evagelou
Νεοφερμένος
γεοπονος ισχυει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λες και ξέρουν κάτι στο Βήμα. Να πουλήσουν θέλουν. Εσύ βάλε αυτό που θες ανεξαρτήτως μορίων.Ε καλά δεν θέλω ακριβώς να μαντέψει κάποιος πόσο θα πέσουν. Αλλά εκετίμηση ζητώ. Ας πούμε είχα διαβάσει πριν μέρες στο βήμα ότι οι φυσικοχημικομαθηματικές θα πέσουν 300-500 μόρια αλλά δεν το χω διαβάσει πουθενά αλλού! ΓΙα αυτό ρωτάω πιο πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπερα και παλι! κοιταζα αυτη την σχολη ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣ. ΠΟΡΩΝ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ) μου ειπαν πως βγαινεις
γεοπονος ισχυει?
Όχι δεν ισχύει. Βγαίνεις ΠΕ-Περιβαλλοντολόγος.
Η αλήθεια είναι ότι είχε εκφραστεί το ενδιαφέρον για πτυχίο γεωπονικής πριν μερικά χρόνια, αλλά δεν εγκρίθηκε από το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και λοιπές γεωπονικές σχολές/πανεπιστήμια, γιατί το πρόγραμμα σπουδών της δεν συνάδει με αυτό των υπολοίπων (γεωπονικών) τμημάτων.
Γεωπονικά Τμήματα (δηλαδή πανεπιστήμιο) σήμερα έχουν τα ΓΠΑ, ΑΠΘ, ΠΘ (Βόλος), ΔΠΘ (Ορεστιάδα).
ApostolosG13
Νεοφερμένος
Κανονικά λογικά όχι, αλλά με την ειδική κατηγορία ίσως. Τίποτα πάντως δεν είναι σίγουρο.ΠΙστεύετε οτι μπορώ να περάσω στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Δ.Π.Θ. ????? Τα μόρια που έβγαλα είναι 11384 και δεν είμαι σίγουρος.Σημειωτέον,είμαι και στην ειδική κατηγορία:Ορφανοί η μη αναγνωρισθέντα τέκνα άγαμης μητέρας
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
stef1991
Νεοφερμένος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέρυσι είχε 15.845. Πιστεύω θα περάσει τα 16000 μόρια τώρα....Επειδή είναι θεσσαλονίκηγεια σας παιδια!!εχετε ακουσει τπτ για το αν θα πεσει το ιστορικο αρχαιολογικο θεσσαλονικης?
με 18,750 μόρια και όντας πολύτεκνος πιστεύετε πιάνω νομική αθήνας ?
Νομίζω χαλαρά περνάς νομική αθήνας.
Με 17951 και κοινωνικό κριτήριο λέτε να περνάω νομική θράκης; Πέρσι η βάση ήταν στο 1883 και 17461 το κοινωνικό κριτήριο.
evagelou
Νεοφερμένος
μαλιστα! δλδ τι εστι πε-περιβαλλοντολογος? εισαι κανονικος ? η μια κατασταση ειμαι κ δεν ειμαι?Όχι δεν ισχύει. Βγαίνεις ΠΕ-Περιβαλλοντολόγος.
Η αλήθεια είναι ότι είχε εκφραστεί το ενδιαφέρον για πτυχίο γεωπονικής πριν μερικά χρόνια, αλλά δεν εγκρίθηκε από το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και λοιπές γεωπονικές σχολές/πανεπιστήμια, γιατί το πρόγραμμα σπουδών της δεν συνάδει με αυτό των υπολοίπων (γεωπονικών) τμημάτων.
Γεωπονικά Τμήματα (δηλαδή πανεπιστήμιο) σήμερα έχουν τα ΓΠΑ, ΑΠΘ, ΠΘ (Βόλος), ΔΠΘ (Ορεστιάδα).
NIkolas99827
Νεοφερμένος
γεια σας παιδια!!εχετε ακουσει τπτ για το αν θα πεσει το ιστορικο αρχαιολογικο θεσσαλονικης?
σημερα στο σχολείο που πηγα κ συζητάγαμε με παιδια κ κα8ηγητές έλεγε μια υποδιευθύντρια που ασοχολειται χρόνια με πανελληνιες κ βασεις οτι οι μεσαιες σχολες 1ου πεδίου θα κινηθουν στα ιδια επιπεδα, οι ψηλες θα ανεβουν κ οι χαμηλες θα δεχθουν μικρη πιεση προς τα κατω
για αξιωματικών αστυνομίας καμια εκτιμηση;
περσι ειχε 17982 αλλα φετος εκοψαν 8εσεις
kostas original
Νεοφερμένος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
εγω εβγαλα 15806 μορια και ενδιαφερομαι για μεταφραστικο... υπολογιζω οτι θα βγαλω απο τα ειδικα καμια 3400 μορια επομενως παω στα 19200... περσι οι βαση στο μεταφραστικο ηταν 19197... τι λετε την πιανω?
Δεν νομίζω πως θα δηλώσουν και πολλά άτομα επαρχεία φέτος και δη Κέρκυρα, που δεν θα έχουμε δωρεάν σίτιση/στέγαση πλέον, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες!
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
δεν θα χω να φαω τζαμπα ???
Δεν το λες και φαγητό αυτό που σερβίρει η λέσχη μας.
Αίτνα
Νεοφερμένος
Μήπως εννοείς τη σχολή Πολιτικών Επιστημών;Που μπορώ να δω βάσεις για το πολιτικο της Νομικης;Γιατί για την Νομική γενικά υπάρχει αλλά όχι για το Πολιτικό ξεχωριστα!Είναι πάνω απο 18 χιλιάδες;Έχω χαθεί...
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Που μπορώ να δω βάσεις για το πολιτικο της Νομικης;Γιατί για την Νομική γενικά υπάρχει αλλά όχι για το Πολιτικό ξεχωριστα!Είναι πάνω απο 18 χιλιάδες;Έχω χαθεί...
15966
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.