Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Όντως. Τόσες χρονιές που ισχύουν, δεν προλαβαίνουν να βγάζουν στατιστικά και εκτιμήσεις.
Υγ. Οι ενδιαφερόμενοι κρατήστε μικρό καλάθι. Τελείως απρόβλεπτες.
Πέραν του ενδεχομένου της ανόδου, ενδέχεται, δηλαδή, να υπάρξει και πτώση;
που μπορω να δω ποσες θεσεις εχει για καθε μια απο τις ειδικες κατηγοριες??
Στο ίντερνετ.
Πες μου ότι σε διαφώτισα. Το ξέρω.
(Ψάξε στο www.minedu.gov.gr, ή στο google)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Πέραν του ενδεχομένου της ανόδου, ενδέχεται, δηλαδή, να υπάρξει και πτώση;
Ποιος ξέρει.
Περίμενες την περυσινή τσόντα; Νομική Αθηνών με 14.5.
Γνώμη μου. Θα εξαρτηθεί από το που θα κάτσει η βάση της γενικής σειράς και τα "ποιοτικά" χαρακτηριστικά των δικαιούχων.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Ποιος ξέρει.
Περίμενες την περυσινή τσόντα; Νομική Αθηνών με 14.5.
Γνώμη μου. Θα εξαρτηθεί από το που θα κάτσει η βάση της γενικής σειράς και τα "ποιοτικά" χαρακτηριστικά των δικαιούχων.
Στους πολύτεκνους έγινε αυτό. Δεν ξέρω.
Η Φιλολογία Αθήνας στους πολύτεκνους είχε 01,8.
Ε, ναι. Σίγουρα θα παίξει ρόλο η γενική βάση.
Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει άνοδος μεγαλύτερη των 100 μορίων στη γενική σειρά.
Το διαισθάνομαι. Οι βάσεις των ειδικών κατηγοριών θα πέσουν.
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Μιας και πιάσαμε τις ειδικές κατηγορίες και έχουμε ήδη αρκετές εκτιμήσεις, με 18994 και ειδική κατηγορία τριτέκνων περνάω ιατρική ΑΠΘ ή θα περιοριστώ Λάρισα; (Όχι ότι με χαλάει. Ο στόχος ήταν να πιάσω τη σχολή και όχι την πόλη.)
Περνάς. Το λέω εγώ.
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περνάς. Το λέω εγώ.
ΟΚ. Ηρέμησα τώρα...
μια διευκολυνση... μπορεις να μου πεις ποσες θεσεις τριτεκνων υπαρχουν στο οικονομικο τμημα στο αριστοτελειο γτ δν μ το ανοιγει.....
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Μη στείλετε αρχεία. Μόνο αριθμούς.
Danke.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Η Φιλολογία Αθήνας στους πολύτεκνους είχε 01,8.
Δε ντράπηκαν όταν πήγαν για εγγραφή;
Το '11, απ' όσο θυμάμαι, ήταν περίπου όσοι και οι εισακτέοι στις Νομικές. Ξέρω, σε φώτισα.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Δε ντράπηκαν όταν πήγαν για εγγραφή;
Χαχαχα.
Όντως, μπορεί αυτός με το 01,8 να μην ήξερε να διαβάζει.
traτζic
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια διευκολυνση... μπορεις να μου πεις ποσες θεσεις τριτεκνων υπαρχουν στο οικονομικο τμημα στο αριστοτελειο γτ δν μ το ανοιγει.....
14!
Βtw, ξέρει κανείς τον αριθμό των αριστούχων στη θεωρητική το 2010, το 2011, και φέτος;
Μη στείλετε αρχεία. Μόνο αριθμούς.
Danke.
2010----> 3325
2011----> 2316
2012----> 3100
2013-----> end of the world...
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Χαχαχα.
Όντως, μπορεί αυτός με το 01,8 να μην ήξερε να διαβάζει.
traτζic
Ποιος τη χάρη τους. Με λευκές κόλλες πέρασαν σε ακριβοθώρητα τμήματα. Μαγκιά τους.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
2010----> 3325
2011----> 2316
2012----> 3100
2013-----> end of the world...
Οk. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι βάσεις στην ειδική κατηγορία δε θα ανέβουν πάνω από 29 μόρια.
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το περσινό χάλι με τους εισαγόμενους σε περιζήτητες σχολές με βαθμούς πολύ κάτω από τη βάση μέσω ειδικών κατηγοριών κυρίως οφειλόταν στους γεωγραφικούς περιορισμούς που είχαν αβασάνιστα τεθεί και περιόριζαν τη δεξαμενή των δικαιούχων στη γεωγραφική περιφέρεια της σχολής. Τούτου καταργηθέντος, αναμένεται να μην επαναληφθούν τέτοια προκλητικά για το κοινό αίσθημα φαινόμενα και οι βάσεις των ειδικών κατηγοριών να διαμορφωθούν σε ένα "λογικό" (πχ. για μένα 200 είναι ΟΚ, 1.000 είναι too much) αριθμό μορίων κάτω από τη γενική σειρά. Βέβαια, είναι μόλις η δεύτερη χρονιά εφαρμογής του συστήματος (κατάργηση των μεταγραφών και εξαρχής καθορισμός επιπλέον θέσεων ανά σε σχολή και ανά ειδική κατηγορία) και καραδοκεί πάντα ο κίνδυνος εκ νέου αστοχίας, αν η τροποποίηση κλωτσήσει κάπου που πάλι δεν τόχαν σκεφτεί...Το διαισθάνομαι. Οι βάσεις των ειδικών κατηγοριών θα πέσουν.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Το περσινό χάλι με τους εισαγόμενους σε περιζήτητες σχολές με βαθμούς πολύ κάτω από τη βάση μέσω ειδικών κατηγοριών κυρίως οφειλόταν στους γεωγραφικούς περιορισμούς που είχαν αβασάνιστα τεθεί και περιόριζαν τη δεξαμενή των δικαιούχων στη γεωγραφική περιφέρεια της σχολής. Τούτου καταργηθέντος, αναμένεται να μην επαναληφθούν τέτοια προκλητικά για το κοινό αίσθημα φαινόμενα και οι βάσεις των ειδικών κατηγοριών να διαμορφωθούν σε ένα "λογικό" (πχ. για μένα 200 είναι ΟΚ, 1.000 είναι too much) αριθμό μορίων κάτω από τη γενική σειρά. Βέβαια, είναι μόλις η δεύτερη χρονιά εφαρμογής του συστήματος (κατάργηση των μεταγραφών και εξαρχής καθορισμός επιπλέον θέσεων ανά σε σχολή και ανά ειδική κατηγορία) και καραδοκεί πάντα ο κίνδυνος εκ νέου αστοχίας, αν η τροποποίηση κλωτσήσει κάπου που πάλι δεν τόχαν σκεφτεί
Eντάξει, δεν το συζητάμε. Εννοείται ότι αυτό που έγινε πέρυσι στην κατηγορία των πολυτέκνων ήταν απαράδεκτο.
Και η κατηγορία των τριτέκνων είχε μεγάλη αβάντα.
Στις υπόλοιπες, όμως, τα πράγματα κινήθηκαν πολύ πιο φυσιολογικά. Εγώ σε αυτές αναφερόμουν.
NIKOLETTA
Νεοφερμένος
εχω 17.200 μορια και ενδιαφερομαι για ψυχολογια κρητης με περσυνη βαση 16.958
την πιανω ? υπαρχει περιπτωση ν ανεβει παραπανω απ 200 μορια??
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
γειααααααααααααααα !!!
εχω 17.200 μορια και ενδιαφερομαι για ψυχολογια κρητης με περσυνη βαση 16.958
την πιανω ? υπαρχει περιπτωση ν ανεβει παραπανω απ 200 μορια??
πιστευω να την πιανεις
NIKOLETTA
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.