meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Γεια σας!
Προσπάθησα να ανοίξω μερικά από τα λίνκ που έχετε βάλει παραπάνω με πληροφορίες αλλά δυστυχώς δεν ανοίγουν...
Είδα τη λίστα με τις γλώσσες που διδάσκονται ( ουαου, πολλές! Δεν ξέρω αν είναι και τόσο καλό αυτό) και για καλή μου τύχη υπάρχουν και τα ολλανδικά και τα ισπανικά που με ενδιαφέρουν.
Επειδή πρώτη μου επιλογή είναι τα ολλανδικά, υπάρχει κανείς που να τα έχει επιλέξει, να μου πει αν αξίζει το μάθημα;
Αν καποιος έχει παρακολουθήσει και ισπανικά, του κάνω την ίδια ερώτηση.
Αλλά και γενικά, αξίζει; Ή να ψάξω καλύτερα κανένα φροντιστήριο;
Είναι πολυ καλα απλα λιγο κουραστηκο με τις 6 ωρες/βδομαδα. Σημαντικο ρολο παιζει και το ποσο ασχολεισαι απο μονος σου..επισης ο καθηγητης ο δικος μου ηταν και σε φροντιστηριο κ σε ιδιαιτερα οποτε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
@meloveyoudo : Εσύ έκανες ολλανδικά;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ροζ ελαφαντάκι
Νεοφερμένος
natasa123
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charmander
Δραστήριο μέλος
επαγγελματικα ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Coolcat
Νεοφερμένος
Coolcat
Νεοφερμένος
sayer
Νεοφερμένος
Διάβασα ένα άρθρο ότι στο ΕΚΠΑ λειτουργεί διδασκαλείο ξένων γλωσσών με δίδακτρα από 200€ την χρονιά.
Γνωρίζει κάποιος σχετικά; Αν αξίζει, γίνεται καλή δουλειά, υπάρχει εντατικό τμήμα κτλ.
(Σε ένα μήνα θέλω να συνεχίσω τα Γαλλικά μου (C1 επίπεδο) με σκοπό να δώσω άμεσα για το πτυχίο C2)
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας,
Διάβασα ένα άρθρο ότι στο ΕΚΠΑ λειτουργεί διδασκαλείο ξένων γλωσσών με δίδακτρα από 200€ την χρονιά.
Γνωρίζει κάποιος σχετικά; Αν αξίζει, γίνεται καλή δουλειά, υπάρχει εντατικό τμήμα κτλ.
(Σε ένα μήνα θέλω να συνεχίσω τα Γαλλικά μου (C1 επίπεδο) με σκοπό να δώσω άμεσα για το πτυχίο C2)
Για τους φοιτητες του εκπα ειναι 300 ευρω τον χρονο, για φοιτητες αλλων σχολων 330 και για τους μη φοιτητες γενικα, αν θυμαμαι καλα 450 τον χρονο. Ωστοσο, για καποιες γλωσσες, τα τμηματα που ειναι να δωσουν πτυχια (νομιζω και τα γαλλικα ειναι μεσα σε αυτες) ειναι παραπανω τα διδακτρα. Κοιτα καλυτερα στην ιστοσελιδα του διδασκαλιου.
https://www.didaskaleio.uoa.gr/
christos87
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.