venividivici43946
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή συμφώνα με τον νόμο το 2014 θα φύγουν οι πρώτοι ''αιώνιοι'',εγώ επιτρέπεται βάση νόμου μέχρι το 2015,αν τότε δεν τελειώσω μπορώ να πάρω μετεγγραφή για καμιά Κύπρο ή Ρουμανία και να αποδοιτήσω από εκεί;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Η θα προσπαθήσεις να πάρεις πτυχίο στο τμήμα που είσαι ή ξαναδίνεις πανελλήνιες να περάσεις σε άλλο τμήμα ή φεύγεις για εξωτερικό!
gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκέφτομαι την δημοσιογραφία.
Δύο πράγματα έχω εντοπίσει να μου αρέσουν στην ζωή μου: α)το γράψιμο και β)το θέατρο
Με αυτή την λογική σκέφτομαι δημοσιογραφία και είμαι ήδη σε θεατρική σχολή έχοντας κάνει 2 χρόνια σε εργαστήριο....
Το καλό πάντως είναι ότι μετά από χρόνια αρχίζω επιτέλους να βγαίνω από το σκοτάδι που είχα πέσει λόγω των προβλημάτων υγείας,οπότε έχω μια αισιοδοξία γενικώς,αν μπορούσατε να βοηθήσετε να ξεδιαλύνει κάπως το τοπίο θα ήταν ευχάριστο.
hurricane
Διάσημο μέλος
μήπως να απευθυνόσουν σε κάποιον ειδικό, ή στους υπεύθυνους επικοινωνίας που έχει το υπουργείο για το 5% (αν απαντήσουν :Ρ)?
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Αυτό το ξέρω,αν γίνεται-επιτρέπετιαι για παλιούς δεν ξέρω.
Εννοείται πως επιτρέπεται! Κάνει μηχανογραφικό το Σεπτέμβρη κανονικά και τους στέλνεις τα αντίστοιχα χαρτιά που ζητάνε. Εννοείται βέβαια πως έχεις διαπιστωμένα μια από τις παθήσεις που είναι στη λίστα και το χαρτί ισχύει ακόμα.
dimibma
Νεοφερμένος
Να ρωτήσω κάποιος που έχει μπει το 2006 με το 3% και έχει πάρει πτυχίο μπορεί να ξανα υποβάλει τα χαρτιά του με το 5% τώρα?
Χλωμό το κόβω αλλά λέω μήπως..
Καλημέρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrusa!
Νεοφερμένος
Όχι δεν γίνεται, μόνο για μία σχολη μπορείς να κανεις (εκτός αν δεν πάρεις πτυχίο και θες να αλλάξεις). Ας σου πει και κάποιος άλλος αλλά κατά 99% δεν γίνεται.Γεια σας παιδιά καλώς σας βρίσκω..
Να ρωτήσω κάποιος που έχει μπει το 2006 με το 3% και έχει πάρει πτυχίο μπορεί να ξανα υποβάλει τα χαρτιά του με το 5% τώρα?
Χλωμό το κόβω αλλά λέω μήπως..
Καλημέρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
εχουμε κανει αρκετα τηλεφωνηματα και ακομα και τωρα γινεται να δωσω ενδοσχολικες και να παω και με 5%...Δίνεις κανονικά και αν δεν περάσεις το χρησιμοποιείς την επόμενη χρονιά(μίλα με τον διευθυντή του λύκειο σου,θα σε κατατοπίσει)δεν προλαβαίνεις να ενταχθείς στις ειδικές κατηγορίες τώρα...αλλά θα σου χρειαστεί αργότερα όταν θα'ναι να διοριστείς,αν επιλέξεις το δημόσιο.
gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν κατάλαβα....
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
το ειχα ρωτησει πριν μαθωE αφού τα ξέρεις τί ρωτάς,τί θες να μάθεις ακριβώς;;;
Δεν κατάλαβα....
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Greek Army
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ γράφτηκα Ιανουάριο να φανταστείς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Greek Army
Νεοφερμένος
gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην παίρνεις στο υπουργείο(τζάμπα),στην γραμματεία της σχολής σου πάρε ή στην πρυτανεία.
Ναι το εξάμηνο από άποψη μαθημάτων μάλλον θα το χάσεις πολύ φοβάμαι,εκτός αν επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες πια,εγώ πάντως το έχασα.
Greek Army
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- despoina13
- XRY
- Sotiris.Y
- userx
- Billprs
- Joji
- Evaa
- constansn
- ager
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- George.S
- effiee
- Theodora03
- Antonius
- Τρελας123
- Miranda32
- Ryuzaki
- Sherlockina
- augustine
- PanosBat
- Vasilikii
- P.Dam.
- katerinavld
- oups
- Ziekr
- estrela
- rempelos42
- thenutritionist
- Nala
- tsiobieman
- sophiaa
- Χάρις
- Drglitterstar
- snowy
- Citylights
- User2350
- Αναστασία197
- Ioanna98
- PanMoonlight
- tfghp
- Steliosgkougkou
- Pharmacist01
- Scott
- Niffler
- thesupreme
- Stif6
- lnesb
- Τρογκμπα
- chochoru
- !georgitsa!
- emzou
- Cortes
- vetas
- Jocaste
- Manolo165
- Φινεύς
- konna81
- xraxra
- Κλημεντίνη
- TonyMontanaEse
- Arvacon
- ThZ
- Christina947
- Devilshjoker
- Idontknoww
- An_uknown_world
- Dionyshs1
- eukleidhs1821
- bp.pantazis
- KingPoul
- angies
- anastasis06
- kellypoz1
- TheUnknown
- Xatzifragetas
- Lianaa
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.