Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κανείς δεν έχει κανένα πρόβλημα που έγραψες τόσο.Μάλλον εσύ θα έπρεπε να έχεις,αλλά δεν το βλέπω.Από που και ως που να θεωρείται ''μαγκιά'' η εναπόθεση κάθε ελπίδας για το μέλλον σου, στην τύχη.Το ΤΕΙ της επιλογής του,δηλαδή,δίνει κι αυτό πτυχία με την ίδια ευκολία ή θα στρωθεί ξαφνικά και θα αλλάξει αντίληψη για το διάβασμα, για 4 συνεχόμενα χρόνια; Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε εκείνους,που ανεξαρτήτως αποτελέσματος,έχουν παλέψει με υπομονή και ταπεινή αυτογνωσία.Ας δουλέψει και στα Goody's ,γιατί όχι; Τουλάχιστον προσπάθησε να προετοιμάσει καλύτερα το μέλλον! Αν κι εγώ δεν ξέρω κάποιον γιατρό άνεργο.Δεν ξέρω προς τι αυτό το ύφος, σπαστικό φυτουκλάκι, αλλά θα σε απαντήσω ανάλογα. Ποιό είναι το πρόβλημά σου που έβγαλα 5160 μόρια χωρίς διάβασμα;; Το ίδιο και για το άλλο παιδί που παίζει ποδόσφαιρο και με μαγκιά του έβγαλε 8000 μόρια. Νομίζεις ότι δεν αξίζει συγχαρητήρια που θα περάσει άνετα σε ένα ΤΕΙ της επιλογής του; Αυτό ζητάει ο άνθρωπος! Που νομίζεις ότι όποιος περνάει ιατρική θεωρείται και μορφωμένος σου με τρανό παράδειγμα εσένα. Γιός γιατρών θα είσαι και 'σύ που θα δουλεύει στα Goody's.
Ενδιαφέρομαι γενικά να περάσω κάπου γιατί θέλω να φύγω απο την πόλη μου. Απλά τα πράγματα..
Κατά την γνώμη μου δεν αντιλαμβάνεσαι τη σοβαρότητα της όλης κατάστασης και της διαδικασίας των Πανελληνίων,εφόσον θες να είσαι φοιτήτρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
΄Η γίδα χαχαχαχα λες soppap να μας τρολαρει πάλι;
Καθόλου απίθανο!!!
Παιδια όσο περνανε οι μερες δν νιωθεται και εσεις μεγαλυτερη αγωνια ??
Τι αγωνια ρε συ.Με τρωει το αγχος συνεχειααα!
Εγώ έκανα 10% (4%) και έβαλα τις Φαρμακευτικές. Υπάρχει κάποιος άλλος εδώ που να θέλει Φαρμακευτική με το 4%;
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Guest 699855
Επισκέπτης
Γιατι θελω να σπουδασω..αν απο ατυχια τραυματιστω τι θα κανω στη ζωη μου? η αν δεν εχω εξελιξη?
Δεν θα σχολιάσω το σκεπτικό σου. Αυτό όμως που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το επίπεδο σπουδών των σχολών δεν είναι ανάλογο των 8000 μορίων που απαιτήθηκαν για την εισαγωγή σ΄αυτές. Θα πρέπει να "τρίψεις το παντελόνι σου στην καρέκλα" για να μπορέσεις κάποια στιγμή να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου. Προετοιμάσου λοιπόν για διάβασμα.΄Οπως θα διαπιστώσεις και μόνος σου δεν θα μπορείς να το αποφεύγεις για πάντα!
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
πχ λεει ανοδο 250 μοριων στο φυσικο πατρας και δεν ξερω ακομα πως γινεται αυτο
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Στο τέλος όλα θα πάνε καλά....αν δεν πάνε καλά δεν θα είναι το τέλος~
Μαριλένα1997
Νεοφερμένος
Νιωθω οτι ειναι copy-paste και δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο για μας ή κακο..πχ την σχολη μου ολοι την δειχνουν στα ιδια επιπεδα..στο μεταξυ οι αλλοι εκτιμητες δεν ξερω τι δουλεια εχουν κανει(πλην του Στρατηγακη)..γτ τα περισσοτερα αρθρα παντως κρεμονται απο στον στρατηγακη δεν μπορω να καταλαβω
πχ λεει ανοδο 250 μοριων στο φυσικο πατρας και δεν ξερω ακομα πως γινεται αυτο
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νιωθω οτι ειναι copy-paste και δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο για μας ή κακο..πχ την σχολη μου ολοι την δειχνουν στα ιδια επιπεδα..στο μεταξυ οι αλλοι εκτιμητες δεν ξερω τι δουλεια εχουν κανει(πλην του Στρατηγακη)..
Κάπως έτσι πάει...βγάζει ο ένας...συνεχίζουν οι άλλοι χρησιμοποιώντας πάνω κάτω τις ίδιες....και εμείς νομίζουμε ότι περνάμε....επειδή το λένε οι περισσότεροι....
Μαριλένα1997
Νεοφερμένος
Ναι..πες με καμμενη πες με οτι θες αλλα μπηκα στις εκτιμησεις του Στρατηγακη για τις βασεις του 2013..σε παρα πολλες σχολες ηταν εξαιρετικα αισθητη η διαφορα του εκτιμητη απο την πραγματικη βαση και αυτο με τρομαζει καπως..Κάπως έτσι πάει...βγάζει ο ένας...συνεχίζουν οι άλλοι χρησιμοποιώντας πάνω κάτω τις ίδιες....και εμείς νομίζουμε ότι περνάμε....επειδή το λένε οι περισσότεροι....
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι..πες με καμμενη πες με οτι θες αλλα μπηκα στις εκτιμησεις του Στρατηγακη για τις βασεις του 2013..σε παρα πολλες σχολες ηταν εξαιρετικα αισθητη η διαφορα του εκτιμητη απο την πραγματικη βαση και αυτο με τρομαζει καπως..
Μην αγχώνεσαι...το έχω κάνει και εγώ.....βέβαια στις σχολές που με διαφέρουν υπήρχε μεγαλύτερη πτώση από όσο προέβλεψε.....άρα έχουμε περισσότερες ελπίδες από όσες νομίζαμε!
Μαριλένα1997
Νεοφερμένος
Εμενα υπηρξε σημαντικη ανοδος απο την βαση που προεβλεπε..θα δειξειΜην αγχώνεσαι...το έχω κάνει και εγώ.....βέβαια στις σχολές που με διαφέρουν υπήρχε μεγαλύτερη πτώση από όσο προέβλεψε.....άρα έχουμε περισσότερες ελπίδες από όσες νομίζαμε!
marianin26
Νεοφερμένος
Μαριλένα1997
Νεοφερμένος
Αυτο που συζητουσαμε παραπανω με τον χρηστη merendaki ηταν η αποκλιση που παρατηρειται στις εκτιμησεις οταν δημοσιοποιουνται οι βασεις..με την σειρα μου θα σου πω πως οι εκτιμησεις ειναι εκτιμησεις και οχι σιγουρες και καθοριστικες βασεις..η σχολη σου ισως πεσει περισσοτερο απο οσο δειχνουν οι εκτιμησεις..η ζητηση και ο αριθμος εισακτεων παιζει καθοριστικο ρολο..για το τμημα σου δεν γνωριζω περισσοτερα..σου ευχομαι καλη επιτυχια και καλο κουραγιο μεχρι την ανακοινωση των βασεωνΓεια σας. Ήμουν και εγώ φέτος υποψήφια των πανελλαδικών και τα μόρια που κατάφερα να συλλέξω είναι 11.668. Ενδιαφέρομαι για το τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Τι προοπτικές έχω; ο Στρατηγάκης το δίνει 11.800... Ποιά είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
John_07
Νεοφερμένος
Γεια σας. Ήμουν και εγώ φέτος υποψήφια των πανελλαδικών και τα μόρια που κατάφερα να συλλέξω είναι 11.668. Ενδιαφέρομαι για το τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Τι προοπτικές έχω; ο Στρατηγάκης το δίνει 11.800... Ποιά είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εγω συγκεντρωσα 13167 και περναω τεχνολογια τροφιμων!!!!!!!
Η βαση του πιστευω θα βρισκεται μεταξυ των 11300-11500 οποτε κατα την γνωμη μου εισαι μεσα!
Οσο για τις προοπτικες μπορεις να εργαστεις στο χημειο του κρατους, σε βιομηχανιες και βιοτεχνιες και αλλα πολλα!
Το καλο ειναι οτι ο κλαδος των τροφιμων εχει καλες προοπτικες ακομα και σημερα
Γεια σας. Ήμουν και εγώ φέτος υποψήφια των πανελλαδικών και τα μόρια που κατάφερα να συλλέξω είναι 11.668. Ενδιαφέρομαι για το τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Τι προοπτικές έχω; ο Στρατηγάκης το δίνει 11.800... Ποιά είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Eννοειται οτι εχεις προοπτικες!
Δηλαδη οι εκτιμησεις του στρατηγακη ειναι οι επισημες βασεις? Ελεος παιδια.
νέες βάσεις για 3ο πεδίο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.