johnykim
Νεοφερμένος
Η δικιά μου βαθμολογία :
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 142
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι 188
ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 191
ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΙΙ 171
Σύνολο 1762
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos
Δραστήριο μέλος
Να σε ρωτησω κατι?Η βαση για αστυφυλακων??Περιπου πες μου!!Μη πεις δεν ξερεις περιπου!!!!!!!!
Ακόμα τίποτα. Πρέπει να βγουν τα στατιστικά. Ξέρουμε πόσοι μπαίνουν σε κάθε σχολή, αλλά δεν ξέρουμε πως έγραψε ο κόσμος. Βλέπω πολλά άριστα στα μαθήματα ειδικότητας...
-----------------------------------------
Καλημέρα παιδιά!
Η δικιά μου βαθμολογία :
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 142
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι 188
Σύνολο 1762
Έχεις γράψει πολύ καλά. Λογικά έχεις περάσει σε κάποια σχολή πληροφορικής. Πολύ πιθανό και αθήνα αλλά όχι 100% σίγουρο. Μπράβο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnykim
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ!
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Πιστεύω πώς μάλλον δεν θα την πιάσω και θα πάω για Θεσσ γιατί μην ξεχνάμε οι θέσεις από 15 έγιναν 13(μιλόντας για το Πληροφορικής τα υπόλοιπα ν΄ταξει...)
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα παιδιά!
Η δικιά μου βαθμολογία :
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 142
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι 188
Σύνολο 1762
Καταρχην συγχαρητηρια...:no1: Αυτο το 191 στα δικτυα τι ειναι..?
Δηλαδη εγραψες 19 και 1 ? Η ερωτηση μπορει να ειναι ακυρη αλλα την κανω:xixi: Και στα ποσα (π.χ 200) Δεν καταλαβαινω
Φίλε Στατιστικέ εμένα πώς με βλέπεις για Αθήνα με 1805?
Πιστεύω πώς μάλλον δεν θα την πιάσω και θα πάω για Θεσσ γιατί μην ξεχνάμε οι θέσεις από 15 έγιναν 13(μιλόντας για το Πληροφορικής τα υπόλοιπα ν΄ταξει...)
Aντε ρε μην σκας....:no1: Μαζι θεσσ/νικη του χρονου:xixi:
Οταν λες οι θεσεις απο 15 εγιναν 13 τι εννοεις???
statistikos
Δραστήριο μέλος
Φίλε Στατιστικέ εμένα πώς με βλέπεις για Αθήνα με 1805?
Πολύ πιθανό για Αθήνα, αλλά δεν μπορώ να σου πω ακόμα τίποτα σίγουρο. Πάντως σίγουρα του χρόνου θα είσαι σπουδαστής. Μπράβο και σε εσένα. Όλοι αστεράκια είστε εδώ;
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnykim
Νεοφερμένος
Καταρχην συγχαρητηρια...:no1: Αυτο το 191 στα δικτυα τι ειναι..?
Δηλαδη εγραψες 19 και 1 ? Η ερωτηση μπορει να ειναι ακυρη αλλα την κανω:xixi: Και στα ποσα (π.χ 200) Δεν καταλαβαινω
[..]
Ευχαριστώ πολύ!
191 είναι στην Pascal και είναι το άθροισμα των δυο εξεταστών.Ναι ,είναι στα 200(100 ο καθένας).
Οπότε είναι 191*3.5=668.5
Η βαθμολογία δηλαδή στον προγραμματισμό είναι 668.5/700
700 είναι το αριστα της ειδικότητας,ενω 300 των μαθηματικών και έκθεση.(700+700+300+300=2000)
3.5 είναι ο συντελεστής για τα μαθήματα της ειδικότητας ενώ 1,5, για τα μαθηματικά και την έκθεση.
statistikos
Δραστήριο μέλος
Παιδιά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πτώση των βάσεων!Οι πληροφορίες είναι έγκυρες!!Το ποσοστό αποχής είναι πολύ υψηλότερο απ' οτι πέρυσι και το ποσοστό των παιδιών που έγραψαν κάτω απο την βάση άγγιξε το 50%!Οι αριστούχοι είναι λίγοι και έτσι θα επωφεληθούν!Επίσης οι βάσεις εισαγωγής, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα ανακοινωθούν 15 με 25 Ιουλίου, ποιό νωρίς από ποτέ!
Δεν υπάρχουν προηγούμενες βάσεις, για να έχουμε πτώση. Οι βάσεις σας, υπάρχουν ήδη.
azor
Νεοφερμένος
Δεν υπάρχουν προηγούμενες βάσεις, για να έχουμε πτώση. Οι βάσεις σας, υπάρχουν ήδη.
Τι θελει να πει ο ποιητης??????
statistikos
Δραστήριο μέλος
Τι θελει να πει ο ποιητης??????
Αφού πρώτη φορά εφαρμόζεται το σύστημα, που τις βρήκατε τις βάσεις για να συγκρίνετε; Το ΤΕΕ δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Οι επόμενοι θα μπορούν να τις συγκρίνουν μαζί σας.
Διάβασε τις εκτιμήσεις βάσεων ΕΠΑΛ Α ΟΜΑΔΑΣ. Οι βάσεις ουσιαστικά έχουν βγει. Δεν είναι όπως στο ενιαίο.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι εντάξει είναι λάθος το ξέρω απλά για να καταλάβουμε που θα είναι περίπου...
azor
Νεοφερμένος
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostashh
Νεοφερμένος
Εγώ παιδιά απλά σας μετέφερα τις πληροφορίες μου...!!
Τις οποιες βρηκες απο???????
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τις οποιες βρηκες απο???????
Το θέμα έχει προχωρήσει εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=46837&page=4
Αλλά παρεμπιπτόντως απο εναν βαθμολογητή της Ομάδας Α!
maira1991
Νεοφερμένος
Menidi18
Νεοφερμένος
maira1991
Νεοφερμένος
πρεπει να κσανακανεις την τριτη λυκ. απο οτι ξερω...
paris_2
Νεοφερμένος
νωμιζω πως επειδη θα ανεβουν του γενβικου λυκειο απο αυτο βγαζουν συμερασματα κ για εμας!!ενω θα πρεπει ν περιμενουμε ως αυγουστο ή μεχρι να βγουν στατιστικα για να δουμε!!ετσι δεν μπορουμε ν ξερουμε!!γτ θα ανεβουν?.... εγω εχω ακουσει το αντιθετο....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.