julietini
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όπα αρχίσαν και τα κεράσματα πριν τα αποτελέσματα!
Πόσα μόρια υπολογίζεις φίλε; Εγώ γύρω στα 18550-18600 (με 15,5 Φυσική, 18 Έκθεση και κλασικά άριστα Βιο,Χημ.).
Μακάρι να πιάσω Πάτρα ρ...Εσύ που θες για 1η επιλογή;
Φίλε εγώ υπολογίζω όσο εσύ περίπου αλλά κρατάω όπως σου είπα επιφυλάξεις περί έκθεσης γιατί εκεί δεν μπορεί κανείς να προβλέψει! Φυσική υπολογίζω γύρω στο 16-17, χημεία πιστεύω και γω έγραψα άριστα (96-100 πάντα κρατάω μία πισινή), βιολογία ιστεύω γύρω στο 19 γιατί φοβάμαι τις αιτιολογήσεις, μαθ.γεν 97-100 και μαθ. κατ. 90-96! Τέσπα για να μην πολυλογώ θα ήθελα πρώτη επιλογή ιατρική αθηνών αλλά με 18500-18600 ούτε με κιάλια χαχα!! Δεν με πειράζει βέβαια γιατί και γιάννενα και πάτρα και θεσ/νίκη καλα είναι! Δεν βαριέσαι ρε αδερφέ ιατρική να ναι και όποου να ναι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
500-700 γιατί ειναι στο 4ο πεδίο..
WoodyWoodperker
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φίλε εγώ υπολογίζω όσο εσύ περίπου αλλά κρατάω όπως σου είπα επιφυλάξεις περί έκθεσης γιατί εκεί δεν μπορεί κανείς να προβλέψει! Φυσική υπολογίζω γύρω στο 16-17, χημεία πιστεύω και γω έγραψα άριστα (96-100 πάντα κρατάω μία πισινή), βιολογία ιστεύω γύρω στο 19 γιατί φοβάμαι τις αιτιολογήσεις, μαθ.γεν 97-100 και μαθ. κατ. 90-96! Τέσπα για να μην πολυλογώ θα ήθελα πρώτη επιλογή ιατρική αθηνών αλλά με 18500-18600 ούτε με κιάλια χαχα!! Δεν με πειράζει βέβαια γιατί και γιάννενα και πάτρα και θεσ/νίκη καλα είναι! Δεν βαριέσαι ρε αδερφέ ιατρική να ναι και όποου να ναι!
Κι εγώ ήθελα γαμώω και κάπου τόσα θα 'χω βγάλει!! Άτιμη Ιατρική Ιωαννίνων!!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Δεν μου λέει κάτι αυτό. Απο το astynomia.gr θέλω να δω ανακοίνωση ή απο το Υπουργείο παιδείας.
Το edu4u μαλ@κίες λέει. Ελεγε παλιά οτι θα καταργηθουν οι ειδικές κατηγορίες. Κι όμως κανονικά ισχύουν.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Για τις βάσεις μιλάει το άρθροΔεν μου λέει κάτι αυτό. Απο το astynomia.gr θέλω να δω ανακοίνωση ή απο το Υπουργείο παιδείας.
Το edu4u μαλ@κίες λέει. Ελεγε παλιά οτι θα καταργηθουν οι ειδικές κατηγορίες. Κι όμως κανονικά ισχύουν.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Για τις βάσεις μιλάει το άρθρο
χαχα. Σόρυ φίλε, απλά έχω ανοιχτά 10 παράθυρα στο chrome Και τα έχω μπλέξει. Είδα ενα αρθρο απο το edu4u που έλεγε για τις θέσεις των αστυφυλάκων.
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ ήθελα γαμώω και κάπου τόσα θα 'χω βγάλει!! Άτιμη Ιατρική Ιωαννίνων!!
Αλάνι μην απογοητεύεσαι, αφού σκοπός σου είναι η ιατρική και τα ιωάννινα αλλά και γενικότερα η επαρχία δεν είναι άσχημα! Εγώ και Αλεξανδρούπολη να περάσω δεν θα απογοητευτώ!!!
hurricane
Διάσημο μέλος
refresh
Νεοφερμένος
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά ακούω συνέχεια γενικά για τα παιδαγωγικά ότι θα πέσουν...Μία εκτίμηση όμως κάποιος για το ειδικής αγωγής? Είναι το όνειρο μου !
Για το Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής στο Βόλο εννοείς; Αν εννοείς αυτό είδα σε αναμενόμενες βάσεις ότι θα ανέβει δυστυχώς (αν αυτό σε βοηθάει)! Ακριβή βάση όμως δεν λέει!
refresh
Νεοφερμένος
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι για το Παιδαγωγικό ειδικής του Βόλου εννοώ ! σ ευχαριστώ kostakis2 , αν μπορείς να βρεις το link που το διάβασες θα σου μουν ευγνώμων !!!
Ναι, φυσικά! Ορίστε και το λινκ https://https://www.cleverclass.gr/po...ιες-εξετάσεις/905-εκτιμήσεις-βάσεων-ανά-τμήμα ! Όταν σου ανοίξει τη σελίδα, κατέβα τέρμα κάτω και θα δεις στα συνημμένα αρχεία: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ 2012 ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ πατάς πάνω του και σου ανοίγει σε ένα πίνακα όλες τις σχολές! Με βελάκι προς τα πάνω οι βάσεις ανεβάινουν σε σχέση με πέρυσι, με βελάκι προς τα κάτω πέφτουν και με οριζόντια βελάκι παραμένουν σταθερές! Εντάξει τώρα αυτά βέβαια μην τα κοιτάς και πολύ γιατί δεν θα ισχύουν σε όλες! Ελπίζω να βοήθησα
refresh
Νεοφερμένος
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ'ευχαριστώ τόσο πολύ !!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι !!!
Παρακαλώ! Καλή επιτυχία και σ' εσένα!
nickoarmstrong
Νεοφερμένος
είμαι γύρω στα 13χιλ. μόρια,το πιάνω? :/
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.