Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Κι εγώ :/ αντε να βγουν...εγώ ξέρω πόλη κι όχι σχολή...
Εκτός κι αν γίνει καμια ανατροπή της ανατροπής και πεσει η νομικη κομοτηνης 543 μόρια ή ανέβει το Ιστορικο Θεσσαλονίκης 1500 χαχα πράγμα απίθανο!
Εγώ ξέρω σχολή κι όχι πόλη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Οταν το ειχα ακουσει το πρωι στον ΣΚΑΙ περσι,ειχα τρελαθειΕιπαν οτι το ΠΤΔΕ Ρεθυμνου επεσε παραπανω απο 1200 μορια(1313).
Φαντάζομαι...ειδικά όταν δε το περιμένεις...είναι κάπως!
Το ίδιο είναι...εγω θέλω να βγουν για να σταματήσω να κάνω υποθέσεις!Θα τρελαθώ στο τέλος!Εγώ ξέρω σχολή κι όχι πόλη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Το ίδιο είναι...εγω θέλω να βγουν για να σταματήσω να κάνω υποθέσεις!Θα τρελαθώ στο τέλος!
Χαχαχα. Ψυχασθένειααα!
nick0s93
Νεοφερμένος
αυτα που λες δν βγαινουν ουτε μαθηματικα..Φρεσκες εκτιμησεις.
Οι πολυτεχνικες θα σημειωσουν μικρη πτωση ισως και ανοδο.Η σχολη ημμυ αναμενεται να ειναι στα 19,100.
Οι νομικες ανοδο μεχρι 500 μορια με την αθηνα να φτανει τα 19,000 μορια και τη νομικη θρακης να εκτοξευεται στα 18,500.
Η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 18,900 στην αλεξανδρουπολη με την αθηνα να φτανει τα 19500.
Και φυσικα ανοδο στις στρατιωτικες 1000 μορια ,οπως και στις σχολες 5ου πεδιου μεχρι 300 μορια.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Λογικά, ναι. Τουλάχιστον με τα δεδομένα 2009-2010.εχω βγαλει 18.900 μορια και ειμαι κ ειδικη κατηγορια τριτεκνος... Ποσες πιθανοτητες πιστευετε πως εχω να μπω ΣΣΑΣ Στρατολογικό ??
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ακριβώς.
7.30- 8.30 θα βγουν στο νετ. Θα δεις σχολή επιτυχίας, αν ήσουν γενική ή ειδική κατηγορία και σειρά επιτυχίας. Ίδια ώρα τα μαθαίνεις, αν έχεις κονέ στο σχολείο. Αργότερα στις 10 και μετά θα αρχίσουν να διαρρέουν στα ΜΜΕ και στα σχολεία. Κατά τη 1, θα 'χει τελειώσει το πανηγυράκι.
Χμμμμμμμμμ, σιγά μην μου πούν απο το σχολείο Μάλιστα, απο τις 7 σε ετοιμότητα ώστε στις 7:30 να γνωρίζω σε ποια πόλη πέρασα.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι δεν παλεύεται αυτη η φάση που είμαστε τώραΧαχαχα. Ψυχασθένειααα!
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ελα εδώ στη δικιά μας γέφυρα στην Αρτα...να πέσουμε μαζί χαχαχα
Βασικά εκείνη τη μέρα είναι λίγο περίεργα...απ το πρωί ξεκινούν τα κανάλια και λενε βάσεις απ έξω απ έξω απ τις πληροφορίες που έχουν απ το υπουργείο λογικά ...ας πούμε θυμάμαι που πέρυσι στο σκαι ειχε πει οτι κατακορυφη πτώση για τα Παιαδαγωγικα με το Παιδαγωγικό Ρεθύμνου να πέφτει 1200 μόρια! Ε μετά κατά τις 8 μπαίνεις στο site του υπουργείου που 99,9% θα χει πέσει χαχαχα κι οταν ξεκολλήσει βλέπεις που έχει περάσει
Κωδικος Επώνυμο Ονομα Ον.Πατρός Ον.Μητρός Κωδικός σχολής Σχολή επιτυχίας και νομιζω Σειρα επιτυχίας!
και μετά...ανάλογα με το αποτέλεσμα αντιδράς! χαχα
Φαντάζομαι πως κι εδώ θα έχουμε γεφύρια.. Αλλιώς θα βολευτώ με τον Κορινθιακό
Καλέ εννοείται πως η τηλεόραση θα είναι ΚΛΕΙΣΤΗΗΗΗΗ! Δεν νομίζω πως θα αντιδράσω κάπως, απο τις Πανελλήνιες και μετά έχω αναισθητοποιηθεί. Περιέργεια και λίγη αγωνία έχω C'est la vie.
Μακαρι!! αν και ειμαι και στην ειδικη κατηγορια των κοινωνικων κριτηριων και δεν ξερω εκει τι θα παιχτει...ειμαι ικανη απο τη γκαντεμια μου να περασω τελευταια και να ριξω ΑΕΙ των 16000 ,2000 μορια κατω!ποιος σ ειπε οτι εινε χαμηλης ζητησης η Τεχνολογια τροφιμων? τραγικος θα ταν!!
ειναι αρκετα υψηλης....γτ εχει πολυ καλες προοπτικες
μην φοβασαι γεωπονια θα μπεις
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Το εχεις ακουσει καπου? στα αλλα τμηματα?α και τι εννοεις να πεσει?η βαση ή ο αριθμος εισακτεων?Νομιζω στην Ιατρικη ΣΣΑΣ θα παρουν συνολο 60 ατομα.Λετε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει λιγο;
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομιζω στην Ιατρικη ΣΣΑΣ θα παρουν συνολο 60 ατομα.Λετε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει λιγο;
περσι πηραν 60 μαζι με τις ειδικες κατηγοριες, φετος θα παρουν λιγοτερους αλλα δεν ξερουμε ποσους
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
εε αυτο λεω.ποτε θα μαθουμε επιτελους? σε 2 βδομαδες θα βγουν οι βασεις..
αφου δε μαθαμε οταν ανακοινωθηκε ο αριθμος των εισακτεων δεν πιστευω οτι θα μαθουμε ποτε
χαχχα..αυτο αρχισα να σκεφτομαι κι εγω..αφου δε μαθαμε οταν ανακοινωθηκε ο αριθμος των εισακτεων δεν πιστευω οτι θα μαθουμε ποτε
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
antonio2761994
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.