hale
Δραστήριο μέλος
Ψάχνω στο site της σχολής αλλά δε λέει πουθενά τί ώρες λειτουργεί η γραμματεία.thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας??
Συνήθως πρωινές ώρες λειτουργούν πάντως, οπότε προσπάθησε ξανά από Δευτέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fusebb
Νεοφερμένος
Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται"
να βρω μια που να ξερει και τι στον κοσμο:ntomata:
εγω πηρα τηλ για το ποτε αρχιζουν τα μαθηματα και μου λενε 6 οκτωβρη, παιρνει και ενας φιλος μου, στην ΙΔΙΑ σχολη, στην ΙΔΙΑ γραμματεια, και του λενε 28 σεπτεμβρη
πιασ'το αυγο και κουρευτο......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Μη βιάζεστε πάντως να μπείτε! Αυτό σημαίνει πως εμείς πρέπει να δίνουμε τα ίδια μαθήματα σε λιγότερο χρόνο, show mercy
Ansem
Νεοφερμένος
1) Απολυτήριο Λυκείου ή Αποδεικτικό αυτού ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο
2) Επικυρωμένο αντίγραφο της Βεβαίωσης Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
3) Αίτηση Εγγραφής
4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι ο σπουδαστής δεν είναι εγγεγραμμένος σε άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή πιστοποιητικό διαγραφής από άλλη Σχολή, άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, όπου ο σπουδαστής ήταν ήδη εγγεγραμμένος
5) Έξι (6) όμοιες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας
6) Ατομικό Στατιστικό Δελτίο
7) Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
8) Εξουσιοδότηση νομίμως θεωρημένη, σε περίπτωση που ο νεοεισαγόμενος δεν καταθέσει ο ίδιος την αίτηση εγγραφής του στη Γραμματεία, αλλά δι'αντιπροσώπου
9) Πιστοποιητικά των κάτωθι Ιατρικών εξετάσεων : α) ακτινογραφία θώρακος, β) παθολογική και γ) δερματολογική εξέταση
Οι εξετάσεις γίνονται σε οποιοδήποτε Κρατικό Νοσοκομείο ή φορέα και για να γίνουν αποδεκτές, πρέπει να φέρουν τη σφραγίδα του κρατικού φορέα, στον οποίο έγιναν.
Τα πιστοποιητικά υπ'αριθμ. 3,6 χορηγούνται την ημέρα των εγγραφών από την Γραμματεία του Τμήματος.
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς.
Αχ θα βάλω τα κλάματα
Με ποιά γραμματεία μιλάτε; Εγώ μιλάω με του τμήματός μου (ΔΕΣ), αλλά υποθέτω για όλο το παπει ισχύουν τα ίδια.
Thaddeus
Νεοφερμένος
Οι νεοεισαχθέντες σπουδαστές πρέπει για την εγγραφή τους να υποβάλουν στην Γραμματεία του Τμήματος τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1) Απολυτήριο Λυκείου ή Αποδεικτικό αυτού ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο
2) Επικυρωμένο αντίγραφο της Βεβαίωσης Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
3) Αίτηση Εγγραφής
4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι ο σπουδαστής δεν είναι εγγεγραμμένος σε άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή πιστοποιητικό διαγραφής από άλλη Σχολή, άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, όπου ο σπουδαστής ήταν ήδη εγγεγραμμένος
5) Έξι (6) όμοιες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας
6) Ατομικό Στατιστικό Δελτίο
7) Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
8) Εξουσιοδότηση νομίμως θεωρημένη, σε περίπτωση που ο νεοεισαγόμενος δεν καταθέσει ο ίδιος την αίτηση εγγραφής του στη Γραμματεία, αλλά δι'αντιπροσώπου
9) Πιστοποιητικά των κάτωθι Ιατρικών εξετάσεων : α) ακτινογραφία θώρακος, β) παθολογική και γ) δερματολογική εξέταση
Οι εξετάσεις γίνονται σε οποιοδήποτε Κρατικό Νοσοκομείο ή φορέα και για να γίνουν αποδεκτές, πρέπει να φέρουν τη σφραγίδα του κρατικού φορέα, στον οποίο έγιναν.
Τα πιστοποιητικά υπ'αριθμ. 3,6 χορηγούνται την ημέρα των εγγραφών από την Γραμματεία του Τμήματος.
ρε παιδια εγω σημερα πηρα τηλεφωνο στην γραμματεια της σχολης μου και μου ειπε οτι δν χρειαζονται καθολου ιατρικες βεβαιωσεις
Υ.Γ. στο πανεπιστημιο πατρων περασα.. δεν ξερω αν παιζει ρολο και ποιο πανεπιστημιο ειναι..
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Μην ανησυχεις το ιδιο συμβαινει και στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης Αλεξανδρουπολης!! Πηρα και εγω και το maraki love και μας ειπαν πως δε χρειαζονται καθολου εξετασεις...ρε παιδια εγω σημερα πηρα τηλεφωνο στην γραμματεια της σχολης μου και μου ειπε οτι δν χρειαζονται καθολου ιατρικες βεβαιωσεις
Υ.Γ. στο πανεπιστημιο πατρων περασα.. δεν ξερω αν παιζει ρολο και ποιο πανεπιστημιο ειναι..
Nikoleris1991sk
Νεοφερμένος
SuperSayian
Νεοφερμένος
mariannaaua
Νεοφερμένος
Παιδιά εγώ έχω άλλη απορία...την παθολογική και δερματολογική εξέταση πρέπει να την κάνουμε σε δημόσιο νοσοκομείο?Γιατί τώρα με τη γρίπη είναι λίγο επικίνδυνα...
aleka1
Νεοφερμένος
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρυσι πέρασα στα Γιάννενα γράφτηκα αλλά ξαναέδωσα και πέρασα Κρήτη. Τώρα που θέλω να γραφτώ στη κρήτη πρέπει να πάρω διαγραφή από τα Γιάννενα? ή να κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι δε είμαι γραμμένη?
Πρεπει να διαγραφεις απο τα γιαννενα για να γραφτεις στην κρητη ...
qwertyasdfg
Νεοφερμένος
sakoulias
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια ειναι αναγκη να παρουμε το δελτιο επιτυχιας απο το σχολειο για την εγγραφη ή δεν χρειαζεται καθολου? Οι φωτογραφιες πειραζει αν ειναι εγχρωμες? Κανουν τις εξετασεις και οσοι περασαν τεφαα?Απο που παιρνουμε την υπευθυνη δηλωση?Ευχαριστω
Το ατομικο δελτιο επιτυχιας καποιες σχολες το ζηταν καποιες οχι.Παρε τηλεφωνο στην γραμματεια να μαθεις.Οι φωτογραφιες δεν πειραζει να ειναι εγχρωμες.Την υπευθυνη δηλωση απο οσο ξερω στην δινουν κατα την εγγραφη.Τωρα για τα ΤΕΦΑΑ δεν ξερω
sudoku09
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
κοίταξα στην ιστοσελίδα των τεφαα...δεν χρειάζονται εξετάσεις ιατρικές...μόνο να φέρεις κάτι καρτελάκια που σ χουν δώσει..
elenidrama1
Νεοφερμένος
κατι λεει και για καρτα συμμετοχής στις εξετάσεις...ειναι η καρτα που ειχαμε για τις πανελλήνιες;;;
sudoku09
Νεοφερμένος
qwertyasdfg
Νεοφερμένος
sudoku09
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.