methexys
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας
https://www.minedu.gov.gr/grafeio-ty...-typoy-main/11694-19-08-14-dt-ikanotites.html
Σιγά-Σιγά έρχονται και οι βάσεις.
Περσυ ποια ημερομηνια βγηκαν τα αποτελεσματα αυτα ξερουμε;
PetrosKouk
Νεοφερμένος
Περσυ ποια ημερομηνια βγηκαν τα αποτελεσματα αυτα ξερουμε;
20/08 το 2013 και 16/08 το 2012.
haroldpoi
Νεοφερμένος
Και μιας που ποστάρω, ας ρωτήσω για το καλό:
Με 19039 μόρια να ελπίζω για ΗΜΜΥ ΕΜΠ ή να ετοιμάζομαι για Θεσσαλονίκη;
Χρήστο είσαι ο μόνος που το δίνεις πιο χαμηλά πλέον νομίζω. Αν θυμάμαι καλά, είχες πει 19050 +/- 50. Και συμφωνώ, το προαίσθημά μου λέει ότι αν το χάσω θα είναι για 30 μόρια περίπου το πολύ.
vaswtre
Νεοφερμένος
Περσυ 29/08 βγηκαν.Αξεχαστη μερα..20/08 το 2013 και 16/08 το 2012.
PetrosKouk
Νεοφερμένος
thanoukos
Νεοφερμένος
Περσυ 29/08 βγηκαν.Αξεχαστη μερα..
Εννοούν για την κατηγορία: "Υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας"
haroldpoi
Νεοφερμένος
αναφέρεται σε αυτό: Υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής ΑκαδημίαςΠερσυ 29/08 βγηκαν.Αξεχαστη μερα..
και όχι στις βάσεις
EDIT: ξανά με πρόλαβαν xD
Πάντως αφού πρόπερσι μεσολάβησαν +11 μέρες και πέρυσι +9 μέρες, να πούμε για +7 φέτος σε μια βδομαδούλα;
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή έδωσα Πανελλήνιες το 2012, οι βασεις ανακοινώθηκαν στις 27 Αυγούστου 201220/08 το 2013 και 16/08 το 2012.
Αν εννοείς για τις στρατιωτικες σχολες, τοτε δεν ξερω . . .
PetrosKouk
Νεοφερμένος
Επειδή έδωσα Πανελλήνιες το 2012, οι βασεις ανακοινώθηκαν στις 27 Αυγούστου 2012
Αν εννοείς για τις στρατιωτικες σχολες, τοτε δεν ξερω . . .
Στρατιωτικές σχολές εννοώ.
thanoukos
Νεοφερμένος
Πέρυσι βγήκαν 20 Αυγούστου!
Και μιας που ποστάρω, ας ρωτήσω για το καλό:
Με 19039 μόρια να ελπίζω για ΗΜΜΥ ΕΜΠ ή να ετοιμάζομαι για Θεσσαλονίκη;
Χρήστο είσαι ο μόνος που το δίνεις πιο χαμηλά πλέον νομίζω. Αν θυμάμαι καλά, είχες πει 19050 +/- 50. Και συμφωνώ, το προαίσθημά μου λέει ότι αν το χάσω θα είναι για 30 μόρια περίπου το πολύ.
Chris:19.050-19.100
Ελευθεροτυπία(Στρατηγάκης):19.100
ΤΟ ΒΗΜΑ(Χατζητέγας):18.670
Καθημερινή:19.000
Ημερησία(ΟΕΦΕ):18.900
Έθνος:18.950-19.150
Εφημερίδα των Συντακτών(Κάτσικας):18.700-19.000
Κουτρουμπέλης:19.220
uncensored
Νεοφερμένος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Νομική Κομοτηνής πόσο λέτε να κυμανθεί;;
και Αθήνας είναι δυνατόν να ξεπεράσει τα 19.000 μόρια;
vaswtre
Νεοφερμένος
Α οκ σορρυ...Εννοούν για την κατηγορία: "Υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας"
Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι.Με 13511 περνάω ψηφιακά συστήματα?
Δύσκολα....εγώ έχω 13658 και ανησυχώ....πολύ.....μακάρι όμως να είμαστε συμφοιτητές...
NikosKl
Νεοφερμένος
Παιδια ποσα μορια θα πανε οι στρατιωτικες σχολες ΣΜΥ ΟΠΛΑ ??? Ολοι βγαζουν εκτιμησεις αλλα για τις στρατιωτικες σχολες τιποτα?????? Αν ξερει καποιος ας απαντησει. Ποσα μορια ειναι οι εκτιμησεις? εχω 15641
Ο Κουτρουμπελης δινει τη σμυ-οπλα 15350 και ο στρατηγακης 15600....παντως οι εκτιμησεις αυτες λαμβανουν υποψη μονο τις επιδοσεις των μαθητων και τις διαθεσιμες θεσεις καθε σχολης...ειδικα του στρατηγακη βγηκαν πολυ νωρις,πριν καν ολοκληρωθουν οι πκε.....εγω φιλε μου εχω 15677 και θελω σμυν.....ο κουτρουμπελης με βαζει μεσα οριακα για 37 μορια και ο στρατηγακης εξω για 270....μην ακους κανενα,σε λιγες μερες θα ξερουμε και αν δεν μπω σμυν τα λεμε στη σμυ(δεν πιστευω να μη μπουμε , τι στο διαολο τα οπλα θα φτασουν τα περσινα σωματα? )
Ο Κουτρουμπελης δινει τη σμυ-οπλα 15350 και ο στρατηγακης 15600....παντως οι εκτιμησεις αυτες λαμβανουν υποψη μονο τις επιδοσεις των μαθητων και τις διαθεσιμες θεσεις καθε σχολης...ειδικα του στρατηγακη βγηκαν πολυ νωρις,πριν καν ολοκληρωθουν οι πκε.....εγω φιλε μου εχω 15677 και θελω σμυν.....ο κουτρουμπελης με βαζει μεσα οριακα για 37 μορια και ο στρατηγακης εξω για 270....μην ακους κανενα,σε λιγες μερες θα ξερουμε και αν δεν μπω σμυν τα λεμε στη σμυ(δεν πιστευω να μη μπουμε , τι στο διαολο τα οπλα θα φτασουν τα περσινα σωματα? )
χαχα ευχαριστω για τις πληροφοριες. Βεβαια εσυ περνας εστω και σμυ οπλα αλλα εγω ας ελπισουμε πως θα περασω!!
NikosKl
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.