Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά την άποψή μου λέω, τώρα βέβαια εσείς ίσως να μην έχετε πρόβλημα και καλά κάνετε φυσικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή διάβασα παραπάνω ότι κάποιοι δίνουν Μάϊο εξετάσεις σε ξένες γλώσσες, δεν θα είναι εις βάρος σας να δώσετε πτυχίο για ξένη γλώσσα σε περίοδο που πλησιάζει η εξεταστική ή που μπορεί να πέσει και μέσα στην εξεταστική;;; Εγώ προσωπικά ποτέ δεν έχω στείλει μαθητές μου τη συγκεκριμένη εξεταστική περίοδο, ακριβώς για να μην τους αποσπάσω από το διάβασμα της εξεταστικής του σχολείου...
Απλά την άποψή μου λέω, τώρα βέβαια εσείς ίσως να μην έχετε πρόβλημα και καλά κάνετε φυσικά
το Α2 που εδινα στα γερμανικα το εδινα 28 μαϊου στην α γυμνασιου και στις 29 εδινα μαθηματικα!περιττο να πω οτι δεν ανοιξα βιβλιο αλλα καλα τα πηγα....πρεπει να ειχα παρει καπου στο 16 με 18,τα σηνυθισμενα.....τελικα το advance δεν το δινω το μαη αλλα τον επομενο δεκεμβρη και το proficiency το μαη της πρωτης λυκειου!!!!!
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
.....και το proficiency το μαη της πρωτης λυκειου!!!!!
Κι εγώ είχα δώσει το Proficiency Μάϊο στο Λύκειο και την επόμενη έδινα μάθημα στο σχολείο. Κόπηκα στο Proficiency, πήγα χάλια και στο μάθημα του σχολείου...
Γι' αυτό κι εγώ προσωπικά μαθητές μου ΔΕΝ στέλνω Μάϊο για πτυχίο, αν υπάρχει φυσικά δυνατότητα να δοθεί σε άλλη εξεταστική περίοδο
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
ιιιιιιιιιιιιιιιιι μη μου λες οτι κοπηκες και με αγχωνεις!!!!:stop::mpam:
Δεν ήθελα να σε αγχώσω με αυτό.:nono: Απλά να σου δείξω ότι δεν είναι καλό να μπλέκουμε πτυχία στις ξένες γλώσσες με την εξεταστική του σχολείου. Βέβαια, αν εσύ έχεις κάνει μέχρι τότε καλή προετοιμασία, δεν χρειζεται να αγχωθείς!!Θα τα πας καλά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
miv
Επιφανές μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;
Υ.Γ. Όσο για το MIchigan, δεν είναι multiple choice, αλλά MULTIPLE GUESS. Γι' αυτό και το "πέρασα"
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ έδωσα Edexcel Level 5 (proficiency) στις 15 Δεκεμβρίου. Το είχα ρε γαμώτο, αλλά νομίζω ότι τα θαλάσσωσα στην τελευταία έκθεση από υπερβολική αυτοπεποίθηση
Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;
Υ.Γ. Όσο για το MIchigan, δεν είναι multiple choice, αλλά MULTIPLE GUESS. Γι' αυτό και το "πέρασα"
Καλα αποτελεσματα!! Πως σου φανηκε σε σχεση με τα Past Papers;;;
Υ.Γ:Και εγω δινω το Proficiency του Michigan τον Μα'ι'ο...
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή επιτυχία σε όσους έδωσαν!
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε σχέση με τα Past Papers, ήταν πιο εύκολα. Τουλάχιστω από αυτά που μας έδιναν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή μας επιτυχία
Creation
Νεοφερμένος
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή σου επιτυχία λοιπόν στην δύσκολη απόφαση που πήρες και ελπίζω οι κόποι σου να σε ανταμείψουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.