anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Al.Nik
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nomikarios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)?
σχολή?
Al.Nik
Νεοφερμένος
σχολή?
Eίμαι στο τμήμα χημείας ... αλλά δεν νομίζω να βρω κάποιον συμφοιτητή να με ενημερώσει . Για αυτό το έθεσα και έτσι γενικά !
grmako
Νεοφερμένος
Btw, το παπει θέλει απο δημόσιο νοσοκομείο τις εξετάσεις - άσχετα που δε το λέει στην ανακοίνωση . Πήρα στη γραμματεία σήμερα και ρώτησα.
Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ...
Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν....
marion1
Νεοφερμένος
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω;
δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα...
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ...
Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν....
Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν.
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν.
να σαι σιγουρος οτι θα το συμπληρωσουν...
marion1
Νεοφερμένος
δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα...
Δες όμως ενδεικτικά και αυτα:
https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html
https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc
https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωχ εχεις δικιο...δεν ξερω τι παιζει με αυτο...τοσα πολλα αλλαξαν απο περισυ στις φετινες εγρραφες???αν και δεν νομιζω οτι αν δεν πας εκεινη την μερα μετα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη...φαινεται απιθανο...
anna_md
Δραστήριο μέλος
Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)?
https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm
Για τμημα χημειας
Al.Nik
Νεοφερμένος
https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm
Για τμημα χημειας
Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως)
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος
@ngel_aepp91
Νεοφερμένος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
katerina nt
Νεοφερμένος
hale
Δραστήριο μέλος
Για επικοινωνία κοίτα εδώ
grmako
Νεοφερμένος
katerina nt
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 366 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Drglitterstar
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- nearos
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- brizoulis
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Euge.loukia
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.