Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,980 μηνύματα.
17-11-21
15:54
Τι ασχολιαστο ρε κοπελια, αφου ολο το συστημα ειναι διεφθαρμενο. Νομιζεις δεν θα σου ζητησουν λεφτα για να περασεις; Αμα δεν δωσεις θα σε κοψουν για την παραμικρη χαζομαρα. Και φαντασου ο τυπας θα ζητουσε κ αλλα χρηματα.Το δεύτερο ασχολιαστο
17-11-21
15:55
Το ξέρω. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με αυτό ?Τι ασχολιαστο ρε κοπελια, αφου ολο το συστημα ειναι διεφθαρμενο. Νομιζεις δεν θα σου ζητησουν λεφτα για να περασεις; Αμα δεν δωσεις θα σε κοψουν για την παραμικρη χαζομαρα. Και φαντασου ο τυπας θα ζητουσε κ αλλα χρηματα.
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
17-11-21
15:55
Λες να μου αρεσει να δινω χρηματα τσαμπα;Το ξέρω. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με αυτό ?
17-11-21
15:59
Όχι . Αλλά θεωρείται τόσο δεδομένο ;; Δηλαδή εγώ πρέπει να υπολογίσω ααα τόσο θα μου βγει το δίπλωμα και τόσο το λάδωμα;;Λες να μου αρεσει να δινω χρηματα τσαμπα;
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
17-11-21
16:10
Ναι, στο λενε και στην σχολη.Όχι . Αλλά θεωρείται τόσο δεδομένο ;; Δηλαδή εγώ πρέπει να υπολογίσω ααα τόσο θα μου βγει το δίπλωμα και τόσο το λάδωμα;;
17-11-21
16:11
ΑΝαι, στο λενε και στην σχολη.
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 567 μηνύματα.
17-11-21
18:47
Εμενα ουτε απ το γραφειο του δασκαλου μου ειχαν πει τιποτα για λαδωμα κλπ, αλλα μονη μου ειχα υποθεσει οτι /ισως/ χρειαστει να λαδωσω εν τελει μιας και ειναι συχνο φαινομενο αλλα τελικα.. τιποτα
17-11-21
20:27
Ααα μπράβο είσαι τυχερήΕμενα ουτε απ το γραφειο του δασκαλου μου ειχαν πει τιποτα για λαδωμα κλπ, αλλα μονη μου ειχα υποθεσει οτι /ισως/ χρειαστει να λαδωσω εν τελει μιας και ειναι συχνο φαινομενο αλλα τελικα.. τιποτα
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 567 μηνύματα.
18-11-21
00:24
απ οτι φαινεται ναι!Ααα μπράβο είσαι τυχερή
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,519 μηνύματα.
18-11-21
00:29
Δεν λάδωσα κανέναν και πήρα το δίπλωμα μου σε 4 μήνες. Πρώτη φορά ακούω για λάδομα...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.
18-11-21
00:57
Εσυ δεν λαδωνεις, τα χρηματα δινεις , ο δασκαλος το κανει.Δεν λάδωσα κανέναν και πήρα το δίπλωμα μου σε 4 μήνες. Πρώτη φορά ακούω για λάδομα...
Βεβαια αν δεν ανεβηκε το γνωστο ποσο της σχολης μαλλον ο εξεταστης δεν ειχε ειδικες αναγκες.
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
18-11-21
00:58
Ναι το συστήμα ειναι διεφθαρμενο. Αλλα αν ξερεις να οδηγας θα το παρείς. Αν εσυ εισαι κινούμενος χαρός λόγικο το βρίσκω το να λάδωσεις(οχι οτι θα πρεπε, αλλα Ελλαδα είμαστε)Τι ασχολιαστο ρε κοπελια, αφου ολο το συστημα ειναι διεφθαρμενο. Νομιζεις δεν θα σου ζητησουν λεφτα για να περασεις; Αμα δεν δωσεις θα σε κοψουν για την παραμικρη χαζομαρα. Και φαντασου ο τυπας θα ζητουσε κ αλλα χρηματα.
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
18-11-21
01:06
Όπως ειπα, το λάδωμα στο ζητάει η σχολή πριν πας να δωσεις την πρακτική εξέταση. Με 10 μαθηματα που κάνεις έχοντας τον δάσκαλο δίπλα, δεν μαθαίνεις να οδηγάς. Οπότε στην εξέταση, αν δεν λαδωσεις, οι πιθανότητες να σε κόψουν ειναι >95% είτε είσαι έμπειρος οδηγός είτε όχι. Έχω ακούσει τρελές ιστορίες. Ο σύζυγος μιας γνωστής που ήθελε να πάρει δίπλωμα, αν και οδηγούσε χρόνια, κόπηκε από τον εξεταστή επειδή δεν είχε κατεβάσει το πορτάκι από πάνω όταν εμφανίστηκε λίγος ήλιος.Ναι το συστήμα ειναι διεφθαρμενο. Αλλα αν ξερεις να οδηγας θα το παρείς. Αν εσυ εισαι κινούμενος χαρός λόγικο το βρίσκω το να λάδωσεις(οχι οτι θα πρεπε, αλλα Ελλαδα είμαστε)
Όπου υπάρχει χρήμα δεν υπάρχει ηθική, δυστυχώς.
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
18-11-21
01:09
Δεν ξέρω που είσαι άλλα στην περίοχη μου σχεδόν όλες οι σχόλες-ανεξάρτητα αν είσαι έμπερος- καναν 25 ώρες, πάνω κάτω ειχαν τα ίδια λεφτα και κανείς δεν εχω ακούσει να ζήτησε να λάδωθει. Και για να στο πω αλλιώς αν και έκανα κάποια μικρα λάθακια (βαθυ πορτοκαλί - την ώρα π αναβε) χωρις λάδωμα περασα.Όπως ειπα, το λάδωμα στο ζητάει η σχολή πριν πας να δωσεις την πρακτική εξέταση. Με 10 μαθηματα που κάνεις έχοντας τον δάσκαλο δίπλα, δεν μαθαίνεις να οδηγάς. Οπότε στην εξέταση, αν δεν λαδωσεις, οι πιθανότητες να σε κόψουν ειναι >95% είτε είσαι έμπειρος οδηγός είτε όχι. Έχω ακούσει τρελές ιστορίες. Ο σύζυγος μιας γνωστής που ήθελε να πάρει δίπλωμα, αν και οδηγούσε χρόνια, κόπηκε από τον εξεταστή επειδή δεν είχε κατεβάσει το πορτάκι από πάνω όταν εμφανίστηκε λίγος ήλιος.
Όπου υπάρχει χρήμα δεν υπάρχει ηθική, δυστυχώς.
18-11-21
14:42
Τι πιστεύετε για τα λευκά αυτοκίνητα;;;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,843 μηνύματα.
18-11-21
14:43
Οτι θέλουν συχνά πλύσιμοΤι πιστεύετε για τα λευκά αυτοκίνητα;;;
18-11-21
14:46
Και τι χρώμα είναι καλόΟτι θέλουν συχνά πλύσιμο
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.
18-11-21
14:48
Οτι δεν θελουν συχνα πλυσιμο. Η βρωμια πολης ειναι ασπρη.Ρωτα και μενα με μαυρο.Οτι θέλουν συχνά πλύσιμο
Ζεσταινονται λιγοτερο στον καυτο ηλιο και φαινονται ευκολοτερα απο μακρια στις εθνικες οδους στην γκρι ασφαλτο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Καθε αυτοκινητο εχει τα δικα του χρωματα που του ταιριαζουν.Και τι χρώμα είναι καλό
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,843 μηνύματα.
18-11-21
14:51
Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιο που ειναι το καλο το χρωμα.Και τι χρώμα είναι καλό
Αμα λεμε για το πιο φαίνεται "καθαρό" για περισσότερο καιρό, δλδ απαιτεί λιγότερο πλύσιμο, θα ελεγα γκρι, ασημι, γαλάζιο, μπεζ.
Προσωπικά μου αρέσουν τα κόκκινα, τα μπλε ηλεκτρικ, τα κυπαρίσσι και τα γκρι( ξερω χ@στηκατε αλλα ειπα να το πω)
18-11-21
15:09
Όχι καλα έκανες.Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιο που ειναι το καλο το χρωμα.
Αμα λεμε για το πιο φαίνεται "καθαρό" για περισσότερο καιρό, δλδ απαιτεί λιγότερο πλύσιμο, θα ελεγα γκρι, ασημι, γαλάζιο, μπεζ.
Προσωπικά μου αρέσουν τα κόκκινα, τα μπλε ηλεκτρικ, τα κυπαρίσσι και τα γκρι( ξερω χ@στηκατε αλλα ειπα να το πω)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Natsuko
- Magigi
- VIVA
- Sophia.a1
- Mukumbura
- phleidhs
- dmav
- georaf
- iiTzArismaltor_
- Antonia Alexandra
- Unboxholics
- AggelikiGr
- χημεια4λαιφ
- Mammy Nun
- iew
- constansn
- Φινεύς
- Hased Babis
- xristarac
- Maynard
- Apocalypse
- math2arch
- Drglitterstar
- Aporias
- estrela
- Lifelong Learner
- maril8na
- Joji
- marry.pp
- Claire05
- arpol03
- nikolakis12
- BillyTheKid
- aris63
- eirinipap
- Mewmaw
- Gogosps
- Βασιλης1234
- Ness
- P.Dam.
- jimis2001
- Panagiotis849
- Φανης1234567
- spring day
- augustine
- stee
- Praxis
- suuuuiiii
- ougka pougka
- sophiaa
- Ismhnhpapa
- το κοριτσι του μαη
- Gus Roger10
- kost28
- Meow
- alpha.kappa
- Nala
- katia.m
- Nickt23
- calliope
- Kokro
- ΘανάσοςG4
- oups
- Johanna Mark
- SlimShady
- Miranda32
- Philologist
- maria12344
- StargazerLily
- aekaras 21
- ggl
- Devid
- tsiobieman
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- anastasis06
- Georgekk
- TakSimeon
- Theodora03
- george777
- George9989
- Nikoleta_Giann
- Schlimazel
- Lia 2006
- Panos_02
- Mapas26
- Marple
- angies
- Stelios725
- jj!
- New member
- Memetchi
- Φωτεινη Τζα.
- Stanword
- roud
- VforVendetta
- xrisamikol
- Libertus
- snowy
- Αννα1
- sophielovegood
- nucomer
- nikolettari
- Citylights
- kiyoshi
- KingOfPop
- Viedo
- Thundergirl
- thecrazycretan
- Ανώνυμη
- Euge.loukia
- KimTaehyung
- Αλκης Κ.
- Freddys
- Scandal
- Nikos05
- Ryuzaki
- emzou
- T C
- Rotke
- DeWiN
- Markos
- Jimmis18
- Αναστασία197
- Jimmy20
- fmarulezkd
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.