17-07-18

23:14
Σε ευχαριστώ πολύ 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,311 εγγεγραμμένα μέλη και 3,546,456 μηνύματα σε 105,452 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 220 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λέτε να πιάσω νοσηλευτική Ηρακλείου με 12.517 που έβγαλα ?
18920 εννοείς...Η αιτιολογία είναι προφανής δεν θέλει πολύ ανάλυση το θέμα.Περιπου το 35% των 19000+ πάνε ιατρική ΕΚΠΑ άρα από τους 260 οι 91 από τους 19000- ας υποθέσουμε ένα 60% και αν ισχύει θεωρητικά ο λόγος 650/500 τότε έχουμε 1.3 υποψήφιους το μόριο άρα οι υπόλοιποι 70 θα πάρουν κάπου στα 80-120 μόρια ,οπότε ιατρική ΕΚΠΑ 18880-19920
Αν ο Στρατηγακης πεσει μεσα σ αυτα εγω θα γινω αστροναυτης.Ενα μικρο παραδειγμα απο το 3ο πεδιο που εχω μελετησει και βεβαιως εκτος απο τις ιατρικες οπου εκει και ενας ασχετος με πανελλαδικες μπορει να βγαλει ενα συμπερασμα που θα ειναι αρκετα κοντα.Λοιπον Α) λαθος μεγαλο οτι δινει νοσηλευτικη Σπαρτης ποιο ψηλα απο νοσηλευτικη ΠΔΑ 16100 με 14700 λεει ας γελασω χαχαχα.Κανει συγκριση οταν περσυ ηταν ΤΕΙ και τωρα που ειναι ΑΕΙ θα ερθει τουμπα το πραγμα.ΒΟΥ) δινει Φυσικοθεραπεια Αθηνας ποιο ψηλα ή ισα απο Χημικα Κρητης, Ιωαννινων δευτερο μεγαλο χαχαχα. Και για να μην κουρασω μεγαλες προβλεψεις ο ανθρωπος, χωρις μελετη και για πολλα κλικ στα sites, βλεπετε η κακουργα ή διαφημιση.ΥΓ.Ο τυπος δεν εχει απ οτι βλεπω υπολογισει και την αυξηση εισακτεων στις ποιο κατω των ιατρικων σχολων,σχολες. ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ
Διαφωνώ ως προς τη νοσηλευτική.Ακόμα και αν το ΤΕΙ της Αθήνας έγινε ΑΕΙ δεν σταματάει στο μυαλό του κόσμου να είναι ακόμα υποδεέστερο από τη νοσηλευτική του ΕΚΠΑ.Δεν ξέρω τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια και αν οι δύο νοσηλευτικές θα εξισορροπηθούν ,αλλά για φέτος τουλάχιστον δεν νομίζω να έχουμε τόσο τρομερές αλλαγές! Όσο για την φυσικοθεραπεία ακόμα και ως ΤΕΙ είχε πολύ υψηλές βάσεις όλα τα χρόνια.Και μην ξεχνάμε ότι είναι τμήμα που ποτέ δεν υπήρχε αντίστοιχο πανεπιστημιακό, δλδ είχαν πάντα τα ανώτερα επαγγελματικά δικαιώματα στον τομέα τους! Ε τώρα που έγινε ΑΕΙ(που για μένα δεν έχει καμία διαφορά,αλλά είπαμε τα στερεότυπα που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα κατατάσσουν τα ΑΕΙ ανώτερα των ΤΕΙ) είναι πολύ λογικό να έχουμε έστω και μία μικρή άνοδο των βάσεων της!
Κατσε ρε εσυ δεν εβγαλες 18800;;; το θυμαμαι πολυ καθαρα...20 σε ολα και 14 στην εκθεση.Μας ειπες οτι δεν πηγαινες φροντιστηριο και οτι ηλπιζες να μας εγινες παραδειγμα για την προσπαθεια σου χαχα γελώ
Aγαπητη μου δεν νομιζω να καταλαβες καν το τι εγραψα.Κατ αρχας δεν γραφω για νοσηλευτικη ΕΚΠΑ αλλα για την Σπαρτη, επισης οσον αφορα την φυσικοθεραπεια ολες αυτες τις προηγουμενες χρονιες η σχολη αυτη ειχε μια θεση μετα τα βιολογικα και το 2017 κατεβηκε λογω εισοδου των χημικων σχολων κατω απο αυτα.Τωρα γιατι να αλλαξει; Μηπως επειδη εγινε ΑΕΙ εχει μηπως διαφορετικα δικαιωματα ο πτυχιουχος φυσικοθεραπευτης των πρωην ΤΕΙ και νυν ΑΕΙ, καμμια σε ενημερωνω, εκτος και αν γινει ΔΥ. Το 99% των μαθητων οταν αποτυχουν στην σχολη 1ης προτιμησης τους αρχιζουν λοιπον με μια σειρα, τρελη κατα την αποψη μου, και κοπανανε τις σχολες παντα με την προηγουμενη χρονια κατα σειρα μοριων, βλ. προηγουμενα χρονια , αυτο γιατι να αλλαξει φετος. Δεν υπαρχει περιπτωση λοιπον η σειρα να αλλαξει,ιατρικη,οδοντιατρικη,φαρμακευτικη βιολογια,χημεια κλπ δυστυχως ετσι συμβαινει. Υγ.Αντιδραση γονεα σε παιδι (πραγματικο γεγονος) εχεις πιασει τοσα μορια που σου επιτρεπουν βιολογικο ή χημικο και θα πας να τριβεις.
Aγαπητη μου δεν νομιζω να καταλαβες καν το τι εγραψα.Κατ αρχας δεν γραφω για νοσηλευτικη ΕΚΠΑ αλλα για την Σπαρτη, επισης οσον αφορα την φυσικοθεραπεια ολες αυτες τις προηγουμενες χρονιες η σχολη αυτη ειχε μια θεση μετα τα βιολογικα και το 2017 κατεβηκε λογω εισοδου των χημικων σχολων κατω απο αυτα.Τωρα γιατι να αλλαξει; Μηπως επειδη εγινε ΑΕΙ εχει μηπως διαφορετικα δικαιωματα ο πτυχιουχος φυσικοθεραπευτης των πρωην ΤΕΙ και νυν ΑΕΙ, καμμια σε ενημερωνω, εκτος και αν γινει ΔΥ. Το 99% των μαθητων οταν αποτυχουν στην σχολη 1ης προτιμησης τους αρχιζουν λοιπον με μια σειρα, τρελη κατα την αποψη μου, και κοπανανε τις σχολες παντα με την προηγουμενη χρονια κατα σειρα μοριων, βλ. προηγουμενα χρονια , αυτο γιατι να αλλαξει φετος. Δεν υπαρχει περιπτωση λοιπον η σειρα να αλλαξει,ιατρικη,οδοντιατρικη,φαρμακευτικη βιολογια,χημεια κλπ δυστυχως ετσι συμβαινει. Υγ.Αντιδραση γονεα σε παιδι (πραγματικο γεγονος) εχεις πιασει τοσα μορια που σου επιτρεπουν βιολογικο ή χημικο και θα πας να τριβεις.
Aγαπητη μου δεν νομιζω να καταλαβες καν το τι εγραψα.Κατ αρχας δεν γραφω για νοσηλευτικη ΕΚΠΑ αλλα για την Σπαρτη, επισης οσον αφορα την φυσικοθεραπεια ολες αυτες τις προηγουμενες χρονιες η σχολη αυτη ειχε μια θεση μετα τα βιολογικα και το 2017 κατεβηκε λογω εισοδου των χημικων σχολων κατω απο αυτα.Τωρα γιατι να αλλαξει; Μηπως επειδη εγινε ΑΕΙ εχει μηπως διαφορετικα δικαιωματα ο πτυχιουχος φυσικοθεραπευτης των πρωην ΤΕΙ και νυν ΑΕΙ, καμμια σε ενημερωνω, εκτος και αν γινει ΔΥ. Το 99% των μαθητων οταν αποτυχουν στην σχολη 1ης προτιμησης τους αρχιζουν λοιπον με μια σειρα, τρελη κατα την αποψη μου, και κοπανανε τις σχολες παντα με την προηγουμενη χρονια κατα σειρα μοριων, βλ. προηγουμενα χρονια , αυτο γιατι να αλλαξει φετος. Δεν υπαρχει περιπτωση λοιπον η σειρα να αλλαξει,ιατρικη,οδοντιατρικη,φαρμακευτικη βιολογια,χημεια κλπ δυστυχως ετσι συμβαινει. Υγ.Αντιδρασηαν δείς πέρυσι γονεα σε παιδι (πραγματικο γεγονος) εχεις πιασει τοσα μορια που σου επιτρεπουν βιολογικο ή χημικο και θα πας να τριβεις.
Και κάτι τελευταίο γιατί νομίζω το κουράσαμε το θέμα,αν δείς πέρυσι η διαφορά της φυσικοθεράπειας από το χημικό Κρήτης ήταν μόνο 39 μόρια.Κάτι που σημαίνει ότι είναι τμήματα που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους στις προτιμήσεις των παιδιών.Anyway, υποθέσεις κάνουμε όλοι μας.
Ηλία καί Γιώτα πιστεύω ότι η βάση της σχολής θα είναι γύρω στα 14.900-15.200
Μιλάμε για 400 θέσεις δε μπορεί να είναι τόσο μεγάλη πια η βάση της εκτός αν προτιμηθει από πολλά παιδια με 17 και 16 η σχολή αυτή σε σχέση με το χημικό καί θά πέσει η το χημικό η κάποιο άλλο τμήμα τό μόνο σίγουρο για εμένα φέτος είναι ότι θα έχουμε βάσεις Κίντερ έκπληξη λολ