ευχαριστώ πολύ!!Το αστείο είναι ότι σε μεγάλα φροντιστήρια(σε μεγάλο πήγα

)μου είχαν πει όταν άκουσαν ότι είμαι απόφοιτη του 2010 ΘΕΤΙΚΗΣ κατεύθυνσης και θέλω μέσα σε 9 μήνες να τα μάθω όλα και να πάρω 17.000 μόρια ότι είναι τεράστιο το ρίσκο..Και κοίτα λέω η βλαμμένη που έχασα τις 17.000 εξαιτίας των Λατινικών.Με βοήθησαν πιστεύω η καλή μνήμη και η μαθηματική σκέψη να αντέξω και να αντεπεξέλθω.Ας ελπίσουμε όλοι στην 1η μας επιλογή.2η επιλογή έχω Κοινωνικούς Λειτουργούς Αθήνα και όλες τις άλλες πόλεις-που λογικά είμαι μέσα-αλλά πιο πολύ θέλω την Ψυχολογία.Σε περίπτωση που δεν,σκέφτομαι το'' ξανά'' για τις 17,5 χιλιάδες.Τέλος,να πω ότι πραγματικά μου κάνει εντύπωση παιδιά που μετά τη Νομική βάζουν Ψυχολογία λέγοντας ότι''ε,νταξει''.Μάλλον δεν έχουν καταλάβει που πάνε-έχω διαβάσει κάμποση από Μάσιμο Ρεκαλκάτι μέχρι Φροιντ,Γιουνγκ,Τσαλίκογλου,Κλαίρη Συνοδινού και Χάρη Μωρίκη,οπότε έχω να πω ότι η Ψυχολογία πρέπει να είναι συνειδητή επιλογή σπουδών και όχι για το κύρος,καθώς στον κλάδο έχω δει ότι επιβιώνουν οι δυνατοί παίκτες που λένε.Καλή επιτυχία σε όλους με τη σχολή που είναι πραγματικά''κομμένη και ραμμένη''για εσάς!!Υπομονή και δύναμη