kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλκίμαχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΜαθητήςΕΠΑΛ
Νεοφερμένος
Στοιχηματίζω την Δευτερα...
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Τη Δευτερα θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα των ΓΕΛ αυτα των ΕΠΑΛ θα ανακοινωθουν αργοτερα (γιατι ακομα διορθωνουν τα γραπτα)Ξεχνατο για σήμερα, η την Παρασκευή η την Δευτερα σύμφωνα με το υπουργείο .Ναι θα μπορής να οριστικοποίησης το μηχανογραφικό πριν να δεις τους βαθμούς...
Στοιχηματίζω την Δευτερα...
ΜαθητήςΕΠΑΛ
Νεοφερμένος
prinCess.
Επιφανές μέλος
κλικΑναφορικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Για τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α), λόγω του ότι οι εξετάσεις αυτών πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας αυτών αναμένεται λίγες μέρες αργότερα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.
Οπότε Δευτέρα των ΕΠΑΛ δε νομίζω να βγουν.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος
vili_17
Νεοφερμένος
εδω κλ κλ στ σχολειο δλδ στ Επαλ π πηγενω δν τς εχουν πει τπτ για τς κωδικους....τωρα μετα τς 24 μπορει να μαθουμε τα αποτελεσματα μιας κ τ Γελ θα τα ωγαλουν Δευτεραα....κ αμα προλαβουμε να συμπληρωσουμε μηχανογραφικο τριπιστε μ τν μυτη...!!!
Αλκίμαχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΜαθητήςΕΠΑΛ
Νεοφερμένος
Γραμμένους μας έχουνε όπως πάντα δηλαδή...........
mathitisp
Δραστήριο μέλος
Αλκίμαχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
mike19930
Νεοφερμένος
Είναι άδικο να έχεις την ίδια προθεσμία με κάποιον που θα ξέρει τους βαθμούς του νωρίτερα από σένα. Στην ουσία έχεις λιγότερες μέρες στην διάθεση σου για να το μελετήσεις το πράγμα . Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται η προχειρότητα και η έλλειψη οργάνωσης σε οποιαδήποτε κωλοδιαδικασία. Όσο για τις βαθμολογίες... τα έχουν διορθώσει τα γραπτά ήδη και τους βαθμούς τους έχουν . Απλά δεν έχουν κάνει την απαραίτητη αντιστοίχηση για να τα δημοσιοποιήσουν.
έλα ρε φίλε χαλάρωσε, εμείς έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ 10 τεί τα παιδιά του ενιαίου έχουν μεταξύ 200 σχολών. μην συγκρίνεις τα δυο αυτά πράγματα δεν είναι καθόλου ίδια....
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
mathitisp
Δραστήριο μέλος
Αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι μας εχουν γραμμενους ...
ΜαθητήςΕΠΑΛ
Νεοφερμένος
Παιδιά έμαθα οτι τα αποτελέσματα των ΕΠΑΛ (ομάδα Α) θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 27/6!Αλλά επειδή φέτος τα έχω δει όλα δεν ξέρω κατα πόσον θα βγουν!Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να δούμε αν τελικά ισχύει!
Που το άκουσες αυτό; Πέμτη μας είπαν σήμερα σχολείο.Τέλος πάντων δεν θα κάθομαι να μετράω τις μέρες...
bye bye.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οποτε και να βγουν, ολα μαζι θα βγουν....
Αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι μας εχουν γραμμενους ...
Μια ζωή αυτό γίνεται στα ΕΠΑΛ!Νομίζουν ότι είμαστε μαθητές δεύτερης κατηγορίας!
Που το άκουσες αυτό; Πέμτη μας είπαν σήμερα σχολείο.Τέλος πάντων δεν θα κάθομαι να μετράω τις μέρες...
bye bye.
Στο σχολείο μου το είπαν κι εμένα...δεν ξέρω φίλε...έχω βαρεθεί κι εγώ!Εγώ έχω ξαναδώσει αλλά το φετινό δεν έχει ξαναγίνει!! Περιμένουμε να δούμε πότε θα βγουν, ελπίζω μέχρι τις 27 να τα έχουν βγάλει!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Πηγή : https://www.minedu.gov.gr/grafeio-ty...taseon-kai-me-tin-ypoboli-mixanografikon.html
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.