cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοίτα θα φτιάξω όταν είνα τα pm και θα τα πούμε.Αμοιβαία τα αισθήματα.
Εσύ τι λες;
νομίζω όχι. Δίνουν; δε ξέρω. 6 μόνο .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosmopolitan συ σε ποιο πανεπιστημιο και σε ποιο τμημα εισαι?μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!!
επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Πλέον όλες έχουν.
Σταύρο το μεταπτυχιακό είναι πιο εύκολο από το προπτυχιακό.
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος
cosmopolitan συ σε ποιο πανεπιστημιο και σε ποιο τμημα εισαι?
Κοίτα δε θα θελα να το πώ δημοσίως τώρα αυτό. Εκεί που μαι είμαι πολύ ικανοποιημένος πάντως, και επειδή γννωρίζω πολλά πράγματα για αγγλία και συμβουλέυω εδώ, καλό θα ταν να μη πώ.
Πάντως oxbridge δεν είμαι. Κράτα αυτά που σου πα πάνω.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχα.Γιατι τετοια εμμονη με τη συνεντευξη? Εμενα μου φαινεται απο τα ευκολα κομματια.
όταν φτάσει η ώρα θα καταλάβεις.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Κάπου θα τα λέει ανάμεσα στα πολλά..
ευχαριστω πολυΤσέκαρε εδώ: https://www.ox.ac.uk/admissions/postgraduate_courses/apply/index.html
Κάπου θα τα λέει ανάμεσα στα πολλά..
οκ ναι...με φωτησε τι πρεπει να κανω λοιπν εγω τρ γ το συγγκεκριμενο πανεπηστημιο?? και πως θα καταφερω να παρω υποτροφια εκει??...αν καποιος εχει γνωστους ή σχεσεις με αγγλια κλπ κλπ ασ με βοηθησει γτ λατρευω την ευρωπη και η ιδεα μου αρεσει πολυ!! ))
Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 70-72 προήλθαν απόάλλο νήμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
schooliki
Δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι ο Νίκος εννοεί περίπου τα εξής:τι εννοεις?
1. Υποτροφίες δεν υπάρχουν για προπτυχιακά στην Αγγλία, τουλάχιστον για τη διαμονή και λοιπά έξοδα (8.000-10.000 € το χρόνο).
Τα δίδακτρα για τους Ευρωπαίους έγιναν 9.000 λίρες το χρόνο. Το ποσό αυτό μπορείς να το κάνεις προσωπικό δάνειο με την Αγγλική κυβέρνηση, που θα αποπληρώσεις αργότερα. Εδώ ίσως υπάρχει κάποια μικρή υποτροφία, ένα ποσοστό επί των διδάκτρων.
2. Στην Ιατρική νομίζω ότι δεν περνάς μόνο με το απολυτήριο και τις πανελλήνιες. Μάλλον θέλει τα δικά τους A Levels ή άλλες εξετάσεις πιο ειδικές. Δε γνωρίζω λεπτομέρειες.
3. Για την Οξφόρδη δε αρκεί απλά να είσαι πολύ καλή, πρέπει να είσαι άριστη, αν θες να έχεις κάποιες ελπίδες.
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι ο Νίκος εννοεί περίπου τα εξής:
1. Υποτροφίες δεν υπάρχουν για προπτυχιακά στην Αγγλία, τουλάχιστον για τη διαμονή και λοιπά έξοδα (8.000-10.000 € το χρόνο).
Τα δίδακτρα για τους Ευρωπαίους έγιναν 9.000 λίρες το χρόνο. Το ποσό αυτό μπορείς να το κάνεις προσωπικό δάνειο με την Αγγλική κυβέρνηση, που θα αποπληρώσεις αργότερα. Εδώ ίσως υπάρχει κάποια μικρή υποτροφία, ένα ποσοστό επί των διδάκτρων.
2. Στην Ιατρική νομίζω ότι δεν περνάς μόνο με το απολυτήριο και τις πανελλήνιες. Μάλλον θέλει τα δικά τους A Levels ή άλλες εξετάσεις πιο ειδικές. Δε γνωρίζω λεπτομέρειες.
3. Για την Οξφόρδη δε αρκεί απλά να είσαι πολύ καλή, πρέπει να είσαι άριστη, αν θες να έχεις κάποιες ελπίδες.
Επειδή έχω επικοινωνήσει με το εν λόγω πανεπιστήμιο με mails,ΔΕΝ δέχονται Έλληνες μαθητές μόνο με το εθνικό απολυτήριο με πανελλαδικές.Θέλουν οπωσδήποτε και 2 A - levels.
Δέχονται foundations αναγνωρισμένα από πανεπιστήμια της Αγγλίας,πχ warwick,birmingham κτλ,άλλα για να έχεις ρεαλιστικές πιθανότητες πρέπει να ξεχωρίσεις και στο foundation,και να έχεις κάνει πιθανών και κάτι άλλο παράλληλα.
Επίσης αν θες από το 1ο έτος ενός πανεπιστημίου,να μεταβείς στην Οξφόρδη,θα ξαναμπείς στο 1ο έτος σπουδών της Οξφόρδης.Δε θα συνεχίσεις στο 2ο έτος.Αυτά.
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.