LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,226 μηνύματα.
09-06-11
23:01
θεϊκα ειναι, αμμουδιες, φωτιες, παραλιες, σκηνες , κιθαρες , τι αλλο θελουμε...
και γω θελω σε κανα δυο χρονακια να παω, γνωριζεις κοσμο, ειναι πολυ ωραια εμπειρια...
με φιλους παντα! με την οικογενεια δεν εχει το ιδιο γουστο...
και γω θελω σε κανα δυο χρονακια να παω, γνωριζεις κοσμο, ειναι πολυ ωραια εμπειρια...
με φιλους παντα! με την οικογενεια δεν εχει το ιδιο γουστο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misel
Νεοφερμένος
Ο misel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
28-05-12
05:58
Παιδιά έχει κανείς σας άποψη για το συγκεκριμένο camping στην Σίφνο ή γενικά για το νησί;
www.makiscamping.gr
www.makiscamping.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα.
28-05-12
08:25
Παιδιά αν και δεν έχω πάει ποτέ κάμπινγκ, αποφάσισα να πάω φέτος!
Υπάρχει κάποιος σχετικά έμπειρος να με συμβουλέψει τι πρέπει να έχω μαζί μου απαραίτητα σαν εξοπλισμό και πόσο πάει και από κόστος;
(πχ μια σκηνή 2-3 ατόμων, υπνόσακος κλπ
ευχαριστώ πολύ!!!
Υπάρχει κάποιος σχετικά έμπειρος να με συμβουλέψει τι πρέπει να έχω μαζί μου απαραίτητα σαν εξοπλισμό και πόσο πάει και από κόστος;
(πχ μια σκηνή 2-3 ατόμων, υπνόσακος κλπ
ευχαριστώ πολύ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,581 μηνύματα.
06-07-13
18:31
Το σκεφτόμαστε με κάτι φίλους να πάμε ποσείδι. Εχω 3 φίλους που είναι στο ΑΠΘ. Μέχρι πόσα άτομα μπορεί να καλέσει ο καθένας; Αν δε σε καλέσει κάποιος και θες να πας, πόσα ευρώ πληρώνεις τη μέρα; Αν σε καλέσει, είναι τζάμπα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...