antis
Πολύ δραστήριο μέλος
τι πιστευετε για τα τει αθηνας-πειραια 4ο και 5ο πεδιο?
Θα περάσεις σε όλες τις σχολές?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα πεσει 100 μορια δεδομενου οτι εχουν αυξηθει και οι εισακτεοι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aektsis R21
Νεοφερμένος
το 90 % είναι 170-171 περίπου .Αν δεν κάνω λάθος,όπως έχει πει καπου και ο cha0s,ειναι το 100% οι 190 θεσεις.
Οποτε πρεπει να υπολογίσεις το 90% του 190 .
Guest 712911
Επισκέπτης
να ρωτησω κατι αν καποιοσ χασει φετοσ την ιατρικη απο 10-30 μορια του χρονου με το 10/100 υπαρχουν πιθανοτητεσ να τη πιασει?
Ανάλογα με τη δυσκολία των θεμάτων και κατ' επέκταση τις επιδόσεις των μαθητών, τον αριθμό των εισακτέων στις συγκεκριμένες σχολές, τις προτιμήσεις των υποψηφίων στο μηχανογραφικό δελτίο...
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια καταργειται το 10% τελευταια χρονια ειναι το 2013 επισης επειδη κατι διαβασα στην αρχη το πλαφον του 10 θα ισχυσει αν ισχυσει απο του χρονου εμεις παραδοσιακα θα μπουμενα ρωτησω κατι αν καποιοσ χασει φετοσ την ιατρικη απο 10-30 μορια του χρονου με το 10/100 υπαρχουν πιθανοτητεσ να τη πιασει?
βαση 2012 στο απθ 17184 και πατρα 16603
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι βασεις των χημικων μηχανικων απθ και πατρα που πιστευυεται οτι θα διακυμανθουν?
βαση 2012 στο απθ 17184 και πατρα 16603
Λαμβανοντας υπ'οψιν το εξης: και στα 2 τμήματα που ρωτάς,οι θέσεις αυξήθηκαν κατα 30.
Εγω θα σου έλεγα οτι θα πεσουν οι βάσεις,και αυτό θα ηθελες να ακούσεις
γενικά στα διάφορα άρθρα γράφουν για σίγουρη πτώση στο 4ο πεδίο,όπως και στο 2ο.
Τώρα με τα στατιστικά είναι λίγο θολή ακομα η κατάσταση,πιστεύω οτι με τά τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων,οι πρώτες εκτιμήσεις θα έδιναν πιο καθαρό τοπίο.
δηλαδη του χρονου δνε θα μπορουμε να δλωσουμε το 10/100;;;;;;;; τι να πωδηλαδη
τα παδια απο το 2011 εχουν καταστραφειμεχρι αι τα σημερινα ελεοσ δηλαδη δεν
μπορω να πω γενικα αλλα αοτι βλεπω στο σοχλειο μου μου η γ υκιου ειχε 50 ατομα
επαρχια περναγαν απο το 2003 εχρι το 2010 3-4 ατομα ιτρικη απο το 2011 ενασ
μονοκαι αν τι αν πουμε να σασ πω μια αληθεια;;;; αποτ σχολιζαουν και εδω οι
καθηητεσ τα πραγατα πανε σιγα σιγα για δεσμεσ εμενα μου ελεγε η ξαδερφη μου οτι
στν ιτρικη πριν επτα χορνια που μπηκε ειναι κατι παιδι που τα κοιτασ και λεσ πωσ
μπηκαν ναι ισωστωρα υπαρχει μια βαση για εισγωγη αυτων με κριτικηικανοτηα αλλα
οκ τι αν πουμε εγω βλεπω οτιαπο το 11παμε σε θεματα και αξιολγηση δεσμων καισε
λιγα χορνια και στα τεσσερα μαθηματα πλεον μονο οι πλοσιοι θα σπουδαζουν η
ελλαδα θα αρχιει αν διωχνει ταπαιδια τησ ναι εχουμε πολυ καλα πανεπιστημια και
δεν βαζουμε οσουσ ρπει και τοσυ ικανουσ στην επριοχη μου ολοι οιγιατροι στο
νσοκομειο σχεδον εχυν τελσιει στην ιταλια και σασ πληοφορω στη δουελια τουσ
ειναι πολλοι καλυεροι απο οσοθσ εχουν τελεισει στην ελλαδ και τελικα ο οσμοσ
τουσ αγαπα ζω σε μικρη κοινωνιαι ακ ειχα την αποψη οτι ειναι υποτιμιτκο καπιοσ
να τελειωνει εξω αλλα απιτι βλεπω...αυτοδνε μετρα καθολου εχουεμ εδω γιατρουσ
που ειχαν σκσιει στισ δεσμεσ βιολογια φυσικη χημεια περιοδο 83-89 και επειδη
χαντακωθηκαν στην εκεση βγηκαν εξω βουλγαρια και ιταλια τα πργματα δυσκολευουν
...ημπυν παντα αριστοσ ...και δεν ενοω οτι μασ χαριαν βαθμουσ δνε μπορω να πω
απο πιο λυκιο ειμαι απλωσ εδω περα ητνα πολυ ατσηροι και μασ λεγαν οτι μεχρι το
2010 οι αρισοτι εγραφαν αριστα τρα ισωσ δυσκολο δινουεμ τοσα χρηματα και εχομε
αγχοσ και φοβο αν θα περσουμε ενω θα διναμε λιοτεα χρηατα για να σπυδαζαν τα
παδια εξω εχουμε παρα πολυ καλα πανεπιτημια και παρα πολυ καλουσ και εργατικοσυ
φοιητεσ στην ελλαδα που ο τροποσ λειοτυργιασ των πανεπστημιων και τησ εργαιασ
δνε τοσυ αφηουν εδαι τοσυ διωχνουν υηχε το προβληαμ στισ εικοτητεσ αποτι
φιανιετια ολοι πανε εξω το κεντιρκο νοσοκεομειο του νομου μου ψαχνει
ορθοπαδικουσ χειρουργουσ αιματολογο και δερματολογο και δεν ερχεται κανεισ
!!!
και μετα
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξερω οτι ειναι απλα προβλεψεις και κανεις δεν ξερει πως θα κυμανθουν οι βασεις αλλα για το μηχανολογων μηχανικων ΑΠΘ τι πιστευετε?
Θα πεσει 100 μορια δεδομενου οτι εχουν αυξηθει και οι εισακτεοι?
οι εισακτεοι αυξανονται σε 90 απο 72(+25%)κατα πολυ,αλλα ειναι αρκετα περιζητητη σχολη.να μου πειςδυσκολεψαν τα θεματα.παντως πιστευω υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες
Avenged
Νεοφερμένος
(Με ειδικη κατηγορια τριτεκνων)????
liofagos
Νεοφερμένος
manosss95
Νεοφερμένος
με ειδικη κατηγορια τριτεκνων κιολας?????????
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Αθήνα λίγο δύσκολο. Για Ρέθυμνο είναι αρκετά πιθανό.Με 17490 πιανω ψυχολογια?????????τ ιδιανικο θ ηταν Αθηνα αλλ χρειαζομαι κανα θαυμα γ τρελη πτωση...
με ειδικη κατηγορια τριτεκνων κιολας?????????
Βέβαια, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα παιχτεί με το τμήμα του ΕΚΠΑ.
an_ancient_muse
Νεοφερμένος
Τι εννοείς?Βέβαια, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα παιχτεί με το τμήμα του ΕΚΠΑ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.