vαggiω αplα =D
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το μόνο κακό ήταν ότι για να αντέξω ως αργά το βράδυ έπρεπε να κοιμηθώ μεσημέρι, οπότε όλα τα φροντηστήρια μου, ιδιαίτερα, πήγαιναν το βράδυ και δεν ήταν λίγες οι φορές που τελείωνα ιδιαίτερα 12 η ώρα..
Καλά για την άλλη μέρα στο σχολείο ούτε λόγος, να 'ναι καλά το θρανίο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εμένα με βόλευε το βραδυνό διάβασμα ιδίως επειδή το βράδυ έχεις λιγότερους πειρασμούς από ότι έχεις την ημέρα..
Το μόνο κακό ήταν ότι για να αντέξω ως αργά το βράδυ έπρεπε να κοιμηθώ μεσημέρι, οπότε όλα τα φροντηστήρια μου, ιδιαίτερα, πήγαιναν το βράδυ και δεν ήταν λίγες οι φορές που τελείωνα ιδιαίτερα 12 η ώρα..
Καλά για την άλλη μέρα στο σχολείο ούτε λόγος, να 'ναι καλά το θρανίο
*Ακριβώς το ίδιο!Έχω ρίξει κάτι απερίγραπτους ύπνους στο θρανίο(είναι βέβαια,λίγο άβολο,αλλά εντάξει).Είχε περάσει μάλιστα μέρα,που κοιμόμουν σ' όλα τα διαλείμματα.Στα μαθήματα δεν μπορώ,γιατί οι κάφροι κάνουν απίστευτη φασαρία.
Διάβασμα,καθημερινά,το βράδυ,το πολύύύ βράδυ.Εκ των πραγμάτων,δε γίνεται αλλιώς,αφού το σχολείο και το φροντιστήριο καταλαμβάνουν όλη τη μέρα.Αλλά μπορώ να πω ότι αρκετές φορές το απολαμβάνω,όσο μαζοχιστικό κι αν ακούγεται.Δε μ' αποσπά κανένας θόρυβος(ή σχεδόν κανένας για να ακριβολογώ)και διαβάζω στην πλειονότητα των περιπτώσεων με πολύ καλή διάθεση.Μ' εμπνέει κατά κάποιον τρόπο το βράδυ.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ όταν διαβάζω βράδυ ,τα καταλαβαίνω πιο έυκολα, και τελειώνω και πιο γρήγορα.
i-r-i-a
Νεοφερμένος
--->ev<---
Νεοφερμένος
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...