χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλ,Παιδες το μαθατε αυτο?Με πληροφορησαν πριν λιγο οτι η κτηνιατρικη στη Σαλονικα θα εχει βαση 18.557.Πραγματικα απιστευτο ε?
καλά νομίζεις οτι κάνω πλάκα........ αλλά η προβλεψη μου για την "αλεξανδρούπολης",
είναι πραγματική ...τωρα αν βγεί κανεις δεν ξέρει.........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
na sai kala re kvnstantina....
ξερεις μια και βλεπω ότι είσαι απο Ηρακλειο και εγω έχω καταγωγή Κρητικιά απο εποχή Τουρκοκρατίας ο προπάπους μου την κοπάνησε από Σφακιά και βρέθηκε το θηρίο με βάρκα .... που στη Χίο!!!!!
μαγκιά ε ????
Έλα ρε!Αλήθεια!!?Και έχεις έλθει ποτέ προς Κρήτη;
Μάγκας ο προπάππους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλα ρε!Αλήθεια!!?Και έχεις έλθει ποτέ προς Κρήτη;
Μάγκας ο προπάππους!
πριν τρια χρόνια ..... το ήθελε πολύ ο πατέρας μου ...και ήρθαμε 10 μέρες ..
μείναμε Πάνορμο κοντα στο Ρέθυμνο, και γυρίσαμε όλη την Κρήτη....
2.000 χλμ κάναμε....
βρηκαμε μάλιστα και το χωριο του πρόπαπου στην περιχή των Σφακίων μας βοήθησε ενασ γεράκος Κρητικός με μαντήλες βράκες και έτσι.........
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι εννοείς?? σε περίπτωση ισοβαθμίας...... μετράει ο γ.β.π. ????φαντάζεστε να χάσουμε σχολή από γ.β.π ? αυτό θα είναι το χειρότερο σενάριο...
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
τι εννοείς?? σε περίπτωση ισοβαθμίας...... μετράει ο γ.β.π. ????
ναι...κι αν είναι ίδιος και ο γ.β.π. μπαίνουν και οι δυο
fockos
Επιφανές μέλος
ναι...κι αν είναι ίδιος και ο γ.β.π. μπαίνουν και οι δυο
πηγή: https://www.fa3.gr/nomothesia_2/nomoth_education/13e_mixanografiko-ypol-moria.htm
Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων υποψηφίων στην τελευταία θέση εισακτέων κάποιου τμήματος προηγείται αυτός που έχει μεγαλύτερο γενικό βαθμό πρόσβασης και, αν υπάρχει ισοβαθμία και στο γενικό βαθμό πρόσβασης, προηγείται αυτός που έχει μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών στα δύο μαθήματα αυξημένης βαρύτητας του οικείου επιστημονικού πεδίου. Αν και πάλι υπάρχει ισοβαθμία, εισάγονται όλοι οι ισοβαθμούντες, ανεξάρτητα από τη σειρά που δήλωσε το συγκεκριμένο τμήμα ο καθένας από τους ισοβαθμούντες.
(Η σειρά προτίμησης λαμβάνεται υπόψη ως τρίτο στη σειρά κριτήριο μόνο σε περίπτωση που υπάρχει ισοβαθμία με τον τελευταίο εισαγόμενο σε στρατιωτική ή αστυνομική σχολή, οπότε προηγείται αυτός που δήλωσε τη σχολή αυτή με προγενέστερη προτίμηση.)
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
πριν τρια χρόνια ..... το ήθελε πολύ ο πατέρας μου ...και ήρθαμε 10 μέρες ..
μείναμε Πάνορμο κοντα στο Ρέθυμνο, και γυρίσαμε όλη την Κρήτη....
2.000 χλμ κάναμε....
βρηκαμε μάλιστα και το χωριο του πρόπαπου στην περιχή των Σφακίων μας βοήθησε ενασ γεράκος Κρητικός με μαντήλες βράκες και έτσι.........
Πήγατε και Ηράκλειο;Όταν ξανακατέβεις να μου το πεις να το έχω υπόψιν!
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
πηγή: https://www.fa3.gr/nomothesia_2/nomoth_education/13e_mixanografiko-ypol-moria.htm
Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων υποψηφίων στην τελευταία θέση εισακτέων κάποιου τμήματος προηγείται αυτός που έχει μεγαλύτερο γενικό βαθμό πρόσβασης και, αν υπάρχει ισοβαθμία και στο γενικό βαθμό πρόσβασης, προηγείται αυτός που έχει μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών στα δύο μαθήματα αυξημένης βαρύτητας του οικείου επιστημονικού πεδίου. Αν και πάλι υπάρχει ισοβαθμία, εισάγονται όλοι οι ισοβαθμούντες, ανεξάρτητα από τη σειρά που δήλωσε το συγκεκριμένο τμήμα ο καθένας από τους ισοβαθμούντες.
(Η σειρά προτίμησης λαμβάνεται υπόψη ως τρίτο στη σειρά κριτήριο μόνο σε περίπτωση που υπάρχει ισοβαθμία με τον τελευταίο εισαγόμενο σε στρατιωτική ή αστυνομική σχολή, οπότε προηγείται αυτός που δήλωσε τη σχολή αυτή με προγενέστερη προτίμηση.)
σωστός
in-wound
Νεοφερμένος
Όντως ακούγεται λίγο κάπως να ξαναδώσεις με αυτά τα μόρια αλλά είμαι μεγάλος οπαδός της άποψης του να ακολουθείς τη σχολή που θες πάνω από όλα. Το οφείλεις πάνω απ'όλα στον εαυτό σου όπως και να το κάνουμε...
Πέρσι τέτοια εποχή είχαν αρχίσει να βγαίνουν οι πρώτες έγκυρες προβλέψεις οπότε από εδώ και πέρα αρχίστε να δίνετε έστω κάποια μικρή βάση σε αυτά που ακούτε.
Δείτε μια ιδιαίτερα απλή και αρκετά αξιόπιστη σκέψη για τις βάσεις της ιατρικής στην αλεξανδρούπολη
ΑΡΙΣΑΤΟΥΧΟΙ 19-20
2008-793
2009-1337
2010-1217
2008-2009:Αυξήθηκαν κατά 544 και τα μόρια της Θράκης κατά 293
2008-2010:Αυξήθηκαν κατά 424 και τα μόρια της Θράκης κατά ΠΟΣΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:228
Άρα η βάση της ΘΡΑΚΗς θα πέσει κατά 293-228=65 μόρια άρα θα θέσει όριο τα 18951 μόρια. ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΙΦΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.
Όσοι βρίσκονται πάντως από 18880 και κάτω αποκλείεται να περάσουν κατά τη γνώμη μου πάντως.
in-wound
Νεοφερμένος
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
Όπα 18941 είναι το αποτέλεσμα...
το έσωσες
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φιλε τι να πω,μπραβο για τους υπολογισμους σου αλλα σημαντικο ρολο παιζει και η ζητηση,οπως ειπες και συ.Και γω πιστευω οτι η βαση στην Αλεξανδρουπολη θα ειναι 18950.Οκ για μενα δεν πειραζει μιας και εχω περιπου 18900 οποτε απεχω αρκετα..Αλλα αν δεν περασεις και συ που πλησιαζεις καπως τα 18950 τοτε για σενα ειναι σαφως μεγαλυτερο κριμα..Για ΗΜΜΥ δεν είπα ότι δε με νοιάζει. Απλά ίσως πιο σοφή επιλογή να ήταν η φαρμακευτική. Μη με παρεξηγείς. Κι εγώ το λυπάμαι το παιδί που λες. Κοίτα όμως τι μπορεί να καθορίσει τη δουλειά του άλλου ε;....
Όντως ακούγεται λίγο κάπως να ξαναδώσεις με αυτά τα μόρια αλλά είμαι μεγάλος οπαδός της άποψης του να ακολουθείς τη σχολή που θες πάνω από όλα. Το οφείλεις πάνω απ'όλα στον εαυτό σου όπως και να το κάνουμε...
Πέρσι τέτοια εποχή είχαν αρχίσει να βγαίνουν οι πρώτες έγκυρες προβλέψεις οπότε από εδώ και πέρα αρχίστε να δίνετε έστω κάποια μικρή βάση σε αυτά που ακούτε.
Δείτε μια ιδιαίτερα απλή και αρκετά αξιόπιστη σκέψη για τις βάσεις της ιατρικής στην αλεξανδρούπολη
ΑΡΙΣΑΤΟΥΧΟΙ 19-20
2008-793
2009-1337
2010-1217
Άρα η βάση της ΘΡΑΚΗς θα πέσει κατά 293-228=65 μόρια άρα θα θέσει όριο τα 18951 μόρια. ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΙΦΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.
Όσοι βρίσκονται πάντως από 18880 και κάτω αποκλείεται να περάσουν κατά τη γνώμη μου πάντως.
onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος
in-wound
Νεοφερμένος
in-wound
Νεοφερμένος
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
κλ ρε συ εντάξει..τι παρεξηγήσεις...Για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις το αριθμητικό λάθος οφείλεται στο ότι νόμιζα πως η Θράκη είχε 19016.
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
y33p33
Νεοφερμένος
Για ΗΜΜΥ δεν είπα ότι δε με νοιάζει. Απλά ίσως πιο σοφή επιλογή να ήταν η φαρμακευτική. Μη με παρεξηγείς. Κι εγώ το λυπάμαι το παιδί που λες. Κοίτα όμως τι μπορεί να καθορίσει τη δουλειά του άλλου ε;....
ΑΡΙΣΑΤΟΥΧΟΙ 19-20
2008-793
2009-1337
2010-1217
Σωστα ολα αυτα αλλα ενδεχομενως να παιζει ρολο και κατι ακομα: οι θεσεις στις ιατρικες σχολες.
Η ιατρικη πατρας απο 130 θεσεις που ειχε το 2008 τις αυξησε σε 150 το 2009. Αντιστοιχα, των Ιωαννινων απο 120 σε 130 κ του Ηρακλειου απο 100 σε 110. Συνολο δηλαδη 40 θεσεις παραπανω.
Περισσοτερες θεσεις ==> ταση για μειωση της βασης της τελευταιας Ιατρικης.
Μπραβο παντως που εκατσες και εκανες ολον αυτον τον υπολογισμο.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Σωστα ολα αυτα αλλα ενδεχομενως να παιζει ρολο και κατι ακομα: οι θεσεις στις ιατρικες σχολες.
Προφανώς και παίζουν πολλά άλλα πράγματα ρόλο, αν μπορούσαμε να βγάλουμε βάσεις με χιαστή χαίρω πολύ!
Πάντως παιδιά, μου κάνει εντύπωση που χρειάζονται τόσο καιρό για να βγάλουν τις βάσεις.
Κατά την γνώμη μου οι βάσεις θα μπορούσαν να βγούν σε λιγότερο από μια ώρα μετά την λήξη των δηλώσεων μηχανογραφικών.
Χωρίς να το έχω επεξεργαστεί ιδιαίτερα (ούτε έχω διάθεση να το κάνω), πιστεύω ότι το να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που να δέχεται όλες τις δηλώσεις και να σου βγάζει τα αποτελέσματα (βάσεις - πού πέρασε ο καθένας) δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από γνώσεις Προγραμματισμού τρίτης λυκείου και υπομονή... Δεν συμφωνείτε; Άντε να θέλει λίγο παραπάνω προγραμματισμό από 3η λυκείου...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.